Nej men Hejsan!

Publicerad 2011-12-03 18:03:06 i Din dröm, min vardag,

Nej men hejsan! Nu var det lite för länge sedan va? Men jag har ingen data, jag lixom rååkade ha sönder den.. Så nu lånar jag systers :)

Såå vad har hänt? oj joo de är en del kan jag säga! Har fyllt år :D wihuuu är hela 17 år nu ;) Hahah riktigt ballt! Okej ingen skillnad men ändå, inte mycket och säga om den dagen. hehe.
Men aa sen så va min skola så jävla shyst att dom fixade en snabbkurs till mig på FACE! Som egentligen kostar en jävla massa pengar! Snacka om att jag hoppade av glädje!! :D :D ! Så nu imorgon så är de sista dagen på kursen :O Men gissa vad? Då har jag 50% rabatt! wihuuu :D då jävlars ska de shoppas smink ;)
Ja men sen så har de varit skola och praktiken, ååh de är så super kul! Vill inte sluutaaa där jag är, men har bara 2 veckor kvar på praktiken :( Men kommer självkart hälsa på där ibland :)
Sen inget så intressant, eller haha fick sminka pappa till drag HAHA super kul! fast failade så totalt med lösögonfransarna (visar bild längre ner) Men men kul vare iaf :)

Men nu lite bilder på lite sminkningar jag gjort, (Dock inte alla, hade inte kameran med mig hela tiden, har gjort en del mera)! :)


Naturlig/Vardags make på fina Therese.


Stylade Torun, Super snygg!


Hahaha Pappa ;) ! Somsagt lösfransarna, suck på mig själv.


''Afton-make'' på Torun.


Fina Emma i enligt läraren är årets Höst/Vinter trend.. hmm.


Malin i (enligt läraren) Är Vårens trend. Vet inte om de, men skit snyggt!!


Super snygga Felicia i glamour sminkningen!

Jaa vad tycker ni? Jag är ju inte helt ute på fel spår iaf, synd att jag inte fotat allt, men mer kommer ska ni se :)

Men jag skriver aldeles straxt igen
Kram Kram♥

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela