godmorgon :)

Publicerad 2010-03-31 07:55:16 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon bloggen, nu ska jag snart iväg till skolan :) sen efter skolan så ska jag shoppa lite :) sen nog bara hem och plugga, ligger ju efter lite :/
aa iaf igår bloggade jag aldrig ju, men hände inte så mycke efter skolan åkte jag och träffa några kompisar sen tränade jag sen åkte hem till mamma och hämta saker och åkte över till pappa ;) sen kom jag på att jag hade glömt lite saker så åkte tbx till mamma och sen hem igen och bara kolla på tv ;)
Mitt rum här är klart :D de är skit fint! (lägger upp bilder sen!)

Men nu måste jag iväg, :)



Puss :)♥

Rubrik? ;)

Publicerad 2010-03-30 13:31:40 i Din dröm, min vardag,

Mohaha hon sitter på möte nu så tar hennes data ;), har rätt lång lunch idag så är här ett tag till :)


Men iaf, kom jätte sent idag, de va typ nått srömfel på tunnelbanan? dom sa att de bara va i västerort och så men tydligen hade de varit problem för andra också, men stog och väntade i en timma på en jävla ersättningsbuss, och sen började tunnelbanan gå och de kom aldrig en buss så va tvungen och gå tbx till tunnelbanan, skit jobbigt blev sjukt grinig, inte als en bra start på veckan :/!

Iaf idag efter skolan sen så ska jag nog träna tror jag, själv idag ingen kan följa med, men de är faktiskt rätt skönt för då tar jag i lite mer, asså när jag är där med nån kompis så blir de att man små pratar och skrattar och tar inte i lika mycket då, :P

haha asså dom har typ blockerat FB på dom här datorena på hennes jobb så finns typ inget och göra på datan, men kollar runt på lite olika bloggar och e innte lite på msn, inte för de är så många inne eftersom dom flästa är i skolan och så, så gör inte mycke als, men ska snart iväg till skolan igen, men aa skriver när jag kommer hem :)



Puss Puss ♥
 

hejhej,

Publicerad 2010-03-30 12:08:05 i Din dröm, min vardag,

hejhej, bloggade aldrig igår när jag kom hem för hade inte tid, men gjorde inte så mkt, lite skolgrejer bara :P
Sitter iaf just nu på Toruns jobb vi ska äta lunch nu sen ska jag tillbaka till skolan, men ville bara skriva lite för att visa att jag lever ;) hehe, men skrinver när jag kommer hem :)
puss♥

mot skolan :)

Publicerad 2010-03-29 08:14:29 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon, håller bara på att fixa de sista, sen iväg till skolan,:)
Hade ju skit ont i kroppen igår och hade ont nästan hela natten, skit svårt och somna så är skit trött nu :/ men de gör iaf inte ont just nu :)
aa iaf efter skolan ska jag träffa kompisar och träna sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra? aja får se, men skriver iaf när jag kmr hem :) ♥



PussPuss♥

ont :(

Publicerad 2010-03-28 20:36:59 i Din dröm, min vardag,

Hejhej, kom hem för ett tag sedan, käkade ute med familjen :) och nu sitter dom nere i vardagsrummet och spelar rockband och sånt, ska nog ner snart om jag orkar, asså har så ont överallt, i lungan,ryggen runt hjärtat och massa andra kroppsdelar och saker i kroppen jag inte vet vad de heter :( skit ont, men kan ju fortfarande röra mig och så men de gör ju ont som sjutton!
De här blir nog sista inlägget idag, skriver imorgon , får se om jag går till skolan då, inte om jag har såhär ont imorgon också!


Puss♥

idag blir de lite ''mys-söndag'' :)

Publicerad 2010-03-28 11:40:22 i Din dröm, min vardag,

Hejhej! Håller på att fixa mig samtidigt dammsuga ;) men är straxt klar, idag ska vi somsagt fira syster med släkten och dom kmr snart blir bara lite fika, sen så ska jag nog ut ett tag, sen hem och äta och mysa lite med familjen :) Så idag blir det bara en liten mys-söndag :)♥

Men ska fortsätta med mitt nu skriver senare nångång :)



Puss♥

Grattis :)

Publicerad 2010-03-28 11:34:47 i Födelsedagar!,

Ja må hon leva, ja må hon leva, jaa må hon leva uti hundrade år ja visst, ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år!
ETT FYRFALLET LEVE FÖR MALIN HON LEVER HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRA :D!!
Stort Grattis på 17-års dagen syster :)♥


27 mars

Publicerad 2010-03-27 23:56:44 i Din dröm, min vardag,

Hejhej, idag sedan sist så har jag faktiskt inte gjort så mkt, städade klart i rummet gick iväg och handlade lite med mammsen sen hem kollade på tv och sov ett tag sen middag sen fixade jag lite saker till min syster! de är typ så min dag sett ut. När jag va och handlade hade jag sjukt ont i huvet kunde knappt stå höll på att tappa balansen flera gånger, och kunde knappt se allt va helt suddigt :S, och jag får inte äta alvedon för min läkare för jag har atgit för många för många så om jag tar igen kan de bli nått fel på min lever, aa iaf och vi hade inget annat hemma, så drf gick jag och sov ett tag sen när jag vaknade var huvudvärken borta :)
Pratar iaf just nu med en killkompis i tele, men ska snart avsluta de och försöka sova, känner att jag inte fått så mycke sömn dom senaste dagarna, fast jag sovit rätt mycke?

aja skriver imorgon puss och godnatt :)♥

Godmorgon...

Publicerad 2010-03-27 12:40:34 i Din dröm, min vardag,

..eller har varit vaken ett tag, och hållt på och städat rummet, vi ska ju ha gäster imorgon här hemma för storasyster fyller år ;) kommer släktingar, så kan bli lite kul :)
Igår så va vi ju på bio såg den där draktränaren (ni vet barnfilmen typ) men faktiskt den va skit rolig :) haha typ jag♥barnfilmer ;) haha nej men den va lite rolig faktiskt sen efter de så handlade vi mat gick hem och åt och kolla på let's dance, fel person vann säger jag bara! hehe ;) aa men sen gick jag bara och la mig va skit trött igår^^



tog den på bion igår ;)!


Men nu ska jag fortsätta städa, och sen efter de så ska jag hjälpa till och baka lite sen måste jag tvinga med nån som kan följa med mig och köpa present till storasyster sen ska jag nog va med kompis tror jag :)!
men aja skriver när jag städat klart :)
Puss♥
 

biotajm

Publicerad 2010-03-26 17:23:28 i Din dröm, min vardag,

Kom hem för ett tag sedan, har varit i skolan sen så träffade jag min tjejkompis och va med henne och tröstade henne, hon hade precis varit på hennes mammas begravning :'(! gud så hemskt!! usch!
Men sen så va de träning som gällde och sen åkte jag bara hem.
Ska snart på bio med systrarna, jag och storasyster ska passa lillasyster idag för mamma och låtsas pappa ska iväg, så de blir en mysig hemma kväll idag efter bion, men vi ska äta i centrum innan så ska bara fixa de sista :)!



haha jag och min älskade lillasyster :)!

Men ska iväg nu puss puss♥

Godmorgon

Publicerad 2010-03-26 07:45:53 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon! vaknade för ett litet tag sedan och ligger fortfarande och åmar mig i sängen, vill inte upp! är jätte trött och han jätte ont i huvet! Fast måste ju upp börjar lixom om ca 40 minuter och jag ska duscha så måste skynda lite nu!,
Blää är för trött för att göra nått överhuvudtaget!

25 mars!

Publicerad 2010-03-25 21:55:15 i Din dröm, min vardag,

Hej hej :) Kom hem för ett tag sedan! Har varit i stan med mamma och handlat present till storasyster som fyller år på söndag!! Handlade också skor till mig, tre par vanliga tygskor i olika färger, och sen va jag och mamma as coola och köpte likadana röda converse ;D! haha!
innan vi åkte till stan så va de utvecklingsamtal, gick rätt bra dom sa samma sak som sagts på alla utvecklingsamtalen dom senaste två åren, komm i tid, plugga mer och sånt, men ska försöka klara de! det är ju faktiskt bara 9 skolveckor kvar, så de är bara kämpa :)
innan utvecklingsamtalet så tränade jag med två tjejkompisar, och innan de intagningsprov!
De som har hänt idag inte så mycket men så är mitt liv, haha! nej men seriöst de ända jag typ gör på vardagar är skola,träna,kompisar,data? och helger hemma eller ute med kompisar? okej de kanske är normalt och så men de känns så lite, typ som jag inte gör nått om dagarna? aja kanske bara jag som tänkerlite konstigt (brukar vara så^^)

Men nu ska jag ta och glo lite tv :)!♥

just my luck!

Publicerad 2010-03-24 20:38:53 i Din dröm, min vardag,

Gick iaf och tränade fast skulle nog aldrig gjort de :/ men hade så tråkigt hemma och hade fått världens energikick, men skadade mig typ, min ljumske, har skit ont vet inte hur de gick till men fick obeskrivligt ont :/ och sen på vägen hem skulle jag skämta jag bah ''okej powerwalk'' och överdrev och typ sträckte fotleden eller vad de nu heter så har skit ont där nu :( fan vad otur och jag ska ju på intagningsprov dans imorgon! helvete aa men ska säga till innan att jag har ont och så, så dom förstår!
Men hoppas att de blir liite bättre tills imorgon!

''kom hem för ett tag sedan''

Publicerad 2010-03-24 17:46:17 i Din dröm, min vardag,

Hej hej, kom hem för ett tag sedan, va och handlade lite ''matsäck'' till imorgon för ska på intagningsprov igen lite halvnervöst :/! innan jag hadlade så simmade vi med några från skolan, gillar inte vatten (asså va i vatten och så :P) men hade ändå lite kul ;)

Aa men iaf är sjukt trött ska bara vara hemma nu och vila! 
Imorgon ska jag iaf först somsagt på intagningsprovet, sen ska jag snabbt träffa min killkompis och ge tbx hans ipod sen träffa två tjejkompisar och träna sen ska jag hem duscha fixa mig snabbt sen ska jag ha utvecklingsamtal, sen hem bara tror jag? eller de beror på hur lång tid allt tar. 

Men nu ska jag bara vila och glo lite på tv ;) skriver nog lite senare :)♥



Jag just nu :)♥
 

bio :)

Publicerad 2010-03-23 21:08:32 i Din dröm, min vardag,

Hej hej, kom nyss hem, och kollar på Desperate Houwsvife  :)
Va nyss på bio med min tjejkompis, asså filmen va skiit dålig plus de va bara massa gammlingar där XD haha skit kul ändå, vi satt typ längst fram och garvade åt allt på filmen, fasst de va inte kul ens? haha! Iaf innan vi åkte dit så tränade vi, asså jag har garvat sjukt mycke idag har jätte ont i magen nu :P
Men ska kolla på tv nu skriver sen :)♥

 

 

Mot skolan :)

Publicerad 2010-03-23 07:57:41 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon! :) Vaknade för ett tag sedan och har precis fixat klart allt så nu är jag klar att åka iväg till skolan:/
Efter skolan ska jag träna och sen träffa kompisar,:) Som varje dag typ ;P
Asså har skit ont i min nacke och rygg sov skit konstigt inatt :(!
aa men åker iväg nu så jag kommer i tid :).



Puss♥

Måndag

Publicerad 2010-03-22 19:24:12 i Din dröm, min vardag,

Hej hej, kom hem för ett tag sedan, idag har jag bara varit i skolan, sen träna, och sen va jag med kompisar, gjorde inte så mycke gick runt lite prata mobbade folk med fula kläder XD och sen gick vi hem till min tjejkompis bara :)
Men de har inte hänt nått sådär spec idag, har bara varit ovanligt seg så orkar inte göra nått helt död! fast de brukar man väll vara på måndagar;) hehe men ska försöka orka läsa en bok jag läser på svenskan nu, Skriver sen :)♥

Kram :)

Publicerad 2010-03-21 23:14:07 i Din dröm, min vardag,

Hehe kom inte på nån annan rubrik ;)!
Iaf gick hem till pappsen efter jag varit ute orkade inte åka till mamma, de va ju skit kallt, är så himmla irriterad på de här vädret nu!! Aa iaf mitt rum är frf inte klart här hemma så får sova på soffan :)

Kollar iaf just nu på entourage :) haha dör för den serien, skit bra! :D
Men ska inte skriva nått nu egentligen ska försöka sova skola imorgon,
 Så skriver mer imorgon Godnatt♥:)


Puss♥

Grattis :)

Publicerad 2010-03-21 13:13:40 i Födelsedagar!,

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år ja visst ska han leva, ja visst ska han leva, ja visst ska han leva uti hundrade år! HURRA HURRA HURRA HURRA ! Grattis till sötaste lillkusinen Oliwer som fyller 4 år idag :)!

Gårdagen o lite vad jag ska göra idag :)

Publicerad 2010-03-21 12:41:52 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon!♥

Bloggade inte igår för hade inte tid ;)
så ska skriva lite snabbt om gårdagen..
Jag och mina systrar och kusinerna hade fått av mormor i julklapp att gå på grease konsärten så vi va där och kollade på den, den va riktigt rolig, satt o asgarva hela tiden, messt jag och storasyster men min lillasyster som e 7 fattade kanske inte alla skämt (ni som har sett den fattar nog vad jag menar;) ) haha sen efter de så träffade vi mormor mamma och mina kusiners mamma och gick och tog en dricka på nått ställe och pratade sen åkte dom hem och jag gick ut och träffa kompisar hade as kul :)
träffade Sibel och Tasana som jag inte träffat på sjuukt länge!! men ska va med dom i veckan nångång :) Ja de va väll de som hände igår (som kan nämnas i bloggen) men hade en väldigt mysig dag :)!



Och idag så ska jag och familjen hem till mina kusiner och fira lillkusinen Oliwer som fyller år :)!♥ Och andra släktingar kommer så de kan nog bli mysigt också :)
Efter jag varit där så kanske jag ska ut och träffa en killkompis och får se vad som händer då, men ska inte vara ute så länge idag, måste göra lite skolsaker jag ligger efter med!

Men nu måste jag sminka mig och leta efter kläder jag ska ha på mig idag! :)
puss♥

min dag!

Publicerad 2010-03-19 20:08:07 i Din dröm, min vardag,

Hejhej bloggen, jag börjar bli sjuk, mår skit dåligt är försklyld och har ont i magen :( aja men lite om min dag då..

Va först på intagningsprovet, gick väll sådär, asså jag va jätte trött och seg så hängde inte med hela tiden :/ fan lite besviken på mig själv för jag vet att jag kan bättre!! aa iaf va inte så jätte nervös som jag trodde jag skulle vara men va rätt lungn faktiskt :), sen efter man hade dansat så va de interjuver och sen gick jag och en annan tjej som va där till tunnelbanan, haha vi hitta inte ut från skolan först, gick typ överallt och såg helt förvirrade ut ;P

hehe aa men sen åkte jag bara hem och sov sen hämtade jag lillasyster från skolan och sen träffade jag min tjejkompis va med henne sen åkte jag hem och har bara kollat på tv, orkar typ inte göra nått ska bara sitta och nörda mig vid datorn resten av fredagen! :D

''helt slut''

Publicerad 2010-03-18 21:55:23 i Din dröm, min vardag,

Är heltslut!  Har pluggat massa matte och har nästan läst klart en hel bok och jag va typ bara på tredje sidan när jag börja och nu har jag typ bara så mycke kvar :) snacka om trött man blir av att läsa! haha asså jag brukar inte läsa så mycke eller plugga överhuvudtaget ;)

Men just nu kollar jag på yesman och pratar med Ibbe i tele, men ska snart sova måste vara pigg imorgon ska ju på intagnongsprov, är faktiskt inte så nervös som mina kompisar har varit, asså de ända jag oroar mig för är att jag ska dansa balett imorgon också, och de är jag inte såå bra på hehe ;) men sen så ere massa andra danstilar som jag är riiktigt grym på, ;) haha så de kommer nog gå bra :D

Men jag skriver mer imorgon ska stänga av datorn nu!
puss♥

Min dag :)

Publicerad 2010-03-18 17:39:31 i Din dröm, min vardag,

Hej hej, kom hem för ett tag sedan, idag har jag varit i skolan sen träffade jag en tjejkompis va med henne ett tag träna och så sen så träffade jag min killkompis och va med han en stund sen åkte jag hem bara :) och nu ska jag plugga lite bara -.-

Asså jag mår skit illa, asså inte att jag är sjuk utan typ mer att jag har nån ''klump i magen'' om nån fattar? ni vet så man brukar få om man har dåligt samvete eller nått, men jag har inte de? gud så jobbigt, aja hoppas de går över snart iaf!

Men nu ska jag göra lite läxor :/ skriver sen!♥

Jag idag ;)♥

Godmorgon :)

Publicerad 2010-03-18 08:20:08 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon ;) och det är värkligen en god morgon för mig, är jäkligt pigg och glad, :D Vaknade jätte tidigt och gick upp direkt och fixa allt och så, så ska snart iväg till skolan ska bara borsta tänderna och sätta på mig strumpor ;).



Efter skolan så ska jag träna, sen så ska jag köpa nya jazzskor och nya byxor typ mjukis eller nått som är skönt att röra sig i, ska på intagnongs prov imorgon och nästa vecka och har sökt dans så behöver lite nytt och skönt ;)
men måste gå nu!
Puss♥

Hejhej :D

Publicerad 2010-03-17 20:22:49 i Din dröm, min vardag,

Hejhej! har inte bloggat på typ 2 dagar,? men har inte orkat! Men har inte hänt nått spec, i måndags så tränade jag och sen va jag med kompisar sen igår träna också sen va jag bara hemma o plugga och sånt, och idag va jag med kompis bara, aa och sen har jag ju varit i skolan då ;)
Hehe asså har världens blggtorka vet inte vad jag ska skriva? hehe men kommer säkert på nått senare ;)


hejdå!

Publicerad 2010-03-15 10:05:09 i Din dröm, min vardag,

Kollade nyss på sl och bussen kommer om ca 20 minuter så ska iväg nu, hann inte sminka mig men får göra de sen på tunnelbanan, efter skolan så ska jag ju somsagt träna så jag skriver sen när jag kommer hem!
 puss:)♥

Somna om!

Publicerad 2010-03-15 09:58:48 i Din dröm, min vardag,

Helvete! somnade om efter jag hade ätit! mitt smink och hår blev förstört och så har jag på nått sätt lyckats ta sönder min tröja när jag sov? men har bytt om och så ska bara sminka om mig, men ska försöka komma till lektionen efter lunch då så har inte jätte brottom ändå:)
Asså gud jag fattar inte hur jag alltid lyckas somna om hela tiden -.-?

Godmorgon :)

Publicerad 2010-03-15 08:30:50 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon! :) vaknade för ett tag sedan och håller på att sminka mig nu :)
Ska snart iväg till skolan :/ sen efter skolan ska jag träna sen hem tror jag och plugga lite.. och blogga såklart ;)

Igår så färgade jag om håret, de blev mörkbrunt, blev inte så nöjd, ville ha de ljusare, men ska låta de va så här, färgar ju håret jätte mycke och de är ju inte bra för håret, de e sjukt slitet! :O
Men ska ta något att äta nu :)♥

Våren är på väg!

Publicerad 2010-03-13 13:18:16 i Din dröm, min vardag,

Så jäkla mysigt väder ute nu! Sol och varmt :) och snön håller på att smälta bort, snart är den borta! Fan vad skönt man har ju blivit så himmla trött på den här jävla snön nu! ;) har redan börjat få liite vårkänslor! :D Så jäkla nice :D
haha blir på så himmlans bra humör :)!


Snart så är våren här ''på riktigt''! :)♥

Ska måla mitt rum snart :)

Publicerad 2010-03-13 13:12:46 i Din dröm, min vardag,

Hej hej kom hem för ett tag sedan, gud så skönt att träna :) Iaf ska snart måla mitt rum! så kul, skit kul och måla ju! :D särsklit nu när det är min favorit färg ROSA! :D haha aa men min bonus mamma ska hjälpa till så väntar bara på att hon ska äta klart sin lunch :)

Juste köpte ny hårfärg när jag ändå var ute, nu jävlar ska håret bli bra! haha försökte ju färga de brunt förut men de blev ju typ rött? men nu ska de bli bra! ;) haha


Typ ''dagens outfit'' haha bara vanliga tråkiga jeans och nått linne och nån munkjacka ;) orkade inte nått annat ska ändå inte göra nått spec idag ju :)

Frukost ;)

Publicerad 2010-03-13 10:16:33 i Din dröm, min vardag,

Sitter just nu och käkar frukost har precis sminkat mig och så, ska snart iväg och träna får skjuts idag skönt så slipper jag trängas på bussen :) Men ska bara äta upp frukosten och sen borsta tänderna.
Skriver kanske innan jag åker eller efter hehe,



haha pappa ville vara med på bild också ;)

Puss♥

Godmorgon

Publicerad 2010-03-13 09:21:42 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon!:) är jäkligt trött just nu men ska snart iväg och träna, så jag får lite ''energikick'' hihi :)

asså har skit ont i min rygg somnade på soffan igår kväll så nu har jag som sagt skit ont i ryggen och nacken :(
men ska ta och äta nått nu är jätte hungrig! puss♥

försovit mig!!

Publicerad 2010-03-12 09:53:22 i Din dröm, min vardag,

vaknade för ca en halvtimme sedan? och har redan börjat! fan också! men väntar just nu på att tevattnet ska bli klart sen ska jag slänga i mig de och nån macka sen springa iväg till skolan!!
har inte bloggat på länge jag vet men har inte orkat hehe :)

Iaf just nu lyssnar jag bara på musik och dansar runt haha bra start på morgonen ? ;) haha leker lite ''rockstar'' hehe! och har lekt lite med webben haha..



haha wannabe rockstar! ;)..



Aja men de är klart nu måste skynda!!! Puss och kram ♥

skolan

Publicerad 2010-03-09 10:42:57 i Din dröm, min vardag,

Hej hej, sitter i skolan med Helin, gör typ inget e bara inne på FaceB haha orkar värkligen inte jobba är sjukt trött idag, kunde inte somna igår mådde så jävla dåligt började tänka på allt som hänt och börja gråta ochjag grät tills jag somnade och sen så drömmde jag mardrömar hela natten såvaknade en gånga per halvtimme, så är på skit dåligt humör och mår jag illa också så ska hem efter lunch!
aa men lektionen slutar snart så ska börja stänga av datorn och så, skriver kanske när jag kommer hem eller i kväll.♥

Idag :)

Publicerad 2010-03-05 21:54:30 i Din dröm, min vardag,

Kom hem nyss, fotades ju idag sen åt vi på taco bar! och just nu sitter jag och kollar på solsidan med pappa och Torun, Men ska snart sova är jätte trött!
Imorse så åkte jag och Torun till bauhaus och handlade målarfärg till mitt rum, ska måla om och mublera och fixa här hemma också :)! nej men ska stänga av datorn nu, slänger bara upp dagens outfit från idag :)..


Dagens outfit: vit skjorta, svarta vanliga leggins, vita benvärmare och vitt skärp :)!

Men ja ska stänga av datorn nu, orkar inte skriva hehe men skriver imorgon! Puss!♥

igår :)

Publicerad 2010-03-05 13:29:35 i Din dröm, min vardag,

Hej hej var nyss och tränade, sköönt! :)

Iaf igår va ju jag och Jossan och kolla på Tokio hotel, asså jag har typ alltid sagt att dom e ''emo'' och allt men de e bara för jag aldrig riktigt har lyssnat på dom,  men fyyfaan vad dom va bra!! :D! hade askul! 

De ända ''felet'' (eller vad man nu kan säga) va att det stog en fet jävla brud framför oss som viftade håret på oss asså innan de började och putta bort oss med sin feta röv -.- blev fett sur! asså jag brukar alltid flytta undan folk på konsärter för at få bra plats och så när jag har ståplats,(haha asså bara gå på folk ;P) aa men hon bara ställde sig framför oss, så jag skulle putta till henne lite för hon va helt ivägen haha och då flög jag tbx haha skit kul började fan asgarva, okej ska inte va taskig men vafan hon putta mig och hon stank svett och allt så sen när de började så ''råkade'' jag dra henne i håret och ''råkade'' slå henne i huvet :) men sen så ställde vi oss på lite längre ifrån :)!

Vi åkte typ skit tidigt, men vi stog i kön i en halv timma sen orkade vi inte mer så vi gick in i globen city och kolla runt lite och köpte lite grejer i DIF butiken till pappa :) sen åt vi och satt och pratade och åt lite mer och pratade änu mer, och sen så gjorde vi lite busigheter haha vi är såå barnsliga ibland :D.
Aa men sen när dom släppte in så stog vi i kön skit länge och höll på och dö för de va så kallt sen när vi äntligen kommit in lämnade vi in våra jackor och så aa sen väntade vi tills dom började och sen höll konsärten på och höll på och dö :) haha aja sen efter hämtade pappa oss, skönt så vi slapp tränga oss på tunnelbanan :)!
de va typ de hade iaf sjuukt kul :)!

 DOM VA AS BRA! HAHA OKEJ ÄR KÄR I DOM NU :)!!♥





Jag innan när vi väntade på att dom skulle börja släppa in, sen jag och Jossan precis innan de började! :D

Men ska hoppa in i duschen nu skriver sen :)♥


:D

Publicerad 2010-03-04 23:45:21 i Din dröm, min vardag,

GLÖM DE JAG SKREV IGÅR ATT JAG INTE GILLAR TOKIO HOTEL! ASSÅ OMG DE VA SKIIIT BRA, ÄR HELT HYPER NU, OKEJ TOM VA SÅÅÅ FIN! OMG OMG OKEJ MÅSTE TA DET LUNGT NU RENSA SKALLEN OCH SOVA, SKA UPP TIDIGT IMORGON! ASSÅ OMG SÅ BRA HAHA AJA OKEJ LÄGGER UPP BILDER IMORGON! :D:D:D!!

hos Josefine, :)

Publicerad 2010-03-03 20:37:10 i Din dröm, min vardag,

Heej, är hemma hos Josefine nu, bloggade inte igår för orkade inte hade ingen lust helt enkelt ;) iaf ska sova här inatt, och sen imorgon sk vi på konsärt, tokio hotel, nej jag gillar inte dom men hon gör de och jag älskar konsärter! :)
just nu sitter vi och driver med folk :) men iaf jag skriver kaaanske imorgon innan vi åker eller efter :)


haha jag just nu typ :) och första bilden josefine i bakgrunden :)
men puss skriver imorgon :)♥

på Toruns jobb :)

Publicerad 2010-03-02 14:53:02 i Din dröm, min vardag,

hej hej, sitter just nu på Toruns jobb, hon fixar te till oss nu så passar på och snå datan lite hihi :)
Vi åt lunch för ett tag sedan sushi :) och sen gick vi till hennes jobb och har suttit och pratat bara och kollat på lite roliga mejl hon fått, mysigt mysigt!
Hann inte uppdatera imorse för hade lite brotom, fick lite panik vaknade ganska sent och skulle duscha och grejer, hittade inget att ha på mig så satte bara på mig några jeans och nått linne, gud jag behöver värkigen kläder! men ska stor shoppa på lördag :D Ja iaf men ska inte ha hennes data länge till hehe men ska snart gå här ifrån och då ska jag träna, :)
men skriver när jag kommer hem :)♥

idag,

Publicerad 2010-03-01 23:41:16 i Din dröm, min vardag,

hej hej, ligger i sängen och kollar på scrubs :)
Iaf idag så åkte jag och Josefine till globen, kolla runt lite åt sushi, och den där jävla saken (josefine asså) tvingade mig åka den där sky view? (stavas?) jag trodde ärligt jag skulle dö, för de första de va ju sjukt högt, för de andra den skakade då och då och för de tredje så va det några barn som åkte samtidigt som oss och hoppade? blev skit sur, va fan rädd trodde den skulle gå sönder, och josefine som ska föreställa sig min kompis bara stog och flina medans jag typ höll på och dö -.- haha okej skulle väll ha ångrat de om jag inte skulle gjort de för de va en uplevelse ja asså kolla på typ hela stockholm och så för man såg allt men ändå! haha aja hade mysig dag idag iaf :)
När jag kom hem bakade jag muffins va så jävla sugen på de :) och kollade på tv med familjen :) riktigt mysigt♥



hejdå

Publicerad 2010-03-01 13:14:39 i Din dröm, min vardag,

Nu måste jag skynda iväg till tunnelbanan ska möta en tjejkompis och vi ska åka iväg till globen och göra lite grejer vet inte när jag kommer hem men skriver då,


puss♥

trött,

Publicerad 2010-03-01 09:29:24 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon vaknade för en stund sedan och har precis ätit frukost, är sjukt trött. Iaf ska iväg och täna nu :) älskar o träna när jag är nyvaken och trött får lixom värsta energikicken :D!
En ny vaken Elin :) hah men ska iväg nu skriver när jag kommer tbx, Puss♥

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela