-.-

Publicerad 2010-07-31 23:20:14 i Din dröm, min vardag,

Min dörr gick i baklås (eller vad de nu heter,nått sånt?:P) så papi va tvungen att bryta upp dörren, så nu kan jag inte stänga den helt, snacka om irriterande eftersom både papi och Torun har somnat och dom snarkar jätte högt -.-!

Lite

Publicerad 2010-07-31 17:37:53 i Din dröm, min vardag,

Hejsan! :)
Blev inte så mycket bloggande igår, men var bara hemma, mådde inte så bra, hade jätte ont i magen och huvet:/!
Och idag har jag bara varit hemma, eller va och handlade lite snabbt för ett tag sedan, men ska vara hemma nu oxå kanske går ut senare om jag har tid, måste städa och leta efter min Ipod och kamera!

Men ska städa lite nu :/ Hörs sen!♥


Jag just nu:)

Lite om igår

Publicerad 2010-07-30 10:54:57 i Födelsedagar!,

Hej! Mitt internet funka inte igår så drf bloggade jag inte!

Lillasyster fyllde ju år igår, hela två år!♥♥ Så hennes Gudmor och Morbror kom på lite besök, och hennes Gudmor fyllde oxå år igår,och klantig som jag är så glömde jag gratta henne.. Så stort Grattis till Lisa(i efterskott)♥! Och hon är gravid, och jag älskar typ gravida människor, de är så gullit!:) hehe!
Söta lillasyster när hon öppnar presenten från mig :)♥

min rumpa :(

Publicerad 2010-07-28 23:31:24 i Din dröm, min vardag,

Hej! Har inte skrivit på hela dan för har inte haft tid! Klockan halv 8 så ringde Jossan och väckte mig! Usch ville bara skjuta henne då-.-! Hatar att bli väckt :P  Aja åkte iväg till henne och sen cyklade vi till hennes mormor och där fick vi saft och bullar :D Sen har vi typ cyklat hela dagen, och varit hemma hos mig och åt bara! Och fan vad ont jag har i min rumpa av att cykla så mycke, kommer inte kunna sitta på en vecka säkert:'(! aja kollar på Sex and the city nu så har inte tid att skriva mer, men skriver efter :D!.


Jag :)

SexAndTheCity!

Publicerad 2010-07-27 23:08:21 i Din dröm, min vardag,


Heej! Idag så har jag ju bara varit hemma, eller va en snabbis och handlade lite med Torun, sen har jag bara varit hemma, inte gjort så mycket kollat på tv bara.
Imorgon skulle jag träffa Jossan klockan halv 9! sjukt tidigt ja vet!^^
Men nu väntar jag på att sex and the city ska börja!♥
Men skriver kanske senare eller imorgon!:)




Godmorgon!

Publicerad 2010-07-27 13:21:05 i Din dröm, min vardag,

Hej! :) Har precis duschat och ligger nu i sängen och kollar på tv. Är frf sjuk men mår lite bättre än igår iaf :)men ska nog ändå bara vara hemma idag, vill inte, men bättre att bli helt frisk innan jag gör nått annat så de inte blir värre!
Aja har inget mer att säga nu, Har blivit sjukt dålig på att blogga ja vet! men men lovar att bli bättre;),
skriver senare!♥


Sjuk!

Publicerad 2010-07-26 23:59:36 i Din dröm, min vardag,

Hej! Har inte skrivit på hela dagen, för har inte orkat! Är sjuk, så har inte gjort nått annat än att ligga i sängen och kollat på tv och sovit! Men ska sova lite mer nu så skriver imorgon! puss!♥

sovdags! :)

Publicerad 2010-07-26 03:58:30 i Din dröm, min vardag,

Kollade precis klart på filmen, kollade på Perscy jackson ist, den andra hackade typ?.. Aja ska försöka sova nu, men är inte trött! Är sjukt pigg och helt hyper typ :D men klockan är faktiskt snart 4 och vill inte bara sova bort dagen imorgon :O Så ska ta några glas vatten och försöka sova :)
Puss!♥

film

Publicerad 2010-07-26 01:27:50 i Din dröm, min vardag,


Nu ska jag kolla på snabba cash! Har faktiskt aldirg sett den filmen förut, men har läst boken och älskade den :)!
Får se om jag skriver lite senare eller om jag går och lägger mig efter filmen..

Men ska kolla filmen!


Till filmen såklart mina älskade Bubblizz!♥

HEJ!

Publicerad 2010-07-25 15:10:25 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon! Vaknade för ett tag sedan! Jag vet har sovit jätte länge, men såg en skit läskig film igår så kunde typ inte somna, hehe^^

Iaf va ju på kryssning, kul va det! orkar inte skriva om det men bjuder på liiiite bilder!
Ingen hade kamera med sig men vi tog liite bilder med mobilen :)..


haha aa ibland får man bjuda på sig själv lite!;)



Min data är jätte seg så orkar inte ladda upp fler bilder -.-

Aa men iaf igår när vi kom hem så träffa jag Jossan och vi gick på bio, Shrek nu och föralltid! :D skit bra ju :) sen åkte jag bara hem, det regnade skit mycke,! såg typ ut som jag precis hade badat när jag kom hem :O!

Kollar nu på MTV,CRIBS! Så jag skriver sen:)♥

Godmorgon!

Publicerad 2010-07-23 12:13:38 i Din dröm, min vardag,

Heej! Sitter just nu i systers rum med hennes dator, Det är nått fel på min dator? Ingenting funkar, typ nått virus!! Aa men iaf, har precis duschat och ska fixa mig snart. Jag är super pigg idag :D Sov typ 7 timmar inatt, så jäkla skönt! Har inte sovit så länge på flera månader :)!

Idag så ska vi på kryssning, jag o familjen! eller inte hela familjen småsyskonen stannar hemma med barnvakt ;) Men ska bli lite mysigt sådär :) Men nu vill syster ha sin dator tbx! Skriver kanske senare om jag lyckas ta hennes dator eller från mobilen!
Puss!♥

Skrev inlägget igår men det blev nått fel?

Publicerad 2010-07-23 12:08:31 i Din dröm, min vardag,

Va nere i köket nyss och hämtade lite dricka on när jag kom upp till rummet igen så va min säng bäddad och de höll på att ''vädras'' här inne :) skönt! ;) Nu är det svalt och skönt här inne ;)

Kolla iaf just nu på sex and the city! Bästa serien ever! har redan sett alla avsnitt men tröttnar aldrig på dom!!:)


Vill uut!

Publicerad 2010-07-22 17:49:56 i Din dröm, min vardag,

Blää! Klarar inte av att ligga hemma och vara sjuk! Jag vill ut!
Människan är inte skapad för att ligga hemma och vara sjuka hela dagen! Speciellt inte jag, jag blir bara sur,grinig och känslig när jag är inne hela dagen!

Jag vill inte vara sjuk nå'e mer!

huvudvärk :/

Publicerad 2010-07-22 15:58:22 i Din dröm, min vardag,



Faen vilken huvudvärk jag har! Usch, och så hjälper det inte att det är så jäkla varmt häller!!

Va hos mami en snabbis för ett tag sedan ju, skrev på papper om gymnasium, Och så passade jag på och hämtade B-vitamins tabletterna! Glömde ju dom i söndags när jag åkte över.

Men nu ska jag försöka vila lite!♥

sick!

Publicerad 2010-07-22 12:51:54 i Din dröm, min vardag,


Godmorgon! Idag kmr det bli en tråkig hemma dag, för jag är sjuk -.- (igen) Fattar inte hur jag kan vara sjuk så ofta som jag är? Jag har huvudvärk (som vanligt) och mår skit illa!

Så kmr bara ligga hemma och vila hela dagen, eller ska snart bara snabbt till mami för att skriva på lite papper om gymnasium, sen ska jag bara sova hela dagen!


Hej!

Publicerad 2010-07-21 17:32:54 i Din dröm, min vardag,



Hejhej! Kom hem för ett tag sedan! jag är så trött! Gick inte att sova i bilen för mina två älskade småsyskon skrek och bråkade hela tiden!! Inte kul. Va sjukt ittiterad och grinig nästan hela resan, för va så trött :/

Men annars var det mysigt därborta :) Men vi va ju inte där så länge, för det var bara Jag,Torun och småsykonen, Pappa och Malin stannade hemma(?) Men det va ju mysigt iaf :) Men nu ska jag ta och duscha!

Jag klappar får!♥
(fotade den från ett kort som Eva hade tagit och skrivit ut! drf ser de sådär konstigt ut:P)


Godmorgon♥

Publicerad 2010-07-19 09:31:58 i Din dröm, min vardag,


Godmorgon! Nu ska vi strax åka! Blev lite senare än vad jag trodde, men dte var nån gubbe här och bytte våra lås^^  Så nu ska va snart åka :)!
Men ses från mobilen om jag inte får låna deras data nån dag :)
Puss!♥

skönt och komma iväg lite,

Publicerad 2010-07-18 23:09:17 i Din dröm, min vardag,


Hej! Ligger just nu i sängen hos papi, Ska nog snart stänga av datorn och försöka sova! Ska ju somsagt upp rätt tidigt imorgon^^ Ska bli skönt och komma iväg från ''stan'' lite!

Vet inte om jag hinner skriva mer imorgon bitti, men annars hör jag av mig från mobilen medans jag är borta! Blir bara borta tills på onsdag så det är inte als så länge!;)


''Jag lite tidigare idag^^''

♥♥

Mot papi ;)

Publicerad 2010-07-18 20:18:41 i Din dröm, min vardag,


Nu ska jag iväg till papi!
Mamma skjutsar mig och stora syster snart! Ska försöka sova tidigt idag oxå, vi ska nämligen iväg till småland imorgon bitti :) skönt gillar värkligen att vara där, (det är hos Toruns föräldrar) dom har jätte stor tomt och det är inga hus nära och dom har gulliga får där!♥ och så är det inte så långt ifrån vattnet! häärligt!

Men åker nu! Ses snart när jag är hos papi!:)

 

 

 

TP

Publicerad 2010-07-18 15:44:36 i Din dröm, min vardag,

Tjena! Kom hem nyss, vart lite firande för kusinen då som fyllde 11 :) Satt på hennes och Alicias rum och spelade spel nästan hela tiden, vi spelade TP (för barn) haha ibland kan man inte tro att frågorna är för barn :O Men lärde mig nått nytt iaf :) Tex, att laget manchester kommer från england? det visste jag inte innan!

Aa men nu ska jag städa mitt rum lite till, måste damma lite, smart att damma efter man damsugit va?!


Jag och Alicia

Jag!

Grattis Lollo♥

Publicerad 2010-07-18 12:06:24 i Din dröm, min vardag,

Hejhej! Har precis städat mitt rum! nog bland de jobbigaste jag vet! fattar inte hur det kan bli så himmla stökigt? :O

Iaf snart ska familjen iväg till kusinerna för kära Lovisa fyller år idag!
Stort Grattis till henne!♥

Idag är det förövrigt inte precis min dag, allt blir fel! tex, när jags kulle raka benen så skar jag mig (svider skit mycke:/), min sminkning blev skit ful idag! och storasyster vägrar låna ut sin platttång så har stått skit länbge och försökt föna det plattare! och så råka jag tappa min favorit ''vas'' i golvet när jag höll på och städa :(! Inte alls min dag idag!

Depressed

Publicerad 2010-07-17 22:09:15 i Din dröm, min vardag,



Heej! Ligger just nu i sängen och kollar på film! ''den galna proffesorn'' Och svettas ihjäl det är kokhett i mitt rum värkligen! jätte jobbigt.


Mår inte så bra just nu häller, alltså inte sjuk. Känner mig bara lite deprimerad (nej inte emo!) och typ ont i magen? inte sjuk ont i magen men typ ont i magen som skuldkänslor, fast ändå inte? fattar inte vad som händer med mig just nu :S men skit samma stänger av datorn nu. Hörs imorgon!

Dagens outfit!

Publicerad 2010-07-17 15:20:07 i outfits,


Vitt linne, Bikbok! Gråa ''Capri''Byxor Cubus!

Så får dagens outfit se ut ;) hehe!

Rensade iaf nyss min garderob! Hittade kläder jag inte ens visste jag hade :O!
Hade så himmlans mycke innan. Men nu är jätte mycke borta :O Men det var saker jag aldrig använde, Så ska skänka mort dom till min kusin ;)

Men nu ska jag passa lillasyster ett tag medans Mamma är fotboll och Micke skulle göra nått annat?

Godmorgon!

Publicerad 2010-07-17 13:10:11 i Din dröm, min vardag,




Godmorgon! Shiit vad trött jag är! Jag somnade runt 4 tiden, för det var så varmt i rummet och så var det nått äckligt djur på mitt tak så låg och kollade på den i nån timme tills den äntligen flög ut ur fönstret! Haha, alltså är skit rädd för små djur typ insekter och sånt^^
Aja har precis käkat ''frukost'' och ligger nu bara i sängen och kollar runt lite på datorn! Idag är det inte alls lika fint väder men det är frf varmt och det ska tydligen regna ikväll :O Så aa får väll se vad jag hittar på idag.. Snackar iaf just nu med en killkompis om att kanske träffas ikväll? Men nu under dagen vet jag inte vad jags ka göra, tror nog jag blir hemma bara om inget annat dyker upp :)

Piggis ;)

Publicerad 2010-07-17 01:01:36 i Din dröm, min vardag,



Så, nu har jag en ny design igen! Ska fixa till den lite senare!
Asså klockan är snart 1 och jag är inte trött :O Jag är jätte pigg! Så vad ska man göra hemma nu då? Kolla på film? aa får väll typ bli nått sånt^^ Men det är ju jätte varmt i mitt rum fast fönstret är öppet och allt! jobbigt! Men nu ska jag ta ett iiiskallt glas vatten och sen kolla efter nån film och försöka sova :)!


Jag just nu! Pigg och Glad :O!

Filmkväll :)

Publicerad 2010-07-16 20:57:59 i outfits,

Idag blir det en mysdag hemma, orkar värkligen inte gå ut! Så ska kolla på film :) Snart ska Tyson ringa och vi ska kolla på en film som snart börjar på 3an, Showtime tror jag den hette? aa och lixom prata om den och så samtidigt. Typ som vi skulle vara med varandra bara att vi båda är så lata så vi inte orkar gå till varandra ;P
Kvällens ''hemma-mys'' outfit..


I♥Köpenhamn t-shirt jag köpte i Danmark :P
Och Shortsen jag köpte för nån vecka sen från new yorker :)!





Jag just nu ;) (ingronera finnen på min kind!höhö)

Men nu ringer han!
Skrive mer sen! :)♥

vart ute liiten stund ;)

Publicerad 2010-07-16 18:18:10 i Din dröm, min vardag,

Hej! Kom hem för ett litet tag sedan, va ute en liten stund med Abel, vi gjorde inte så mycke jag åkte hem till han bara för han va så lat och inte orka åka hit-.- men vi va hos han prata lite sådär, sen gick jag hem bara!

Just nu håller mami på med maten, så ska typ äta snart, sen vet jag inte vad jag ska göra? typ gå ut^^ Men skriver sen!♥

Ny duschad och fräsch!

Publicerad 2010-07-16 13:25:52 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon! Kom nyss ut från en lång och skön dusch! Känner mig så fräääsch nu efter att ha svettats som en gris inatt ;) !

 

Så idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra? swå jobbigt nu när typ alla mina vänner är bortresta och sånt :/, men det finns ju några kvar här ;) Men får se vad jag hittar på idag, tror nog jag ska tvinga med nån och bada? ;) men får se! Annars stannar jag hemma under dagen och går ut ikväll ist.. aja får se!


Juste igår så skrev jag inte så mycke, Men de hände inget speciellt, på kvällen gick jag ut med en killkompis och vi gick runt och prata och sånt bara! :P

Aja nu ska jag klä på mig och fixa mig :)

lite shopping :)

Publicerad 2010-07-15 16:50:45 i Din dröm, min vardag,

Hej! Komhem för ett tag sedan, guud vad varmt det är! okej nej ska inte klaga men de är ju sjukt att det kan vara så här varmt här i svergie :O! men men, va ju med min tjejkompis vi gick upp till centrum och kollade lite saker jag köpte lite kläder och en ny bikini, jag vet! Köpte en förra veckan men den här va ändå rätt billig och jag älskar bikinis man kan lixom aldrig ha för många av dom :D! Sen åt vi lite, åt en sallad men orkade knappt halva :O! aa men sen så gick vi hem bara.
Det jag köpte ..


Två linnen från HM(2pack) 99 kr!


Tubtopp från HM 49,50 kr!


Pikè tröja, Ginatricot 45kr!


Hotpants shorts, Ginatricot 45kr!


Linne Ginatricot 149kr!


Bikini, Ginatricot. kostade 19kr per del! gjorde lite mixmatch på dom blev finare så tycker jag, plus fanns ingen annan underdel till överdelen^^


Jag ;)


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, känns så jävla tråkigt att bara vara hemma men det är svalare inomhus en ute^^  Så tror inte jag går ut förens ikväll.. :)

Puss♥

Morgon ;)

Publicerad 2010-07-15 11:24:10 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon! Vaknade för ett tag sedan, och har precis fixat klart mig, ska snart iväg och träffa Jossan, länge sen man träffade den rumpnissen^^ haha vi ska typ shoppa lite (det är ju rea) och typ sen cykla :P Sen vet jag inte hur min dag ser ut efter det.. skulle kanske träffa min killkompis. Aa men nu ska jag bara fixa mig lite till sen fixa pengar från mamma^^


hahahah

Heej ;)

Publicerad 2010-07-14 23:00:57 i Din dröm, min vardag,

Heej, kom hem för ett litet tag sedan, och idag så va jag först med en killkompis satt och prata och så sen gick jag hem och städade sen gick jag ut och träffa en annan killkompis och vi gick runt prata lite sådär^^ Sen gick jag hem till min tjejkompis sen gick jag hem, och nu ligger jag i sängen och käkar choklad, och snart börjar sex and the city! skriver sen! :)

Godmorgon! :)

Publicerad 2010-07-14 12:30:02 i Din dröm, min vardag,

Jag vaknade för ett tag sedan och är skiit pigg :D
Men sitter och chattar lite med folk på FB, asså jag har glömt mitt lösen till msn -.- Det står helt still i huvet skit jobbigt! aa jag är inte precis världens smartaste människa^^ .

Aja idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, skulle typ träffa en killkompis senare men nu på dagen vet jag nte riktigt vill inte bara vara hemma :O Men ska iaf städa rummet innan jag gör nått annat så jags kriver efter de hehe :)


(Jag i måndags :P)

Legoland igår :)

Publicerad 2010-07-12 10:54:51 i Din dröm, min vardag,

Heeej! Va ju på legoland igår de va skiit kul! Hade vattenkrig, och alla småpojkar typ döda mig med vatten XD Asså dom sikta värkligen messt på mig :O haha skit kuul! Och sen hände massa annat skojj! Men orkar inte skriva mer nu, men lägger upp liiite bilder från igår!


Jag drack en jäätte god IceCoffe :)

Åkte en jätte kul vatten grej :)

Igen :D

Jag träffade en kompis, :)


Och vi mätte vem som hade störst näsa.. och jag VANN ;D

Jag och syster!

Så! De va några bilder, finns en MASSA mer! Men dom är på mammas kamera :P

Men skriver sen :)

Legoland here i come!;)

Publicerad 2010-07-11 08:40:27 i Din dröm, min vardag,

ååh miin mage! Asså vi åt frukost buffe nyss, och det va jätte gott! Men åt för mycke så har ont i magen nu :( Men men.. Nu drar vi iväg till Legoland! :D Har alltid velat åka dit! Asså sen jag var liten har det varit en liten dröm att åka dit^^
Men nu ska vi åka! Skriver ikväll! och då kommer kaanske bilder upp från dagen om jag lyckas sno kameran från mamma ;D



Puss o Kram!♥

Åkt ''CykelTaxi'' :D

Publicerad 2010-07-10 23:15:22 i Din dröm, min vardag,

Kom hem nyss, efter en tur runt köpenhamn sjuuukt mysigt!:) På vägen hem orkade vi inte gå så vi åkte åkte  ''cykeltaxi'' haha skit kul :) Men mami tog bilderna med sin kamera så kan tyvär inte lägga upp dom nu :/ Men när jag kmr hem eller nångång på måndag.. aja får se!
Men just nu, sitter jag och storasyster på rummet dricker cola, Cider och käkar Wasabo bönor :) Muuumms! Men vi ska ta och lägga oss snart ska upp rätt tidigt imorgon då vi ska åka till LEGOLAND! :D Har alltid velat åka dit! :)

Aja hörs imorgon!

I Danmark!

Publicerad 2010-07-10 15:29:58 i Din dröm, min vardag,

Heeej! Sitter just nu inne på hotellrummet och fixar mig till när vi ska gå ut :) BResan hit gick jätte bra och lungt, sov typ halva ändå^^ Och sen hade vi lite svårt att hitta till hotellet men sen har allt gått bra!:)
Men aa skriver väll senare när jag kmr tillbaka eller imorgon ;)

Juste!!: Till alla mina vänner! Jag har inte mobilen med mig så kommer då inte kunna svara på sms och så ;)


Dagens: T-shirt och midje kjol från Hm och Gina :)


Sommarlov :)

Publicerad 2010-07-09 13:02:25 i Din dröm, min vardag,

Yeey idag fick jag sommarlov! :D Och jag fick G i matte oxå!! wihuuu! :D haha skit glad just nu, men de va precis på gränsen, man skulle va 15 rätt av 30 och jag fick det! Så jäkla bra!:D:D Så nu slipper jag gå IV!

Men iaf nu så håller jag på att packa. Ska ju till Danmark imorgon med familjen,:) Vi ska åka klockan 6 på morgonen! Haha ja vet skit tidigt men vi ska åka bil och det tar ju ett tag så om vi åker 6 så kommer vi runt 2-3 tiden dit så vi kan kolla runt lite på hotellet och så, och hotellet värkar skit bra, den ha Gym Spa och allt! :D Men jag tar med mig datorn så kommer skriva mer om de när jag är där ;)!

Men nu ska jag packa klart sen ut och träffa kompis tror jag ;)





Idag :)

Publicerad 2010-07-08 21:14:08 i Din dröm, min vardag,

heej :) Kom hem nyss, va ju i kista ett tag :) Blev lite shopping där, och sen åkte vi vidare och handlade lite mat och smått till helgen, då vi ska till Danmark (skriver mer om det senare), sen åkte jag till pappa och hämtade saker.

Idag har det varit en såndär dag som varit så lång så det kännts som typ två dagar? Hehe fasst det har varit mysigt idag, förutom provet då, men skit samma :P Men fick ju hem papper om gymnasie, så om jag inte får g nu i matte så kmr jag iaf in på fyshuset, visst IV men ändå kan vara kul börjar ju mode och Make up då ju ;)
Aja men nu ska jag kolla på tv, orkar inte gå ut idag, skriver sen :)

Det jag köpte..


Tubtopp och stor Tshirt från HM



Capri byxor från Cubus och Shorts från New yorker


Bikini från New yorker!

Blev inte så mycket men lite och jag behövde faktiskt dom! ;)


Och idag var det oxå en såndär ''fuldag'' lixom kolla på mig -.-

no pics

Publicerad 2010-07-08 12:30:34 i Din dröm, min vardag,

Haaaaj :) Kom hem för ett litet tag sedan, hade ju provet idag gick väll sådär.. Men får hoppas på det bästa! :DOch imorgon är det slut, äääntligen :D!
 aa men iaf nu ska jag snart iväg till kista med mammsen och lillasyster dom ska klippa sig och jag behöver handla lite saker :) Sen efter vet jag inte riktigt vad som händer, har lovat två kompisar att jag ska träffa dom idag men kan inte va med dom samtidigt för dom har bråkat -.- hehe aja får se hur det blir :P! Men skriver när jag kommer hem!

Jag skaaaa börja ta bilder jag lovar!!!!

Hej :D

Publicerad 2010-07-07 13:43:56 i Din dröm, min vardag,

Hej, nu har jag inte bloggat på två dagar :O Men har inte haft tid eller internet.. Men iaf i måndags så träffade jag ju Alicia och hon klippte sig, det blev skiit fint! :D Sen så åkte vi till maltan och hade piknik med andra jätte mysigt:) Sen gick vi hem till henne och jag sov där, sen igår då va ju skola sen va jag med en killkompis och sen gick jag hem och sov^^ Va så himmlans trött, sen hjälpte mamma mig och plugga på kvällen sen somna jag igen :P Jag har varit så jävla trött senaste veckorna :O!
Juste idag på bussen till skolan så träffade jag Aphia ;) Asså vi gick i samma skola i åttan, och har typ inte träffat henne på typ ett år(?) Skit kul satt på bussen och snacka om allt möjligt som hänt :) hon skulle av på samma station som mig så vi prata länge :) Hehe aa men nu ska jag plugga, har prov imorgon och det avgör om jag får betyg i matte eller inte :O!!


Jag och Aphia skolavslutningen i åttan (fyfan vad ful jag va då-.-) ♥

Godmorgon!

Publicerad 2010-07-05 07:54:34 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon! Håller just nu på och sminka mig och så, ska snart iväg till bussen-.-
Efter skolan idag så ska jag träffa Alicia och förlja med när hon klipper sig sen ska vi gå runt i affärer och sånt , mysigt :) Sen efter jag varit med henne ska jag nog träna, det va ett tag sedan nu^^ Och sen så får jag se vad som händer :)
Men måste göra klart mig nu, ses när jag kmr hem eller på mobilen! ;)


just nu ;)

Stämmer ju ;)

Publicerad 2010-07-04 16:06:36 i

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You like to drink.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X : You never let people tell you what to do.
Y : Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z : Always ready.

Elin= Good kisser, Everyone loves you, Great in bed, like to drink!
Jaa allt stämmer ju in å mig så:D!

sol :)

Publicerad 2010-07-04 15:55:39 i Din dröm, min vardag,

Heej kom hem nyss! Fyfaen vad varmt det är! kokar alltså! aja har fått lite färg på mig idag iaf :)
Iaf nu vet jag int6e vad jag ska göra, ska nog sätta mig på framsidan och sola lite till! Och tror jag ska ut sen, fasst det blir nog ikväll.
Asså jag har inte haft någon lust att träffa kompisar alls dom senaste veckorna :O vet inte vad det är med mig, börjar typ bli gammal (HÖHÖH) Men nu ska jag ta och sola lite! :)

Jag innan vi åkte! (Jaa jag har förra årets bikini, men ska köpa en ny snart :P)

annan film :P

Publicerad 2010-07-04 01:34:44 i Din dröm, min vardag,

Kollade inte klart på filmen, för mitt under filmen så ringde Sofie mig (har nte träffathenne på skit länge :O) och sa att jag skulle sätta på sexan! för de va family vacation! haha våran favorit film, plus våran man är med i den!!! haha så nu snackar vi i tele och komenterar filmen XD de är reklam nu, men ska sova efter filmen så de ghär blir sista inlägget! Puss o Kram! Ses imorgon!♥


Kääärlek!

Filmtajm!

Publicerad 2010-07-03 23:52:19 i Din dröm, min vardag,

Blev ingen utgång idag, men har haft det mysigt hemma, med familjen,grnnarna och pappas kompis och hans tjej :) Och har proppat i mig en massa jordgubbar! mumms finns fan inget godare ;)

Men nu ska jag ta och kolla på Sex And The City 2! Har haft den länge på datan men har aldrig kollat, nån som har sett den? är den bra? :)



 

Dagens outfit,

Publicerad 2010-07-03 13:39:51 i outfits,

Hej ;) Idag så ska jag bara vara hemme nu under dagen är så trött och så kmr lite gäster hit snart oxå, men ska nog ut ikväll tror jag :)

Dagens enkla outfit ;)..

Shorts och linne ;)

Ny design!

Publicerad 2010-07-03 13:36:41 i Din dröm, min vardag,

Nå vad tycks? :) Det böev lite fel där vid ''profilen'' men ska fixa det senare ;)
Men ärligt är den fin eller? tyckte den blev rätt så cool iaf :D

Godmorgon!

Publicerad 2010-07-03 10:24:12 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon! Vaknade nyss, är faktiskt rätt så pigg :P
Igår så pluggade jag lite mer -.- Sen kollade jag på film med familjen, ''farsan'' haha hade aldrig sett den förut men den va ju fett rolig XD hahah!

Men aa nu idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ett måste är iaf soola :D Men vi skulle typ få gäster idag, så vet inte om jag stannar hemma eller går ut, känner mig frf lite småsjuk, huvudvärk och mår illa :/ Men nu sk ajag äta frulle och sen fixa mig, Puss♥

Jag just nu :)


Matte skit!

Publicerad 2010-07-02 19:04:05 i Din dröm, min vardag,

Blä, sitter och pluggar matte! kuul va? NÄÄÄ! Asså fattar ingenting! Läängter tills nästavecka då sommarskolan är sluut!!! Men nu ska jag ner och äta lite middag sen plugga vidare, :(!


Lista:)

Publicerad 2010-07-02 18:53:27 i

Namn: Elin Larsson :)
Ålder: 15
Längd: 175 cm :)
Smeknamn: Elin?
Hårfärg: Ljusbrunt
Ögonfärg: Gröna
Ätit sushi: Me löööve sushi ;)
Varit ihop med någon som varit otrogen: MMMMM tyvärr-.-
Kallt eller varmt: Varmt!!
spets eller satin: Spets
Svart eller rött: Svart!
Regn eller snö: Snö e mysigt men regnt e feeet sexiigt :P HÖHÖ
Vår eller höst: Hööst (fyller ju åår då:D)
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: njaaaää vet inte riktigt :O
Vet den om det: hah nej??
Vad tittar du på hos en man: haha man? Stilen!!
När förlorade du oskulden: exakt exakt när? minns inte men över ett år sedan iaf :P

Gillar du att:
Ge kramar: JAAA! :) älskar att kramas :D
Ge massage: nej, men att FÅ älskar jag :)
Gå promenader i regnet: Kan väll vara mysigt ibland ;)
Vad gjorde du förra sommaren: Åland,kompisar,sola,bada, va med min kille jag hade då. Typ de?
Svär du för mycket: haha OM jag gör!
När duschade du senast: Imorse
Vilken färg är det på dina byxor just nu: har inga, va tvungen och ta av dom för de va så varmt -.-:P
Vilken låt lyssnar du på just nu: Shoes - Chris brown♥
Vad är bredvid dig just nu: en vägg och ena hållet och åt andra sminkbordet ;)
Saker på skrivbordet? har inget?
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Hos pappa har jag inget, och hos mamma ett litet rosa :)
vad var det sista du åt: Jordgubbar!
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: venne, familjen typ?
Har du en lavalampa: Nej, har alltid tyckt att de är en killgrej?:P
Hur är vädret just nu: Sol och lite blåsigt
Vad gjorde du igår kväll:  Sov :)
Vem pratade du sist med på telefon: Zara :P
Vad gör dig glad: Musik,Sex,skämt,familjen och typ gulliga sms :)
Vill du ha barn: AA :)
Vart skulle du vilja du åka: Till månen :D

Sorry!

Publicerad 2010-07-02 18:39:10 i Din dröm, min vardag,

JAG VET! min uppdatering suger! Men tar inga bilder nuförtiden så det är ju fett tråkigt:O men jag ska bli bättre jag lovar! :)

Iaf idag är det fredag och jag ska bara vara hemma, är sjuk :( (jag vet jag är sjuk skiiit ofta :() Har skit ont i huvet, igår svimmade jag nästan(typ halv svimma) Och hade så jäkla ont så jag börja grina, asså de känndes inte riktigt som huvudvärk mer typ som nån sparka mi i huvet? skit jobbig :(! Så aa nu är man sjuk igen då! Jippie :(!

haaj!:)

Publicerad 2010-07-01 21:21:18 i Din dröm, min vardag,

hehe han inte med nått till inlägg imorse :P Men iaf idag efter skolan så gick jag till UM gick aldrig igår, glömmde de -.- Aa men iaf bra att jag gick dit behöver inte oroa mig längre! Aa men sen träffade jag Ronja och vi gick hem till Sibel va där en stund sen drog vi till hennes kusin, va där ett tag sen åkte jag hem :) Sen har jag bara varit hemma. Varit väldigt grinig och trött. Och nu är jag lite små sur på pappa, han håller på att fixa vårt badrum och har stängt av vattnet på övervåningen och tagit bort duschslangen och så -.- Och jag BEHÖVER duscha NUU! Känner mig skit äcklig :S Och vill inte precis låna grannarnas dusch? Aja får be pappa skjutsa mig till mamma imorgon bitti -.-! Men aa nu ska jag kolla på tv :D!♥

Jag vet min blogg e skit tråkig just nu men har inga bilder :O måste bli bättre på att ta ! :)

Trött!!

Publicerad 2010-07-01 07:23:51 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon på er! Vaknade precis och är trött som faaan! Men nu måste jag byta om och fixa mig men skriver innan jag åker till skolan :)♥

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela