Dagarna som varit :D

Publicerad 2011-05-25 22:05:04 i Din dröm, min vardag,

Hejsan! Nu va de ju ett tag sedan jag skrev! Men har inte haft tid, plus är nu hos pappa så har egentligen ingen data, eller asså har en nu men den är helt cepe, bara för att jag ''råka'' slänga den i golvet hahahahah damp typ? hahaha!

Aa men vad har hänt då? hahah sov hos Alicia i helgen myyysigt :) Sen skola i måndags bläää, eller nej inte blä! hahhaha fick veta att jag fått VG i engelska nationella! I alla delar :D och skulle kunnat fått MVG på muntliga delen om jag inte skulle varit osäker, men ändå asså VG, har aldrig fått vg lixom! Trodde fan läraren skämtade med mig! hahahahah!! jag är fan bäst asså :D!
Och igår så va klassen på Grönan, de va skiiit roligt! Förutom en sak! asså ni vet spökhuset? aa haha såklart ni vet, alla vet XD aja iaf en såndär läskig grej började jaga mig!! asså snacka om panik jag fick, och en som satt på den där balkongen ''vinkade'' typ in mig :O asså omg höll fan på o skita på mig!! hahaha asså jag skojar inte jag grina nästan är skit rädd för sånadär! hahahahha!! Men efter grönan så träffad jag Moe och vi va med varan lite Åt och sådär :D!

Och nu idag då, hde praktik som vanligt och sen så sprang jag och syster Vårruset :) Väldigt roligt! riktigt stolt över mig själv faktiskt och min syster då såklart :D!
Liter bilder... :D


Hahah jag och Jeta i bergochdalbana XD


Aaaaaa? hahah


Duuuuuktiga tjeeeeejer :D


Jooordgubbaar! har käkat massvis i helgen och veckan och aa hela tiden :D hiihihihihi :D!!

Fiiilm nuu :D

Publicerad 2011-05-19 22:11:04 i Din dröm, min vardag,

Hejsan :D! guuud vad ont jag har i mina fossingar asså :O asså mina skor dödar mig hahah! Men ändå skiter i de, dom är så jävla fiiiinaa! Och de är ju huvudsaken, right?;) hahhaha!
Todaaay så har de inte hänt så mycket, va på praktiken gjorde inte så mycket satt messt och snackade med Emma, en jävligt trevlig tjej asså! :D Och sen hem träffade Moe och vi käka och så, sen nu hem bara:P Men har sjuuukt tråkigt!! Vill göra nått!!  hmmmmm humm humm, ska nog ta och kolla på film, Tror nog jag kollar på Harry Potter, okej jag vet jag har sett dom typ miljoner gr, men dom är ju så braa!!!! jag döör!! Och snart kommer sista delen ut!! OMGOMGOMG!!!! jag dööör mer asså, jag kollade på trailer för den asså jag satt och log hela tiden asså kan inte vääänta vill se den nunununu nuuu!! hahahah!!!

Aa men ska kolla filmen nu och sen sova antar jag väll :P Men jag skriver imorgon! :D

Goodmorgon :)

Publicerad 2011-05-19 09:49:58 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon! Inte så mycket sömn inatt.. inte bra asså!
Igår iaf asså jag va skit duktig, jag städa hela mitt rum, asså de är helt fläckfritt finns inte en ända liten damm skit kvar eller nått sånt! *Stooolt* :D! hahah!
Hade utvecklingssamtal igår oxå, haha ja de gick väll rätt så bra faktiskt^^ Eller dom snacka om de vanliga om att jag måste sköta tiderna inte skolka Osv. exakt som dom sagt i alla år jag gått i skolan hahaha! Och jag har frf inte lärt mig? hhahhaha knas unge asså ;)!

Men ska snart iväg till praktiken ska bara sätta på mig byxor! Skriver sen! :)

Ontis^^

Publicerad 2011-05-17 16:10:44 i Din dröm, min vardag,

Tjabbaa! :) Kom hem nyss, har varit hos Moe och kollat på film Gustaf hihihi^^
Asså har skiit ont i magen, cepe mycke mensvärk :( Asså ibland hatar jag att vara tjej, gör så jävla ooont!-.-!
Men aa ska iaf snart göra lite läxor och senare tvättis^^ hahah
Men skriver sen! :)


hahahha liknar Moe lite faktist... :D ^^ hahah sööt!

sovaaaa

Publicerad 2011-05-17 00:20:41 i Din dröm, min vardag,

Blev inte så mycket bloggande idag, har inte haft tid och har varit super trött idag, men ska försöka sova nu! Så hörs vi imorgon :)

Hallååååj :D

Publicerad 2011-05-15 21:45:14 i Din dröm, min vardag,

Tjaaabbba!! :D Är sjuukt trött, har inte kunnat sova spec bra i helgen eller asså inget als nästan :O Inte bra inte bra! meen men, ska snart ner och kääääka lite, skriver seeeen! :D
Två bilder frooom the landet :D


Sooola :D


Hihihi väärsta trädgååårdsMÄSTARE här asså :D:D

Meeen skriiver sen :D

Tröööött!!

Publicerad 2011-05-12 20:36:50 i Din dröm, min vardag,

Hejsan, trött chey hära! Sitter och kollar runt lite på datan, och jag fryser fan? hahah de är ju egentligen fett varmt, de är bara jag.. asså haha skum brud^^

Men iaf, ska ta och göra läxa och sen så skriver jag efter de :)
haha shoo sliiiten sak!

Today

Publicerad 2011-05-10 20:59:15 i Din dröm, min vardag,

Idag har jag haft natinella, blä gick helt cepe på ena delen, asså nån jävla läsförståelse skit haha men andra delen typ hörförståelse gick nog rätt bra tror jag ;) Men aa efter skolan gick jag till Moe va lite med han sen åkte jag till Izza och följde med henne till tåget, Hon ska iväg till sin skola nu, i norrland! Så hon kommer inte tillbaka fören på sommarlovet :(!
Men sen efter så träffa jag Hjärtat igen och vi käka och så lite mysigt :)
Men skriver sen!


Izza och Jag :)

Tillbaka! Sjuk..

Publicerad 2011-05-09 16:09:28 i Din dröm, min vardag,

Hejsan! Sjuk idag, kuul lixom -.- Fast har ändå haft en bra helg, har egentligen inte gjort så mycket, varit med Izza, Och Moe :) Fast ändå super kul och mysigt :D! Va på bio igår med Älskling, Såg fast and furious5 Skit grym :D! Men annars har typ solat och lite så, haha har inte fått så mycket färg dock men en jävla massa fräknar hahah! Fast de är fan gulligt på mig :D! haha Och i Onsdags hade jag nationella i engelska, Skit stressad dag alltså, kom sent för jävla bussen kom aldrig osv, Men gick sen på yoga med Alicia super kul och skönt asså :)
Men aa idag är ju hemme sjuk, så blir mysa hemma, hade egentligen planerat lite med Izza men vet inte om jag orkar känner mig riktigt risig asså, men får se.
Men bjuder på lite bilder.. Skriver sen! :)


Jaag :D


Fett fin asså :D

Asså omg ''fjortis pose'' thahah ;)


Fiina Brudar :D♥

Länge sen ? ;)

Publicerad 2011-05-06 16:57:08 i Din dröm, min vardag,

Shu! Har inte haft data hos pappa, men är snabbt hemma hos mamma nu med Izza ;) Vi ska snaart till Kista :) Men går över till mamma igen på måndag då uppdaterar jag om allt som hänt ;) Så ni vet, haha jag lever iaf ;)!


asså suuuuug! :D


Shee lööve my boobiees :D

Wiiiiiee :D

Skriver kanske innan vi åker :)
Kram på er!:)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela