hej hej

Publicerad 2010-02-28 22:19:37 i Din dröm, min vardag,

Hej hej, har inte uppdaterat under helgen för har inte haft tid och min data har haft nått virus så den gick inte och starta? och nu så slutar internet fungera lite då och då? skit skumt, Iaf idag har jag mublerat om mitt rum och fixat ny säng och grejer! skit fint i mitt rum nu :)
orkar typ inte skriva nått just nu heh, men kollar på tv och spelar spel på msn med Jossan :)
men aja skriver imorgon orkar inte just nu är sjuukt trött, ville mest nu bara visa att jag lever och så :D!
puss♥

vill ha sommar nu nu nu!!

Publicerad 2010-02-26 09:15:55 i Din dröm, min vardag,

F*n vad jag längtar till sommar 2010! Förra året hade jag riktigt kul med alla mina favoriter♥ och vill att det ska bli minst lika kul i år! vill inte ha de här vädret längre vill ha sol sommar! fan va skönt och bara ligga på en strand och steka :D haha håller på och drömmer mig bort nu, ååh så mysigt sommar kvällar och allt ååh!
 lyssnade nyss på två låtar som värkligen var låtarna för sommar -09!


What i want!


I know you want me!

Så många sommar minnen dycker upp när jag hör låtarna :)



Godmorgon

Publicerad 2010-02-26 08:47:46 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon bloggen och mina små läsare :D! är på så jäkligt bra humör idag sov sjukt bra inatt drömmde en sjukt bra dröm inatt och jag har en sjukt bra dag att se fram emot :D (förutom skolan då men de kan jag leva med, haha) Ja iaf men ska sminka mig och fixa mig nu ser helt förstörd ut :O!

jag stannade

Publicerad 2010-02-25 21:36:52 i Din dröm, min vardag,

Jag stannade hos dig. Jag stannade hos dig även fast mina känslor blev konstiga. Till och med alla gånger du gjort mig ledsen, sagt saker till mig, skrikit på mig, dumpat mig. Jag stannade hos dig glöm aldrig det. Jag stannade.



kollar på Vampire Diares!

Publicerad 2010-02-25 20:39:11 i Din dröm, min vardag,

Kollar just nu på Vampire Diares,♥ so mutch love to Damon :) såå j*vla snygg :D! 

Iaf mår inte så bra just nu, inte att jag är sjuk utan mår bara allmänt dåligt, altså är lite nere orkar ingenting, känns som allt är skit! Jag som va så himmla glad under dagen idag.. Aja ska inte klaga här!

Imorgon är det skola som vanligt första lektionen engelska,sen svenska sen svenk/engelska (riktig chill lektion, tare bara lungt och småpratar jobbar typ inget) sen lunch sen bara syslöjd, sen slutar jag och då ska jag och syster träna sen ska jag vara med kompisar :)!






Men nu börjar det igen får inte missa en sekund :D!♥

kram :)

Publicerad 2010-02-25 17:55:51 i Din dröm, min vardag,

Kom inte på nån annan rubrik hehe :) Iaf kom hem för ett tag sedan va och träna, gick inte så jätte bra fick skit ont i handleden :/! aja men nu ska jag ut en liten stund, sen måste jag hem och göra lite läxor,♥

I skolan ;)

Publicerad 2010-02-25 11:19:34 i Din dröm, min vardag,

Just nu sitter jag i skolan med Helin, Vi håller på och göra en ''egen planet'' på NOn, och sitter och garvar åt våran NO lärare som e ite seg i huvet -.- hehe! Aja men vi sitter i ett ensamt rum så vi slipper han! :D
efter den här lektionen så ska vi ha lunch (är sjukt hungrig!!) och sen e de matteprov jippie lixom -.- . Känner mig nte beredd matte+Elin=KATASTOFF!! hehe jaa iaf men måste återgå till arbetet puss och kram :)♥

Bjuder på en bild på mig och en bild på Helin (hittade ingen bild på oss tsm.. )

mot skolan :)

Publicerad 2010-02-25 08:03:41 i Din dröm, min vardag,

F*n vad härligt väder de ser ut och bli idag fast de är kallt! igår va de sjukt mysigt väder sorligt och snö :) 
 
Kan inte skriva ut min hemkunskaps uppgift den skulle lämnas in idag men kan inte öppna mina word dokument! F*N! aja får förklara för läraren och hoppas han låter mig lämna in den senare!

Men nu måste jag åka iväg skriver när jag kommer hem, puss♥

Publicerad 2010-02-24 21:12:37 i Din dröm, min vardag,

"The meaning of life is contained in every single expression of life. It is present in the infinity
of forms and phenomena that exist in all of creation." MJ

Min dag,

Publicerad 2010-02-24 20:40:50 i Din dröm, min vardag,

Hej hej, just nu sitter jag och gör lite läxor, gjorde precis klart en hemkunskaps uppgift som ska lämnas imorgon och pluggat lite för matte provet imorgon, och nu håller jag på och läser en bok på engelska måsta läsa klart den och sen välja ut 7 citat (tror jag de va) och skriva lite om dom, gud vad jag längtar till lovet just nu!
Juste ni vet SO provet jag gjorde igår? Iaf fick godkänt på den trodde inte de känndes inte bra när jag gjorde det, så e lite glad nu :)!



Men ska fortsätta snart ska bara berätta lite om min dag :) Åkte ju och tog dom där blodproven usch de såg ut som dom tog jätte mycke blod från mig:( Iaf sen åkte jag till skolan skönt att tunnelbanan funkade, även fast jag fick vänta på den i nästan en halv timme hehe, aja sen va jag i skolan som vanligt då sen sista lektionen då jag egentligen skulle simma åkte jag och en tjej kompis till simmhallen och sa till vår lärare att vi inte skulle vara med, så vi fick åka hem. Träffade Sofie va med henne ett tag haha fan vad kul har saknat henne så :) Aa sen åkte jag hem kollade på tv och åt middag och gjort läxor :)! Ja så har min dag sett ut, inget spännande har hänt haha! ;) Men ska fortsätta läsa nu ! :)



♥♥

Gödmorgon :)

Publicerad 2010-02-24 08:13:10 i Din dröm, min vardag,

Yes! tunnelbanan funkar nu! så skönt, kmr gå mycke fortare nu.
Är på sjukt bra humör just nu vet inte varför nog för jag sov jäkligt bra inatt, första gången på länge :) 
Ja efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra kanske träffa Sofie :)
Men nu ska jag åka iväg till läkaren sen iväg till skolan! ha en underbar dag :D! haha

puss♥

Time for bed

Publicerad 2010-02-23 21:57:55 i Din dröm, min vardag,

Nej nu måste jag stänga av och kolla lite tv medans jag försöker somna, one on one börjar ju nu, det är nog en av dem bästa serierna som finns! Aa men måste försöka sova eftersom jag ska till läkaren och ta blodprov på morgonen kvart över åtta så måste gå hemifrån ganska tidigt då, så Godnatt sov så gott :)♥

you make me perfect

Publicerad 2010-02-23 21:52:49 i Din dröm, min vardag,



have you ever lost someone,
tryna take it back but the damage is done,
thought of loosing you makes me feel so sad,
how am i gonna sleep when it feel this bad,

i know enough's enough,
its goin' to be tough to get through this,
ill never be perfect,
ill never be cool,
ill always be nothin' unless im with you,
coz you make me perfect,
tell me what can i do,
the pieces are missing,
when im not with you.

brist på rubrik? ;)

Publicerad 2010-02-23 17:11:02 i Din dröm, min vardag,

Hej hej, e sjukt trött känns som jag kmr somna vilken sekund som hälst,!
Iaf jag va ju hos läkaren, och han kollade mig och lite så han trodde också att de kunde vara stress som den förra sa men han va inte säker så han gav mig en lapp och så jag skulle gå till nått annat ställe och ta blodprov, men jag ska göra de imorgon bitti innan jag åker till skolan, Och om handleden visste han inte riktgit vad det var för fel men fick linda in den och sen om det inte blir bättre om några dagar skulle jag ta kontakt med honom igen. haha skulle egentligen simma imorgon med skolan men eftersom jag har bandage så behöver jag inte de! yes! asså hatar och simma eller nått sånt, asså vatten gillar inte att vara i vatten är lite små rädd för de!


hehe men sitter just nu vid datorn och nördar mig lite haha spelen på FB, förut tyckte jag dom va fett jobbiga töntiga lixom nästan alla spela dom haha men nu är jag beronde :D de är ju sjukt kul :)!

Men ska ner och äta middag nu jag skriver sen ;)



Dagens outfit!

Publicerad 2010-02-23 16:23:56 i outfits,



Outfit: vanlga blåa jeans, svart linne och blå kofta!

Kollar på one tree hill just nu! men jag skriver när de är slut :)

sitter på pappsens jobb :)

Publicerad 2010-02-23 13:31:34 i Din dröm, min vardag,

Hej hej, just nu sitter jag på pappas jobb och väntar medans han fixar lite grejer.
Vi ska åka iväg till läkaren snart, och kolla upp vrf jag är så sjuk så ofta och min handled! har fortrarande ont i den!

Efter jag hade skrivit det senaste imorse så gick jag iväg till busshållsplatsen stog och vänta ungifär i 20 minuter det åkte förbi 5 bussar som va proppfulla! och så va de lite då och då bilar stannade och fråga om några ville ha skjuts för de va fullt vid busshållsplatsen, men jag väntade vill inte åka bil med några jag inte känner lixom? hehe, men sen när bussen kom så tog det över två timmar att åka från vällingby till alvik! det tar en kvart i vanligafall, snacka om att jag va irriterad, sen kom jag till skolan kom typ efter halva andra lektionen hade varit satt och pratade med en tjejkompis :) sen efter de hade jag SO prov gick väll lite sådär men men,  sen åkte jag hit det gick mycke fortare iaf! :) Eftersom jag åkte hit direkt så han jag inte äta lunch, håller f*n på att dö av hunger :O!

Men nu är pappa klar tror jag, så ska åka iväg nu, skriver sen när jag är hemma :)

Puss♥

hejdå :)

Publicerad 2010-02-23 08:10:48 i Din dröm, min vardag,

Tunnelbanan funkar inte idag häller ju, men måste till skolan iaf :/ och de är jätte mycke trafik kmr komma jätte försent, men springer iväg till bussen nu har bråttom börjar om 20 minuter! 


puss på alla♥

bed time!

Publicerad 2010-02-22 22:02:51 i Din dröm, min vardag,

Kollar på one on one nu! kärlek till den serien :) Men nu ska jag försöka sova måste komma i tid till skolan imorgon. Hoppas tunnelbanan funkar imorgon vill inte åka buss igen tar så j*vla lång tid! men ska sova nu, godnatt♥

I can't

Publicerad 2010-02-22 21:25:48 i Din dröm, min vardag,


i can't. i can't i can't i can't.
i can't do this anymore. its going to kill me. i just can't. i need to move on.
but.
i can't stop loving him. i can't and i need to because its the worst thing ever.
i can't because thinking of everything that happened literally makes me sick to my stomach.
i can't because he's the only one i ever think about.
he's the one i don't want to think about, but i cannot stop.
i can't because i never got to kiss him, i never felt his breath between my lips.
i can't because i spend my days fantasizing about him surprising me,
showing up on my doorstep, telling me he made a mistake.
i can't because i see her everyday.
i see her and i think of what they used to have and i agonize over whether he chose her.
i can't because i don't even know if he chose her.
i don't even know because he is so confusing and frustrating
and he makes everything so unclear.
i can't because he might still have feelings for me.
there is that sliver of a chance and while i know its probably not true,
it makes it impossible to let go.
i can't because i think about being in his arms every second.
the hairs of his beard brushing my cheek gently.
the feeling of his warmth beneath my fingers.
i can't because the way our fingers intertwined was perfect.
it felt warm and soft and right.
i can't because he understood me.
he just got me, right from the start.
and i don't find that often. not often at all.
i can't because we would be perfect together.
i know we would. and it's too hard for me to give up on that.
i can't because EVERYTHING makes me think of him.
crayons. tattoos. band tees. school buses. nose rings.
and every time i see them im completely overwhelmed.
i can't because i practically start crying in the middle of the gym when a song comes on that makes me think of him. which is a lot of songs.
i can't because i've tried and it doesn't work. i want to stop so much.
its just not going to happen.
i can't because i don't see other guys. i don't even see them as being guys.
its like they don't exist to me now.
i can;t because i imagined our insane, amazing, beautiful future and it's all i want.
i thought it was really going to happen and now the pain is eating me up.
i can't because i want him more than i've ever wanted anything in my life.

i can't breathe. i can't focus. i can't be without him. i can't go the rest of my life wondering what it would have been like.

i just can't.

hemma!

Publicerad 2010-02-22 11:56:40 i Din dröm, min vardag,

Gud så jobbit! när jag hade skrivit senaste inlägget så gick jag till busshållsplatsen fick stå och vänta i 20 minuter, sen så va de skit mycke trafik så det tog en timma och komma till åkeshov!! jag kom redan nästan 2 timmar sent så jag orkade inte, så jag gick av och gick hem! gud så jobbit, jag gick hem från åkeshov och de va skit kallt! hade ingen kännsel i ansiktet, öronen, händerna eller bena :O och de va frost på mitt hår! fan hatar de här vädret! vill bara att de ska va sommar!
Men så ska va hemma idag! tänker fan inte ta bussen nå mer om inte tunnelbanan funkar imorgon går jag inte till skolan häller! de va skit trångt på bussen och jag stog upp och de va nån som snöt sig hela tiden och folk som hosta euuw hatar att åka buss! och plus så va de skit varmt inne i bussen så va de nån som staankt svett! blä! 

måste springa !

Publicerad 2010-02-22 09:03:12 i Din dröm, min vardag,

måste skynda iväg till skolan nu! kmr jätte försent nu, men ska skynda! tunnelbanan går nte typ så måste vänta på såndär ersättnings buss eller vad de nu heter, så kommer komma ännu mer försent, f*n! men springer iväg nu!


puss♥

klar

Publicerad 2010-02-21 17:09:46 i Din dröm, min vardag,

Äntligen klar med tvätten! Gud så jobbigt, fasst fick lite hjälp av lillasyster för de va så mycke, Snart ska jag äta lite och sen ska jag ut en stund sen nog bara hem göra lite läxor och kolla tv.
Asså jag är jätte förskyld, skit jobbit.
men aja ska äta nu skriver senare :D!

godmorgon

Publicerad 2010-02-21 12:54:28 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon! :D Nu är Sofie äntligen hemma! :D Men hon har blivit jätte sjuk så, träffar inte henne idag. Iaf ska snart till tvättstugan :( vill inte skit jobbit, det är värsta barnslaveri! men ska ner nu skriver sen!

film :)

Publicerad 2010-02-20 16:15:56 i Din dröm, min vardag,

Kollade nyss klart på en film med lillasyster stora syster och hennes kille, haha en barbie film hah gullit!
Nu sjunger dom singstar så jag passade på och smita därifrån för jag hittade tre filmer jag inte sett på åratal okej två år kanske men tycker dom e skit bra! John Tucker must die, Sydney White och Stormbreaker!
Idag blir det bara hemma, man orkar inte gå ut nu när de är så mycke snö, fan vad jag önskar att snön bara försvan så jobbit, man kan inte gå nästan plus så är det is under snön så man alltid halkar! har frf ont i handleden från i måndags! juste måste till läkaren och kolla de!
Men ska kolla filmerna nu skriver sen!♥

Bara för jag har tråkigt!

Publicerad 2010-02-20 13:40:41 i

Vad blir ditt namn baklänges? nile
Vem betyder mycket för dig? familjen och vännerna
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? oj vet nte
Platt eller lockigt hår? båda
Har en dröm gått i uppfyllelse? ne
Vad har du för startsida på internet? FB
Vem ringde du senast? Fabian
Tycker du att sengångare är söta? haha nej bara Sid :D
Har du haft vattkoppor? japp
Har du någon gång testat karate? aa
Vilken mobilringsignal? vibbration :D
Första sporten du gick på? dans
Vad längtar du mest till just nu? sommaren!
Hur gammal har du tänkt bli? vet inte kanske 90 år?
När åt du senast en fiskbulle? eeuw! läänge sen
Vad drömde du inatt? minns inte
Vilken tv-serie är bäst? oj vet inte gillar så många :D
Kan du gå ner i spagat? inte längre kunde förut
Vad åt du senast idag? macka? 
Höga eller låga strumpor? låga
Röd, grön, blå eller gul mjölk? röd!
Vad har du för färg på ditt påslakan? vit o rosa
Vad ska du döpa dina barn till? hihi om en kille Romeo och en tjej Rosella :D!!
Sommar eller snö? Soommarr!!
Är du mörkrädd? mm hehe
Tänt eller släckt när du ska sova? släckt fast tvn ska va på då!
Vem kramade du senast? syster
Kan du ditt mobilnummer utantill? japp
Har du tråkigt? japp!!
Sjunger du i duschen ? aa :D
Vilken färg har din jacka? har flera jackor, men svart, brun, beige, blå, tror jag har en röd också
Vad ska du göra nu? passa lillasyster för mamma och låtsas pappa ska iväg!

Grattis Tora! :)

Publicerad 2010-02-20 11:31:08 i Födelsedagar!,

Ja må hon leva, ja må hon leva, jaa må hon leva uti hundrade år ja visst, ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år! Stort Grattis till Tora som fyller 16 år idag HURRA HURRA HURRA HURRA :D!!♥


tidigt!

Publicerad 2010-02-20 10:03:41 i Din dröm, min vardag,

Gud vad trött jag är! vaknade för en timma sen ungifär, är sjukt trött men kan inte somna om, så nu ska jag bara nörda mig vid datan och lyssna på musik och lite så, men jag skriver sen:)



Dagens outfit

Publicerad 2010-02-19 14:52:20 i outfits,

Kom hem nyss, gud så trött jag är ska bara vila en liten stund skriver sen!



Outfit: Vanliga leggins, rosa t-shirt med en fjärtil(?) på! sen hade jag bara en rosa kofta över!



*

Publicerad 2010-02-18 23:16:28 i Din dröm, min vardag,

Har inte skrivit så mkt idag och igår men har värkligen inte orkat! jag skriver nog imorgon! Just nu behöver jag bara lite värme och sömn! mår värkligen riktigt dåligt, känner mig så j*vla ensam just nu!



Godnatt!..
 så skriver jag imorgon och hoppas att jag mår bättre då.

Måste få skriva av mig lite!

Publicerad 2010-02-18 22:52:43 i Din dröm, min vardag,

Mitt liv är helt förstört,! vill bara byta de, eller iaf starta om från början! orkar inte mer, har gjort så många misstag, har så himmla många problem, både stora och små, känns som jag inte kommer klara av mer.
Jag hör folk snacka på tb eller i skolan om sina såkallade ''problem'' okej dom kanske tycker det är problem för dom men de är fan inget gämnfört med mina! Jag menar dom har de jobbit för dom är oroliga för sina betyg lixom dom får vg blir de värsta problemet för dom vill ha mvg? lixom och? jag typ dansar av glädje om jag får g! men de va inte de jag menade! lixom dom tycker att de är problem? kolla mina problem! okej kan tyvär inte skriva dom här för privata för att nämnas för folk som inte als känner mig, ja iaf stör mig så mycke folk som gråter för ingenting dom har vart med i små gulliga bråk med små örfilar hit och dit! (patetiskt tycker jag bara!) och tycker dom får värsta problemet? och sen visst alla har sina probelm både stora och små problem men jag stör mig värkligen på det! och jag vet de finns folk som har likadant som mig såklart men det är ju inte sånt man hör! men orkar inte vill värkligen starta om mitt liv, hindra mig från att göra allt jag gjort! och folk värkar inte fatta! folk som känner mig bra mina närmsta vänner dom är som ända som förstår mig för dom har liknande problem! men de gör också så jag beter mig på ett ett visst sätt jag gör ibland, jag tänker inte på de bara gör de! gud de går inte! orkar inte mer mina problem asså! men somsagt kan inte skriva dom här, går värkligen inte! shit jag borde fan börja skriva ''dagbok'' där jag faktiskt kan skriva in precis allt!



Bara för jag ler och skrattar så betyder det inte att jag är lycklig!

Åker iväg till skolan nu

Publicerad 2010-02-17 08:00:10 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon!
nu har jag precis fixat mig och ska åka iväg till skolan! ska ha nationella nu direkt på morgonen, e fett nervös :O! idag ska jag hem direkt efter skolan måste värkligen plugga! men jag skriver då!




Puss♥

Dagen outfit

Publicerad 2010-02-16 13:27:56 i outfits,




Outfit: lackleggins, svart långtlinne, blå kofta :)

Juste gick aldrig till läkaren idag för vi skulle behövt stå i kö, på akut tid för våran husläkare har inte tid förens nästa vecka plus min pappa är sjuk och jag kan inte gå på akut tid själv typ? aa iaf! ska snart iväg oc hämta lillasyster men jag skriver sen :)

Elhun Tipsar :)!

Publicerad 2010-02-16 13:19:25 i

B-Kombin Forte N! är jäkligt bra för både hår och naglar! växer snabbare och starkare! och håret och naglarna mår bra av det! det är ju B-vitaminer! det är bra för kroppen också!!
Man ska ta en tablett om dan, hälst på morgonen direkt efter frukosten för man ska ha nått i sig innan man tar den!
Tycker den är väldigt bra iaf! jag tror den finns o köpa på apoteket(?) asså dom jag har är mamma egentligen men hon glömde ta dom varje dag och då hjälper dom ju inte!! så man måste ta varje dag!
Men jag rekomenterar den värkligen!

''Godmorgon''

Publicerad 2010-02-16 13:09:53 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon! nja eller vaknade för ett tag sedan, har duschat fixat mig och så och nu sitter jag och äter nudlar, och lyssnar på Chris Browns nyaste låtar! haha lovar kan typ alla utantil redan ;) !!




haha! jaa iaf idag nu ska jag bara städa lite sen så ska jag hämta lillasyster från skolan, och sen ska jag och hon kanske kolla på nån film hemma och mysa lite, senare ska jag ut med en killkompis, vad vi ska göra vet jag inte riktigt men vi hittar alltid på nått ;)!

läxor

Publicerad 2010-02-15 19:01:10 i Din dröm, min vardag,

Helloj! ;) är på lite bättre humör nu men har ändå skit ont i handleden måste kolla upp det! iaf just nu gör jag lite läxor, hemkunskapen och tränar lite inför nationella som jag ska göra på onsdag och så lite matte ska jag göra snart :)! iaf imorgon så är jag ledig! skönt, fast jag va i skolan första gången idag på två veckor, haha! 
Iaf just nu håller jag på o ladda ner Chris Browns nya album!! :D:D:D! haha e överlycklig den kom ut igår! asså han e min man, bara så folk vet^^:D!
aa iaf ska plugga vidare nu skriver sen :)♥


'
jag just nu:)

 

min jävla dag! :S

Publicerad 2010-02-15 17:04:19 i Din dröm, min vardag,

Usch så irriterad på allt och alla just nu! fyfan! Min dag började redan dåligt! aa imorse vaknade jag (haha) iaf okej va rätt lungt hemma första morgonen på läänge jag och pappa inte börja bråka okej visst va lite grinig men jag är absolut ingen morgon människa! iaf mådde skit illa men gick till skolan iaf, somnade på tunnelbanan så jag hamnade borta i skanstull!! så va tvungen och åka tbx skit jobbigt plus de tar ju typ 25 minuter eller nått? hmm aja WE, sen på vägen från tunnelbanan till skolan så va jag skit nära på o spy! och sen så halkade jag två gr :S! och sen i skolan, aa vad kan jag säga den är fylld med massa omogna snorungar som inte har nått liv aa små wannabes helt enkelt! (INTE ALLA MEN VISSA!!)  sen på vägen från skolan till tunnelbanan så halkade jag igen! och sen på tunnelbanan va de två människor som satt och stirra på mig? fett irriterande hatar när folk glor :S aa sen på vägen hem från tunnelbanan så ramlade jag i en trappa!  aa lyckad dag va? plus haft skit ont i huvet, lite feber och mått illa hela dagen! jippie! -.- aa iaf så ska inte till träningen idag! plus när jag ramlade i trappan så tog jag mot med handen så har skit ont i min handled nu! :S men ska till läkaren imorgon för  jag mår så dåligt så ska be han kolla de också! pallar inte skit jobbigt!
aa men e hos mamma nu så ska ner och göra henne lite sällskap! jag skriver väll sen!

Godmorgon :)

Publicerad 2010-02-15 08:15:17 i outfits,

Åker iväg till skolan nu kommer lite sent men orkar inte bry mig e frf sjuk men kan inte missa mer!
efters skolan ska jag till träningen sen hem bara o plugga skriver då :)





Outfit: Grått vanligt linne, med nått skärp jag hitta och vanliga leggins! och sen kmr jag bara ha nån tröja över hehe!

Men måste springa till bussen nu!
puss♥

godnatt!

Publicerad 2010-02-15 00:10:00 i Din dröm, min vardag,

Nu ska jag fa* ta o sova eller ja inte sova kolla på tv och smsa men om min pappa kommer in så ''sover'' jag :D haha nej men måste faktiskt försöka sova nu ska ju till skolan imorgon första gången på typ två veckor ! jag är riktigt j*vla förskyld men kan inte missa skolan mer plus om jag inte går till skolan så får jag inte gå på träningen häller! men aa hörs imorgon :)♥

Skype?

Publicerad 2010-02-14 21:05:13 i Din dröm, min vardag,

Kan nån förklara för mig vad de är :O skit många har frågat mig om jag har de! men vafan vet inte ens vad de är :O igår skulle en killkompis förklara, men fattade inte iaf!


Asså fattar inte varför inte bara prata i vanlig telefon asså jag är helt lost! haha hänger inte med i svängarna här!

Så ochill

Publicerad 2010-02-14 20:57:06 i Din dröm, min vardag,

Det som verkligen stör mig är players, dryga människor, små nioåringar som "fjortisar" (Ja, vad f*an definerar en "fjortis" egentligen. Var är det?) Mänskligt. Plus sura och utledda SL busschaufförer som inte bryr sig om att stanna om man precis kommer springade. Liksom Hallå SL! Vi betalar er för att åka buss och tb. Vet ni vad som stör mig mest att dessa om man kan kalla de människor, finns, ja faktiskt. På riktigt! Sånna humans kan få en att vilja gå och lägga sig. Nu har jag inte mer tid att lägga ner på dessa onödiga och de oerhört störande såkallade människorna! Men de ända jag har att säga till dom är FUCK YOU! -.-






Dagens planer :)

Publicerad 2010-02-14 13:29:32 i Din dröm, min vardag,

Ska svara på frågorna på frågestunden nu! ska bara snabbt skriva upp dagens planer :)..

¤Svara på frågorna
¤Nörda mig vid datan!^^
¤Hem till kusin och fira han!
¤Hem till Josefine
¤Vara med henne ett tag
¤Träffa killkompis!
¤Vara med han ett tag;)
¤Hem och packa grejer för imorgon (saker som ska till mamma! träningen och sånt!)
¤Kolla tv!
¤ SOVA!


Japp så kommer min dag se ut idag! :) Och aa kommer blogga då och då såklart ;)

Todays outfit :)

Publicerad 2010-02-14 12:25:03 i outfits,




Outfit: Svart tröja med ''puffar?'' på ärmarna (den köpte jag igår), slitna blåa snygga jeans :)
Accessoarer: halsband med hjärta, armband med hjärta och ett par vita örhängen!


godmorgon

Publicerad 2010-02-14 09:52:05 i Din dröm, min vardag,

Gud så tidigt! kunde inte somna efter tagit den där jävla grejen! fan! så har legat i sängen och lyssnat på musik sedan typ 7? och jag är inte spec trött häller, men vill inte gå up haha så mysigt att bara ligga i sängen nyvaken:)





haha men ska snart upp och äta nått tror jag och sen fixa mig! det som är posetivt med att vakna rätt så tidgit är att man har hela dagen på sig att göra saker! plus nu börjar jag ju bli frisk också! :D

vad jag tycker om killar, :)

Publicerad 2010-02-14 00:53:06 i Din dröm, min vardag,

Killar som jämt går i mysbyxor: Asså inte hela tiden men ibland
Killar med tatueringar: max 3! och dom ska inte vara för stora!
Killar med långt hår: asså beror på rasta och sånt e ju skit snyggt :O
Killar med smink: bög? XD
Killar med piercingar: nja isåfall tungan eller ögonbryn
Killar som slåss : jaa!
Killar som är emo : gud NEJ
Killar som är punkare : fyfan blä!
Killar som idrottar : Oh yes!
Killar som är kritvita: eeuuw!
Killar som är från andra länder: oh yes me lööve!
Killar som knullat mycke: bryr mig inte om hur mycke killen knullat bara han e bra haha!
Killar med attityd: klart en kille ska ha attityd men inte sådär för mycke


We Are The World 25 for Haiti

Publicerad 2010-02-13 22:44:52 i musik,

Så jävla vackert! asså omg o videon asså gud jag kommer inte ens på några ord det går inte! man blir tråögd okej! kolla och lyssna på den här nya versionen så fattar ni!




typ alla mina stora idoler är med och dom sjunger en av världens mest vackraste låtar och så är de bla för haiti och videon är föör bra!

ååh!

Publicerad 2010-02-13 22:32:37 i Din dröm, min vardag,

min data är fett seg, dampar kommer snart slänga ut den genom fönstret! fuuuuuck asså! :@ aaja kanske bara behöver starta om den! men om jag inte slängt den i väggen eller fönstret så skriver jag seeen!

Melodifestivalen:)

Publicerad 2010-02-13 21:35:12 i Din dröm, min vardag,

Kollade nyss klart på melodifestivalen! mina favoriter den här veckan var.. Manboy , sucker for love, Hippare hoppare och Manipulated! men bäst va faktiskt Manboy och Eric Saade är så jävla söt :$ hehe!

lite om min dag :)

Publicerad 2010-02-13 15:21:46 i Din dröm, min vardag,

Hallojsan! ;) hehe, idag vaknade jag som vanligt runt 7! fyfan vad jobbigt typ den tiden jag alltid måste vakna nu hela tiden? aja bättre de än att inte få i mig den medecin jag behöver! aa så fixade jag mig och så sen åkte vi till globen! handlade present till min kusin som firas imorgon! :) sen kollade vi runt lite! glömde mitt kort hemma :( haha så typsikt mig! så glömsk -.- aa men fick pengar sen av Torun, och så köpte jag en tröja/tunika bara, orkar inte ta bild och visa den va inte så speciell svart med lite puffärmat aa ni vet en såndär från hm? aa sen handla vi mat och åkte hem! Idag ska det grillas! mumms! ;) aa men sen har jag bara varit hemma inget och göra!
Men sen ikväll är det ju melodifestivalen igen! wihuuu! haha beroende av de, men fan en av mina drömmar är och få va me där nångång men jag vet att de aldrig kommer hända! haha kan inte sjunga asså! ;)
aa men jag skriver senare ;)


(jag tagen i bilen idag ;) heh)

dagens outfit

Publicerad 2010-02-13 14:59:12 i outfits,

Kom hem nyss! måste fixa lite grejer men slänger upp dagens outfit nu så skriver jag snart! :)



Outfit:Svarta leggins, grå tubtop, och en rosa gullig kofta :) Accessoarer: Guld ring, Guld halsband ''Guld örhängen'' (örhängerna är inte äkta!)

men jag skriver snart !♥


går och lägger mig

Publicerad 2010-02-12 23:46:03 i Din dröm, min vardag,

Nej nu går jag och lägger mig! ska upp tidigt imorgon haha ja klockan 7 då jag tar medecinen! men ska värkligen också gå upp då asså fixa mig duscha och sånt! sen ska jag och Torun iväg och handla lite :) så jag skriver sen puss♥


haha video inlägg!

Publicerad 2010-02-12 21:12:38 i

Asså j*vla spotify reklam störde! haha hela videon blev cepe! och jaa jag är inte världens vakraste idag, men fan alla har bra och dåliga dagar!!!



hehe

är hemma idag också !

Publicerad 2010-02-12 13:20:00 i Din dröm, min vardag,

Gomorgon eller aa vaknade för några timmar sedan! skulle egentligen till skolan idag men när jag vaknade hade jag så j*vla ont i halsen kunde knappt prata och fick svårt o andas! helt ärligt undrar fan vad de är för fel på mig har varit sjuk i två veckor nu! men just nu känner jag ingenting bara att jag e jävligt förskyld och kan inte ta luft genom näsan haha! och så låter jag lite kul när jag pratar också haha!;) aa iaf ska leta efter nån film på voddler och kolla, skriver sen :)


love the movie!

Publicerad 2010-02-12 00:07:20 i Din dröm, min vardag,

Gud vad jag älskar den filmen!! en av dom bästa filmerna jag sett! och såklart så är min älskling med i den så det gör den bara såå mycke bättre! ;)


och han är min bara min! ;)

vampire diaries

Publicerad 2010-02-11 22:04:41 i Din dröm, min vardag,

Kollade nyss på vampire diaries! omg bästa serien ever! när de sluta ville jag bara att de skulle komma ett nytt avsnitt! plus bröderna e sjukt snygga :D!


 aa men snart börjar en av favorit filmerna på sexan The Fast and the Furious! så skriver väll senare :)

just nu,

Publicerad 2010-02-11 17:33:40 i Din dröm, min vardag,

Sitter i vardagsrumet och busar med lillasyster, käkar chips och kollar på 27 dresses :) Låtsas mamma ska snart börja på middan och lillebror sover! han är så söt ;)
aa iaf ska inte skriva mycke mer nu, skriver väll senare idag!



haha kul att jag börjat med massa cambilder hehe;)

Pratar med Sofie! :D

Publicerad 2010-02-11 16:06:59 i Din dröm, min vardag,

Pratar med Sofie! Hon är i London just nu hon har varit där jätte jätte länge typ 2 månader? skit jobbigt :(! När hon ringde blev jag skiit glad skrek fan haha! aa iaf hon kom med en skit bra nyhet iaf! hon kommer hem den 21 februari, de är ju snart!, hon skulle egentligen vara där till slutet av mars men nej hon kommer tidigare! wihuu! snacka om att man ska fixa fest tills när hon kommer hem!
Haha asså har saknat henne skit mycke hon är en av min absolut bästa vänner! därför är jag så glad ;)!



Skriver senare♥

blä på snön!

Publicerad 2010-02-11 13:20:26 i Din dröm, min vardag,

Fan vill att snön ska försvinna! hatar snö! okej jag har inte varit ute på ett tag men ändå! de är så kallt! inomuhus också! plus jag hade tänkt att gå ner och handla lunch eller nått till idag men nej snön är ivägen! man kan inte gå! bajs! när snön först kom va jag skit glad sprang runt och sjöng ''jag ser de snöar'' hela tiden (haha) men nu börjar de bli fett jobbigt! vill ha sommar nu nu nu!

Godmorgon

Publicerad 2010-02-11 09:47:51 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon! Idag blev jag ju väckt runt 7 tiden, tog min medecin asså de är bara ett litet typ piller(?) jag ska äta varje morgon, och jag måste äta nått annat innan för att annar spyr jag typ? aa iaf och jag blir alltid pigg av att äta så jag kunde inte somna om haha! så jag kollade på tv all of us! en av dom bästa serierna! haha lilla Bobby ni vet lillkillen som e med där? han e så jävla gullig och så skön! hehe!
men just nu kollar jag på Rachael Ray på trean! :)

Asså de är skiit kallt i mitt rum seriöst och inga fönster är öppna och jag har elementet på typ högsta men ändå är de så kallt :( brr usch! hehe aja här kommer lite trötta morgonbilder på mig ;)..



Men ska gå och borsta tänderna och tvätta ansiktet nu , skriver mer senare ♥

Godnatt!

Publicerad 2010-02-10 23:50:18 i Din dröm, min vardag,

Ligger i sängen och kolla på Scrubs! ska börja försöka sova nu, imorgon blir det bara en vilodag, eller ska försöka iaf, eftersom min brorsa och låtsas mamma är hemma också men det kommer väll iaf bli lite mysigt imorgon, men ja godnatt så skriver jag mer imorgon!♥


i väntan på att Teddy ska ringa ;)

Publicerad 2010-02-10 21:42:55 i Din dröm, min vardag,

Fan vad skönt de va o duscha! man känner sig lixom som en helt ny människa efter! ;)
Iaf väntar på att Teddy ska ringa, länge sen man hörde från den lilla saken! han har varit för upptagen med sin brud asså! fan att jag fixa ihop dom ;) nu har han fullt upp med henne bara! hmm han sa faktiskt innan att ingen annan tjej skulle komma ivägen för vår vänskap, ja än så länge har han väll hållt de lite sådär, haha aja WE!
haha han ska iaf ringa snart, vi har så mycke att prata om! hänt så mycke runt om våra kompisar haha lite gossip sådär ;) haha!
oj men nu ringer han skriver snart :)



(jag just nu ;)!)

inget o göra

Publicerad 2010-02-10 20:08:52 i Din dröm, min vardag,

Vet ni hur jobbit de är att vara hemma i över en vecka och inte göra nånting? skit jobbigt! okej va ju ute lite i helgen men ändå! fan asså! men på fredag ska jag till skolan :) äntligen! haha gud vad säger/skriver jag egentligen haha jag längta till skolan? nej asså de är inte likt mig säger jag bara! men jag har så jävla tråkigt hemma, finns absolut ingenting att göra, kolla på tv? skit tråkigt går bara massa program man redan sätt! sitta vid datan? inga är inne så de ända man kan göra ä och typ blogga? och visst de är lite kul men kommer aldrig på nått att skriva, och visst jag smsar med folk och ibland pratar i telefonen men ändå! blä hatar o va sjuk! men somsagt så ska jag till skolan på fredag (tror jag hehe) men imorgon ska jag värkligen ta de lungt, vila hela dagen, fast kommer bli väckt typ halv 7? för att ta min medecin (nej inte för att jag varit sjuk länge, för en annan grej!) men sen får jag somna om :)! Iaf idag ringde Saris mig och fråga mig när jag skulle komma tbx till skolan och att hon sakna mig och så, det gjorde min dag! ärligt asså jag har värkligen underbara kompisar bara att jag inte träffat dom på ett tag! ja men iaf ska duscha nu! jag skriver sen♥


haha jag och Sara! asså aa den bjuder jag väll på hehe ;)

baby

Publicerad 2010-02-10 19:53:51 i kärlek,

Baby all you need to say is the three magic words, and i will come running.

morning

Publicerad 2010-02-10 11:27:41 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon, vaknade av att min lillasyster skrek! hon min lillebror och låtsas mamma är hemma idag. mår lite bättre idag iaf just nu vet inte om allt kmr komma tbx sen det bukar ju göra de ibland, men nu har jag bara lite huvudvärk och så hostar jag, ucsh hämskt! men nu ska jag ta nått att äta är skit hungrig puss♥

btw min design är inte klar så har bara den här sålänge!!!!

min dag?

Publicerad 2010-02-09 20:34:54 i Din dröm, min vardag,

Hej hej bloggen! Imorse åkte jag till skolan kom väldigt mycket försent för jag kunde värkligen inte gå upp imorse hade så jävla ont i huvet o magen så jag börja gråta plus hosta skit mycke och mådde illa! men jag åkte till skolan eftersom jag skulle gjort nationella men jag kom sent, men min lärare sa att hon inte tror jag skulle klara av det idag eftersom dom gick egenom massa saker förra veckan så hon gav mig texter jag fick ta hem och läsa så jag kunde göra ett annat prov på de sen när jag blir frisk! så jag åkte hem sov sen vaknade jag och passade lillebror (han är också sjuk, så han och pappa va hemma idag) medans pappa åkte och handlade lunch! sen åt jag och somna sen kolla jag tv sen somnade jag igen haha sen åt jag middag, och nu vet jag inte vad jag ska göra vill sova men kanske inte somnar i natt då eftersom jag somna skit tidigt igår och sovit nästan hela dagen, så ska försöka hålla mig syselsatt (eller vad de nu heter?) på nått sätt.

mår piss!

Publicerad 2010-02-08 21:26:19 i Din dröm, min vardag,

Fan! mår så jävla dåligt hostar som en galning fan, har skit ont i halsen så jag knappt vet vad jag heter och så mår jag illa! och inte nog med det så mår jag dåligt också pågrund av en grej som hände förut asså har skit mycke typ skuldkänslor! (tror de heter så) iaf och det gör fan inte så jag mår bättre! men imorgon ska jag till skolan bara första lektionen göra nationella sen åker jag hem! men det känns inte som jag kommer klara av det asså provet eftersom jag mår så jävla dåligt och tror inte jag kommer må bättre imorgon eftersom det bara blivigt sämre under dagen! Men ska sova nu jag orkar inget annat skriver nog imorgon♥

nån lista

Publicerad 2010-02-08 20:21:54 i Din dröm, min vardag,

När är du född: 1994
Bor: sthlm
Familj: mamma+hennes man, pappa+hans fru tre systrar en bror
Gillar: mkt
Favorit plats att äta på: Hemma
Gillar: / älskar
Bästakompis: har många :)
Känsla just nu: trött och besviken
Varför: trött för jag e sjuk, besviken på en såkallade ''vän''
Favorit mat: vet inte nudlar?
Vad har du på dig nu: Pyamas
Vad för smink har du på dig nu: Inget
Vad för smink brukar du ha: foundation puder mascara ögonskugga
Har du druckit: aa
Är du stolt: va?
Ska du fortsätta dricka: eeh asså klart man dricker nångång lixom?
Har du rökt: nån gång kanske
Har du rökt vattenpipa: aa
Har du snusat: testat (never agin)
Är någon kär i dig just nu: aa :)
Vem: fett fittigt om jag säger haha!
Har du haft sex: -
Har du gjort andra saker än sex: -
Vill du ha sex: inte just nu
Har du sovit hos någon du inte ville sova hos i veckan: nej
Vem/Vilka: -
Är du olyckligt kär just nu: typ
Håller du vad du lovat: ibland
Har du dåligt självförtroende: vet inte?
Har du mått dåligt och haft självmordstankar någongång: -
Har du lust att äta jordgubbar just nu: haha OM jag har!
Saknar du någon just nu: aa!

sjuk!

Publicerad 2010-02-08 14:24:50 i Din dröm, min vardag,

Jag är sjuk igen, eller jag va egentligen sjuk i helgen också bara att jag inte ville sitta hemma och ha tråkigt bara! men trodde jag va frisk idag skulle fixa mig och så imorse till skolan men så spydde jag :S och så har jag skit mycke hosta, skit jobbigt! Men imorgon måste jag till skolan ska ju ha nationella då! skiter i om jag är sjuk ska iaf dit och jag dom iaf!! fyy men ska vila lite nu mår skit dåligt, kanske skriver senare ikväll om jag orkar,♥

Falskt

Publicerad 2010-02-08 14:24:28 i musik,



Kan inte gråta längre, har tagit slut på tårar.
Vänner för alltid, men det kommer kännas sjukt för båda.
Det plågar mig att vi inte kommer sova tillsammans.
Nu går vi skilda vägar, även fast vi lovade varandra,
att det skulle vara du och jag förevigt.
Men utan dig brevid mig kommer livet sakna mening.
Jag saknar medvind, när fan ska det vända?
Ska sluta hoppas för det kommer aldrig att hända.
Tag dig i kragen, håll dig vaken på dagen för allting går vidare men saknade skaver.
Ingenting blir bättre av att bara gräva ner sig, kommer alltid bli varm i hela kroppen när jag
ser dig.
Tack för alla fina minnen som vi delar (ah) känner rädslan nu för
skillnaden att leva. Spelar ingen roll nu om det är du och jag, för bara du
är lycklig så kommer livet sluta bra!

Ref x2:
Nu blir det till att klara sig själv och få nöja mig med att bara vara din vän.
För kärleken dog medans lögnerna viskade ärliga ord, men det var ingen
som lyssnade.

Är inte rädd för döden längre, ses på andra sidan.
Jag längtar redan dit och resan kan bli ganska slitsam.
Har aldrig älskat nån så mycket som jag älskat dig.
You took my breath away och jag vill aldrig hämta den!
Men försöker vara lycklig idag för dörren är ju stäng och du har nyckeln
tillbaks.. Iallafall ett tag, men jag måste gå vidare.
Inte idag, men vill få stopp på mitt lidande.
Minns den gången när vi åkte ut till Toppnäset, handduk på marken och vi älskade i långräset.
Sen på natten under stjärnor och en bäcksvart himmel, båten ut på sjön
med massa ljus det är dom bästa minnen.
Hellre ledsen med dig än glad utan dig,
men spelar det nån roll när sagan bara slutade?
Det var för oss som solen sken som guld och gick upp
varje morgon för kärlekens skull!

Ref x2:
Nu blir det till att klara sig själv och få nöja mig med att bara vara din vän.
För kärleken dog medans lögnerna viskade ärliga ord, men det var ingen
som lyssnade.

Kanske var det bara bra det som hände.
Och vad som än hände, så var du min ängel.
Kom till jorden för att ta mig från min depression, det här är
ingenting i mängden som jag klätt med ord.
Charlotte Landsten i mitt hjärta för alltid..
Och jag hoppas att vi bara varit tankspridd.
För ingen av oss ville ju egentligen det här och jag vill alltid vara vänner,
fast stämningen finns där. Slut på ord nu, men jag skriver lite till.
Femton månader, den bästa tiden i mitt liv!
Kan bara hoppas på att ödet för oss samman vill leva med dig och få se döden tillsammans.
Men vi får se nu vad framtiden kan bjuda på.
Du och jag åt skilda håll, kan inte bara sluta så!
Så jag lever livet och sluta lipa nu, för du och jag, vi har ett band som aldrig kommer slitas ut!

Ref x2:
Nu blir det till att klara sig själv och få nöja mig med att bara vara din vän.
För kärleken dog medans lögnerna viskade ärliga ord, men det var ingen
som lyssnade.

håret

Publicerad 2010-02-07 23:36:43 i Din dröm, min vardag,

Hallå! ;) är inte klar med håret än :O haha nej ska bara slinga det och de får jag väll göra imorgon! de är såådär snyggt nu, hehe men måste fixa de bra imorgon. Det är ju svårt att färga från kolsvart till ljusbrunt? och det är inte ens ljusbrunt nu, hehe.



asså det blev ju inte fult, ville ha de lite ljusare men imorgon ska jag slinga det hoppas de blir bra!
Men det är ljusare över mitt på huvet typ (vet inte hur jag ska förklara) och sen är resten mörkare, hehe aa men såg ni videoinlägget med min brorsa haha i slutet när man såg mitt hår då? de va så jävla fult, men det va baraför jag blekte det annars skulle de aldrig gå och få en annan färg i håret :P

haha min lillebror!

Publicerad 2010-02-07 18:28:38 i

haha kolla min lillebror visst är han söt! haha och sen jag som inte vill visa min hårfärg! hahaha¨



Jag är inte klar med min hårfärg ska färga det brunt och slinga det sen efter maten :)

jag dissar!

Publicerad 2010-02-07 12:32:09 i



Falska människor!
aa fyfan! min kompis eller aa min föredetta kompis kanske man ska säga? aa iaf va en sån, okej jag har levt med falskhet mer än hälften av min livsgång, men jag har aldrig tänkt på det? jag har alltid haft andra att gå till! och jag kan erkänna jag är kanske inte världens bästa själv jag är väll lite falsk också mot vänner/pojkvänner osv, men jag har inte insett hur mycket man kan såra folk förens nu! usch på falska människor!

smink från typ hm?
Det är skit dåligt! jag brukar använda en foundation från make up store och det blir skit fint sådär men just nu är allt mitt smink hemma hos mamma så igår använde jag min gammla från hm,och jag blev skiiit fläckig! så jävla fult! och så blir det alltid med smink från hm och sånt!



Läkaren kommer erkänna!

Publicerad 2010-02-07 11:47:07 i Din dröm, min vardag,




Jag läste på en av mina favoritbloggar i veckan, Minnesbloggen för Michael och jag läste det här:

Michael Jacksons läkare Dr. Conrad Murray är beredd att erkänna att han - ofrivilligt - dödade Michael Jackson. Åtal mot läkaren kan komma att veckas redan den här veckan. Enligt polisen har Murray i förhör erkänt att han injicerat Michael Jackson med narkosmedlet propfol. Även obduktionsrapporten har bevisat att Michael dött av akut propofolförgiftning och polisen klassificerade stjärnans död som mord, alternativt dråp. Murray har hela tiden nekat till anklagelserna men enligt uppgifter till CNN inatt så ska doktorn nu vara redo att överlämna sig själv när åtalet blir offenligt. TMZ:s källor uppger att åtalet kommer redan imorgon och att läkaren då kan gripas direkt om han inte ger upp.

Källa: Jacksonthrill

Jag vet inte vad jag ska säga, jag blev helt tom. Det är ju helt riktigt att vi inte kan säga något eftersom vi inte pratat med läkaren i fråga, det som skrivs i tidningarna kommer vi nästan aldrig att få veta att det är sant till hundra procent. Michael i livet hatade ju pressen som vi trogna fan vet och allt som skrevs om honom. Jag kan inte annat än stå på Michaels sida hela tiden. Alla dessa världsstjärnor som Michael eller Elvis etc. levde ju ett hårt liv och för att prestera på topp blev deras hälsa och psyke inte det bästa med tiden. Alla här i livet dör någongång bara att vissa måste dö lite för unga. We miss you and we will allways do

Grattis Helin!♥

Publicerad 2010-02-07 11:46:06 i Födelsedagar!,

Ja må hon leva, ja må hon leva, jaa må hon leva uti hundrade år ja visst, ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år! GRATTIS Helin på din 16-års daag!! :D♥ ♥ ♥


förlåt att jag inte kom igår men orkade ju inte åka ända dit, hehe, iaf men du kommer få ett stort grattande imorgon av mig jag lovar! :)♥

godnatt

Publicerad 2010-02-07 01:41:27 i Din dröm, min vardag,

Har inte gjort så mkt kollade nyss klart på en film ''raise yore voice'' skit bra!
men nu ska jag gå och lägga mig ska upp ganska tidigt imorgon, färga håret och lite så sen träffa Josefine typ, ja men godnatt skriver imorgon!

(jag när jag va liten hihi)

mitt liv som Beyonces låtar :)

Publicerad 2010-02-06 23:02:37 i Din dröm, min vardag,

Använd enbart låttitlar av en artist för att svara stiligt på dessa frågor.
Upprepa inte en låttitel. Det är lurigare än du tror ;)
 (jag tog med Beyonce :D!)


Beskriv dig själv:
Ego
Hur känner du dig?
scared of lonely
Hur du helst transporterar dig:
disappear
Din bästa vän är:
irreplaceble
Om ditt liv var en TV-serie, vad skulle den heta?
World wide woman
Hur är livet enligt dig?
Deja vu
Beskriv ditt nuvarande förhållande:
Naughty girl ;)
Din rädsla:
If i were a boy
Ditt bästa råd:
Ring the alarm




Melodifestivalen :)!

Publicerad 2010-02-06 21:47:54 i musik,

Kollade nyss klart på melodifestivalen! älskar melodifestivalen! aa mina favorit låtar idag va .. Jessica Andressons ''i did it for love'', Frispråkarns ''singel'', Linda Pritchards ''You're making me hot hot hot'' dom va skit bra tycker jag! och sen tyckte jag om Salem Al Fakir asså inte låten men hans röst är så jävla skön :)!











saknar dig..

Publicerad 2010-02-06 18:21:23 i kärlek,

När jag va på väg hem från bussen så hände de nått riktigt konstigt asså, svårt o förklara och de kommer låta helt jävla sjukt! men iaf det gick förbi en ''äldre dam'' (eller vad man nu kan säga) som va skit lik asså såg exakt likadan ut som en släkting som gick bort för ca 2 ½ år sedan, hon log mot mig exakt likadant som hon brukade görs och när jag gick förbi henne så luktade de som henne (asså jag luktade inte, men man kände samma doft sådär!) jag blev fett rädd när hon hade gått förbi så stannade jag och kollade efter henne tänkte ropa på henne men sen kom jag på att det inte kan vara hon?  sen kollade hon bak och log sådär på samma sätt igen sen gick hon bara, de va fett läskigt stog stilla där en stund sen gick jag hem då gjorde lite grejer sen när jag gick upp till mitt rum tänkte jag på det dära och då börja jag gråta, skit mycke har inte gråtit så mycke på länge typ aldrig gråtit så mycke? kom på hur jävla mycke jag saknar henne, trodde värkligen att de va hon! :(

saknar dig massor min ängel!♥

home

Publicerad 2010-02-06 18:19:09 i Din dröm, min vardag,

Nu är man hemma då! jag träffade Josefine följde med henne och kolla en grej sen gick vi och köpte godis och grejer efter som det är melodifestivalen i kväll hehe :)!! aa sen gick vi upp till centrum åt sen shoppade vi lite ;) jag köpte inte så mycke en väska, örhängen, frans och ögonbrynsfärg! och ny hårfärg :) så imorgon ska Josefine hjälpa mig och färga håret :) och snart ska jag färga ögonbrynen och ögonfransarna själv hehe vettafan hur det kommer gå men men ;) Haha jag handlade min hårfärg inne på coop, i vällingby då och ni som har varit där ni vet det finns ju såna där automater som man slår in varan och så själv, aa när jag skulle betala så en av mina hundra lappar funkade inte så vi sa till jag bah ''hallå ursäkta men den här automaten vill inte äta min peng!'' haha fan vad pinsamt barnslig jag är ibland XD aa lite kul va det! värkligen dagens citat ;).



Nej jag ska inte färga håret blont det är bara att jag måste bleka bortfärgen jag har först eftersom jag har så mörk färg nu, och sen så tar jag andra, gud tänk om det inte blir bra :O!

say aah

Publicerad 2010-02-06 02:26:01 i musik,



Nej fan måste sova nu! imorgon ska jag träffa Josefine, skulle egentligen hem till Helin och fira henne för hon fyller år på söndag! Men eftersom jag har varit sjuk och är frf lite sjuk så pallar jag inte åka hem till henne det är fett långt lixom farsta de tar typ lite mer än en timma att åka dit från mig så orkar inte, plus de kmr vara massa där så jag skulle själv inte orkar vara där med andra (förlåt Helin du får ett stort grattande av mig på måndag!) så de är skönare att jag bara träffar Josefine och så, haha vi kmr säkert åka nån annanstans men inte så långt hehe :P ja men iaf ligger i sängen och kollar på tv vet inte vad fan de e jag kollar på haha men men ska försöka sova nu, skriver imorgon puss♥

videoinlägg!XD

Publicerad 2010-02-05 22:05:40 i

haha den som orkar kolla på mig när jag sitter och pratar om eeh ööhmm typ ingenting .. det första som kmr upp i mitt huvud typ? haha det kanske märks att jag har tråkigt!
vettefan vad det är som brusar i bakgrunden det är nått fel på min data :O:P




Iaf jag skriver snart ska bara äta nått :)

jag hissar :)

Publicerad 2010-02-05 19:50:54 i



Gina tricot's nya model
Okej om man kollar typ alla bloggar så har dom skrivit om gina's nya model och alla tycker att den förra va så mycket bättre och så blabla så aa jag ska väll också ta och skriva lite om de hehe! jag tycker att den nya är såå mycke bättre! hade tröttnat på den andra, och hon är så mycke sötare och YNGRE! så jag tycker de va bra att dom bytte! plus det är finare när modeler är lite mörkare tycker jag :) så jag hissar gina's nya model :)

Lösögonfransar 
Dom är ju skit bra! jag använder dom inte varje dag då men dom gångerna jag är ute på kvällarna eller bara med kompis och så alltså dom ändå gångerna jag inte använder det är väll i skolan och när jag tränar och så, men jag tycker iaf att det är sjukt snyggt och det kladdar ju inte som mascara gör -.- så ja därför hissar jag de! det ändå negativa är väll att mitt lim börjar ta slut hehe!

devoid of the old

Publicerad 2010-02-05 16:38:45 i Din dröm, min vardag,

Just nu ligger jag i sängen och kollar på top model :) 
Har precis resnat saker ur rummet, haha har typ inga kläder kvar, haha! hade massa skit fula kläder ju :O! aa iaf hittade gammla skolhäften från typ 6an och 7an haha hade kladdat ner massa tankar och sånt på sidorna hade mer sånt än skolarbete i dom ;) haha men kul och läsa det, om typ killar jag gillade och så? och kompisar som hade skrivit i dom :) snacka om att saker har förändras sedan typ bara 7an? haha! saknar dom tiderna lite..
aja skriver snart igen :)

ut i kylan !

Publicerad 2010-02-05 12:51:17 i Din dröm, min vardag,

Pratade nyss med Josefine i telefonen haha stackeren är i skolan medan jag är hemma, haha nej faktiskt skulle hällre vilja va i skolan nu :O inte likt mig men det är skit tråkigt att vara hemma och inte göra nått,
Men ska ner till affären och handla lunch nu! det är ju typ skit kallt ute ? men ändå är fett hungrig och de finns inget att äta hemma! men aa nu ska jag ut till snön och kylan!♥

(jag, tagen innan jullovet nångång)

min haaals :(

Publicerad 2010-02-05 10:51:44 i Din dröm, min vardag,

Fyy vad ont jag har i min hals kan knappt prata! de gör skiit ont :'(!

Jaa iaf bloggade ju inte igår för hade ju inte datan,mobilen eller tv , eller aa kunde inte hålla mig kollade på tv :O hehe men igår var jag tvungen och kolla på Walking tall! för de första är det ju en otroligt bra film! och sen för de andra är ju DWAYNE JOHNSON ''The Rock'' med!! han är såå jävla het! asså jag har sett den filmen innan men alltid i början ni vet (dom som har sett den!) när dom som jobbar på kasinot slår han och skär han jag börjar fan nästan gråta haha jag ba neeej rör inte min älskling hehe (Asså jaa jag ''pratar''med tvn ibland så normal är jag) haha men han är nog en av världens hetaste män lixom när han slåss och blir sådär svettig asså ooufft jag dör (A) haha,

aa men ska dricka massa the och knarka halstabletter nu skriver mer senare!

hejdå

Publicerad 2010-02-03 21:05:03 i Din dröm, min vardag,

Kollar på andra avenyn nu! Blir sista inlägget idag ska bara kolla på tv resten av kvällen, är så jävla trött,
men aa  och som sagt kommer inte ha datan imorgon så vi ses i övermorgon :) ♥ (heh amaz tror inte jag kmr klara mig utan datan tv och MOBILEN imorgon men mohaha han ska få se XD)



puss♥

stannar nog hemma imorgon också,

Publicerad 2010-02-03 20:44:09 i Din dröm, min vardag,

Fett seeg dag asså, men mår fan inte bättre, sämre fan! tror jag är hemma imorgon också! och då ska jag inte göra nått! ska inte sitta vid datan, tvn och så ska jag inte ha på min mobil (då kanske jag inte har lika mycke huvudvärk!) dricka mycke the så jag inte har ont i halsen och sånt! men inte tvn och datan eller iaf inte datan de kanske är den som är värst eftersom man sitter nära en skärm och så aa de e ju inte bra när man har ont i huvudet! så aa kommer inte blogga imorgon då!
Men iaf just nu pratar jag i telefonen med Amaz bebosh, saknar han skit mycke, han flyttade till södertälje typ när skolan började efter sommarlovet 2009, saknar han fett mycke! va med han typ hela sommaren och så bara flyttade han! -.- och han är typ aldrig här och hälsar på, men snart nångång ska jag åka till han:).
 
Hehe tömmde min gammla kamera, o hittade lite bilder från när jag va på hockey med storasyster och små kusinerna :) lägger inte upp alla bara två kanske orkar inte hehe ;)

Jag skriver snart igen ♥

The Hills

Publicerad 2010-02-03 17:18:09 i Din dröm, min vardag,

Ligger i sängen och kollar på The Hills!♥  haha ännu en till serie jag älskar ;)
Min storasyster va också hemma idag visste inte de hörde att nån satte på tv i vardagsrummet blev fett rädd först haha men så va de bara hon, hon har tydligen varit hemma hela dagen :O! haha!
Iaf har ont skit ont i huvet och mår illa frf! och nu är mina småsyskon och pappa hemma också, min lillebror skriker och så pratar pappa skit högt typ? aa iaf skit jobbigt dom låter fett mycke skit jobbigt!! asso jag behöver fan vila för att bli frisk men de är fan omöjligt hemma hos mig!! orkar inte vara hemma en dag till men om jag mår lika dåligt som imorgon som idag så måste jag det, för idag skulle jag aldrig ha orkat vara i skolan!! mår så jävla dåligt asså! aa men ska kolla lite tv och ta det lungt nu, jag skriver sen♥

missade viktig lektion idag!

Publicerad 2010-02-03 14:04:00 i Din dröm, min vardag,

gud så trött jag är! men vill inte sova mer för vill kuna somna ikväll lixom för ska till skolan imorgon, har typ ångest nu, asså missade en viktig lektion idag, vi skulle typ göra nått asså som man förbereder sig (eller vad de nu heter) för nationella i svenska som va ska ha nästa vecka! fan! men får prata med min lärare imorgon om det!
jaa iaf har bara suttit vid datan nu och sovit, sjukt tråkigt att bara vara hemma! ja men det kommer homma upp massa onödiga inlägg idag säkert hehe för tidsfördriv! ;)

Godmorgon // sjuklingen

Publicerad 2010-02-03 11:25:01 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon! mår riktigt dåligt just nu, har skit ont i huvet maagen halsen (är skit hes) och så mår jag illa!  somnade inte när jag skrev sista inlägget igår va ju lite tvungen att kolla på paradise hotel (A) och såklart vann jackie ! :D!
Aa iaf just nu sitter jag och chattar med mamma :) hehe jaa vi har varandra på msn och pratar ibland :P kul faktiskt, :D
men nu ska jag äta nått håller på o dö av hunger :O! skriver sen puss♥

It is not worth fighting for

Publicerad 2010-02-02 20:52:10 i Din dröm, min vardag,

Fy fan jag förstår mig inte på folk?! Jag vet att jag har gjort sjukt många misstag de senaste året men vafan för allt jag har gjort har jag sagt förlåt efter? jag har aldrig varit den människan som säger förlåt eller erkänner mina mistag! och jag har oxå blivit mycket snällare mot folk! Och jag hjälper alltid mina vänner och folk jag kanske inte känner så bra när dom behöver hjälp med vad som hälst! men vad för nytta? allt det här hjälper inte? jag får ingenting tillbaka! hur snäll jag än är mot folk så får jag ingenting! Jag kommer sluta vara så mot folk jag ska bli som jag va förut igen för jag tänker fan inte kämpa med att allt ska bli bra om jag ändå inte får stöd eller nått tillbaka! fattar inte folk värkligen! usch!

dagens fråga

Publicerad 2010-02-02 17:14:04 i


- Om ni skulle få träffa dina idoler vem/vilka skulle de vara? säg två killar och två tjejer! :)??

Själv vill jag träffa Lila wayne, Chris brown, Beyonce och Paula Deanda !♥

inget o göra fan.

Publicerad 2010-02-02 16:56:20 i outfits,

e fett trött! men får inta sova mer idag kommer inte somna ikväll då så kommer jag sova hela dagen imorgon och så! vafan eftersom jag är sjuk så kan jag typ inte göra nått, jag vill fan ut men kan inte de! gud så jobbit, finns inget o göra hemma, typ bara sitta vid datan o tv? inget liv lixom,
aa men ska prata med pappa om en grej nu hehe..

Dagens hemma outfit!
 

Lila mjukisbyxor och svart vanligt linne,

sjuk,

Publicerad 2010-02-02 15:15:24 i Din dröm, min vardag,

Är sjuk! har varit hemma hela dagen!
Min låtsas mamma väckte mig typ 6, ifall jag skulle till skolan men hade så jävla ont i huvet kunde inte göra nått så jag stanna hemma sov en stund sen vaknade jag och hade frf jätte ont i huvet och svettades skit mycke :O sen kollade jag på film med mina småskyskon (altså min lillebror är sjuk så han och min lillasyster och låtsas mamma är hemma!) och sen åt jag sen sov jag och vaknade för ett tag sedan, har fett ont i huvet! asso de känns som mitt huvud väger 10000 kg :O asso kan knappt hålla de uppe och så :/ och så mår jag illa, har ätit massa huvudvärkstabletter men de funkar ju inte!

Gues who?

Publicerad 2010-02-01 21:26:49 i Din dröm, min vardag,

Ligger i sängen och kollar på gues who, älskar filmen har sett den skit många gånger ;)
Mår fett dåligt, har ont i huvet, magen ovh mår skit illa! va ju hos läkaren förut men det känns värre än det gjort förrut, får se hur jag känner mig imorgon bitti ifall jag går till skolan eller inte, men ska försöka sova nu å jag kanske blir lite bättre :)
Men är sjukt itrriterad på allt och alla just nu också! värkligen fattar inte folks problem! blää!
Juste mamma kom hem från sjukhuset idag ! :D ´0
aja Godnatt skriver mer imorgon ♥

Godmorgon!

Publicerad 2010-02-01 08:13:52 i Din dröm, min vardag,

Ska åka till skolan nu!! är fett trött börjar om typ en kvart? fan sent idag igen! jag kunde inte somna igårkväll somnade runt halv 4? är skiit trött! blää orkar inte men ska bara sätta på lite mascara sen åker jag puss ♥

Godnatt

Publicerad 2010-02-01 00:14:05 i Din dröm, min vardag,

Nej nu måste jag sova! Inte bra att jag alltid går och lägger mig så sent när det är skola dagen efter! det är därför jag alltid kommer sent och är trött och inte hänger med på lektionerna! inte bra als! men ska sova nu ska bara kolla klart på CSI NY! älskar alla CSI! dom är sjukt bra (haha jag vet jag älskar typ alla serier ;) !) nej men godnatt uppdaterar imorgon!♥

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela