blogg pause?

Publicerad 2010-05-30 12:08:47 i Din dröm, min vardag,

Heej, suger på att uppdatera jag vet!! men funderar på en blogg pause..
 aja idag är det ju morsdag så jag ska åka över till mamma senare och ge henne en sak :) sen skulle jag typ ta hand om mina småsyskon typ gå till nån park och leka med dom? och jag ska till stan idag oxå sen typ träffa n kompis? aa får se hur dagen kommer se ut,,
 hah aja men ska fixa mig nu :)

En bild från fredags på mig och underbara Sara :)

hemma nu

Publicerad 2010-05-29 01:12:40 i Din dröm, min vardag,

Hejhej kom hem nyss har varit med kompisar och grillat och myst lite :) Men sitter nu och myser i sängen och kollar tv och käkar nudlar ;) Men skriver nog imorgon.

 

I Skolan

Publicerad 2010-05-28 10:00:36 i Din dröm, min vardag,

Hejhej, sskrev inte igår för mitt internet funka inte :/ men hände inte mycke va i skolan sen hem sen träna sen hem hade gäster och lite så haha ;) .. Juste kollade nån på melodi? asså anna va sämst helt ärlit hon kan inte ens sjunga! och ful är hon också! Första gången Svergie inte är med i finalen :S! aja skit samma.

Är i skolan nu iaf ska ha svenska egentligen men har inget att göra är typ klar med allt ;)
haha aja skriver sen måste hjälpa min kompis med nått?:O..

Godmorgon

Publicerad 2010-05-27 07:36:27 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon! Vaknade för nån timme sen? haha och är sjukt pigg skit skönt jag är lixom världens tröttaste på morgonen annars ;D fasst ändå inte skönt för kom på att jag hade sovmorgon idag egentligen -.- aja skit samma :P

Iaf hann aldrig blogga igår men hände inte så mycke va i skolan sen va jag med en kompis bara sen hem och typ slöa vid tvn ;) De va skit skönt väder igår oxå även fast de blåste lite och lite kallt då och då så va de jätte skönt :) Asså aa som jag skrev förut tar typ aldrig bilder så mina inlägg är sjukt tråkiga men har nån bild från igår som jag kan bjude på ;)..



Juste det skulle inte vara sol idag sa dom, lite dåligt men de kanske inte är så bra med för mycke sol ändå :P

Aa men ska klä på mig och sminka mig nu, har inte brottom ju så kan ta de rätt lungt :)

hejhej

Publicerad 2010-05-25 20:47:04 i Din dröm, min vardag,

Hejhej ligger just nu i sängen och kollar på ugly betty, fan vad den serien har blivit dålig.. så mycke bättre i början! :p

Asså jag har typ träningsvärk i mina lår och rumpa lite jobbigt sådär vet inte varför? har inte gjort så mycke visst tränar jag men brukar inte få träningsvärk? hah.

Har inget att skriva men skriver sen! :)
Asså ja vet mina inlägg har blivit skit tråkiga men tar typ aldrig bilder eller nått :O

Godmorgon

Publicerad 2010-05-23 13:44:09 i Din dröm, min vardag,

Asså vafan är det med vädret? igårva de skit fint varmt och sol och kolla nu regn fan :(..

Vaknade nyss och ligger i sängen och kollar på jersey shore och ska snart städa sen ska jag fixa mig och så och åka och handla lite grejer,
Men skriver sen!

Puss o Kram

Tomat ;)

Publicerad 2010-05-22 22:48:59 i Din dröm, min vardag,

Hejhej, aa somsagt kom hem tidigare än jag trodde men aja haft jätte skönt och röd som en jävla tomat är man i ansiktet oxå :D! haha men om några dagar kommer jag vara fin och brun när de lagt sig lite ;) haha har bränt mig på armana och under halsen, och sen på magen och mena är jag brun :) Aa men iaf orkar inte skriva ska gå och smörja in alla mina tusen myggbett nu -.- och sen kolla på film :) Men jag skriver imorgon!
Två bilder från tidigare idag ..



(Asså mitt anikte har inte varit fint als idag helt osminkad och cepe :) )

Puss o Kram

rubrik!

Publicerad 2010-05-21 15:22:37 i Din dröm, min vardag,

Hejhej kom hem nyss typ och väntar på att alla andra ska komma hem och då ska vi åka iväg, kul åka bil i typ två timmar eller mer med familjen wihuuu -.- !
Aja iaf skoldagen gick bra, hade typ redovisning på slöjden om dockan jag gjorde asså stressade klart den så de va inte så mycke att redovisa typ aah här e min docka, klart! hehe okej kanske inte så men nästan ;)

aja iaf asså jag har ju varit lite irriterad idag fast de va rätt lungt i skolan men på tbanan hem asså de va två ''miniblattefjortisar'' typ som satt och glodde på mig skiit länge och ja va sjukt irriterad så jag bah vad?! sen va dom skit kaxiga tillbaka och hade värsta attityden och allt sen jag typ sa saker tillbaka sen sa dom nått annat hörde inte riktigt men gick mot dom lixom för pallar inte om folk ska sitta och ropa saker högt och så men då sprang dom till andra sidan vagnen och nästa station sprang dom av :S asså hatar när folk är så fega men kan inte först säga massa skit om nån och sen bara springa iväg??!!! åååh så fegt och irriterande små 11 åringar som bara går runt och leker och sen när man går mot dom asså ååååh okej sjukt irriterad men hoppas jag ser dom igen :)!

Just idag på svenskengelskan så låg jag och några andra och solade och jag blev skit brun på magen och sen lite bara på armarna och ansiktet och så haha aja lite stolt är man :)

Men aja ska ringa Sofie nu för hon ville nått förut? :)

Puss o Kram

hej..

Publicerad 2010-05-20 21:13:40 i Din dröm, min vardag,

Heej lite bättre humör nu iaf men ändå inte ...

Aa men iaf idag har de varit skit skönt väder och jag har blivit liiite brun iaf :D!!

Juste idag i skolan på hemkunskapen hade vi typ ''avslutningsmiddag'' asså vi skulle göra egna rätter och så och jag och en tjej gjorde trerätters och de blev skit bra :D jag gjorde förrätt och efterrätt och det blev skit bra plus jag hade aldrig gjort de förut och på receptet stog det inte hur man skulle göra bara ingredienserna så jag chansade hejvilt bara ;D men de blev skit bra!

Aa men efter skolan så gjorde jag inte så mycket har haft huvudvärk idag också och mått dåligt så när jag kom hem låg jag bara på balkongen och njööt av vädret! :)

Men ska stänga av datorn nu och packa för jag och min familj ska åka till bonuspappas föräldrars landställe imorgon efter skolan och vi ska vara där i helgen mysigt!



Jag just nu skit ful jag vet -.- och aah har gått runt så hela dan :O

Skriver imorgon!
Puss o Kram

åååååh!

Publicerad 2010-05-20 17:17:40 i Din dröm, min vardag,

Asså åååh är skit irriterad har skiiit ont i huvet och är trött och ingen bryr sig om min huvudvärk alla bara låter skit högt och äår jobbiga och helt cepe i huveeeettt åååh orkar inte skit suuur!!!!!!

Lite bilder :)

Publicerad 2010-05-19 21:25:47 i Din dröm, min vardag,

Hejhej kom hem nyss och ligger i sängen och kollar på tv :) Orkar inte skriva så mycket men idag har jag varit rätt duktigt och tagit bilder inte så många men iaf .. aa bilderna får beskriva dagen ;)...




Kolla hittade min balkännig!! Skit snygg visst?!! :D:D

Aja kanske skriver senare eller imorgon :)

Puss o Kram

Skolan :)

Publicerad 2010-05-19 10:36:12 i Din dröm, min vardag,

Heej sitter just nu i skolan och hjälper min tjejkompis med en grej och chattar lite :) Aa iaf idag efter skolan ska jag till stan och köpa balklänning och lite annat och sen ska jag vara med en killkompis jag inte träffat på skit länge så ska bli lite kul och träffa han :)
Men aa jag skriver när jag kommer hem idag!

Puss o Kram

Huvudvärk!

Publicerad 2010-05-18 17:36:34 i Din dröm, min vardag,

Usch har haft huvudvärk hela dagen och mått skit dåligt! men va ändå i skolan hela dagen och hade nationella i matte gick skit dåligt! Asså kunde inte konsentrera mig och så blev jag bara sur och blabla! Aa men måste fan kolla vad det är med mig asså varför jag har huvudvärk så ofta :S??


Aa men iaf det posetiva idag igen är vädret! :D älskar det! Men det skulle typ regna imorgon :(!

men aja nu ska jag vila mig lite mitt huvud värker som tusan!-.-


Idag när jag satt och solade :D!

Puss o Kram

Sool :D

Publicerad 2010-05-17 18:10:25 i Din dröm, min vardag,

Heej! Asså kolla vädret ute!! så jäävla skööönt! :D! haha ...
aja kom hem nyss iaf, idag har man varit i skolan men fick gå hem tidigare för hade skit ont i huvet och va helt seg kunde inte va med på idrotten idag för hade så ont så jag tappa balansen och allt :S aa men iaf men hämtade lillasyster och sen gick hem och vilade lite sen åkte jag och tränade men huvudvärken sen hem men på vägen hem fick jag huvudvärk igen men det har släppt nu :) Asså fattar inte jag har skit ont i huvet hela tiden fattar inte vad det är för fel? :S
Aa men iaf ska sätta mig på balkongen nu och njuuta av vädret :)!

 

Puss o Kram

godmorgon :)

Publicerad 2010-05-16 11:11:22 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon! Bloggade aldrig mer igår för mitt internet slutade fungera :O Men gjorde inte så mycket jag skulle egentligen till stan med två tjejkompisar men jag hittade inte mina nycklar och jag var ensam hemma så aa jag va bara hemma helt ensam igår och hade jätte tråkigt, så synd det var ju så himmlans fint väder också :/!
Iaf idag så vet jag inte vad jag ska göra vill inte bara vara hemma idag igen! Men nu på morgonen har jag tvättstuga, har redan varit nere en gång och ska snart ner igen, usch det är så jobbigt värsta barnslaveri :O haha men men man behöver ju rena kläder -.-

Aa men jag skriver senare :)


Puss o Kram

städa -.-

Publicerad 2010-05-15 13:15:22 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon! Vaknade för et tag sedan och håller på att städa rummet nu, det ser ut som detvarit ett världskrig här inne eller nått :O, hah aa iaf idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra det är så fint väder så vill ut men vet inte vad jag ska göra ute vill inte precis sitta själv på en bänk^^ haha men ska nog åka till stan och kolla lite ska bara tvinga med mig någon :D!
Men ska städa nu skriver efter!


Haha omg!! (ingronera stora nallen på golvet^^)

Puss o Kram

.....

Publicerad 2010-05-14 21:17:49 i Din dröm, min vardag,

Asså ååh är på dåligt humör nu igen, eller mer sårad fick ett samtal för ett tag sedan av en preson som värkligen sårade mig, asså har aldrig mått såhär förut, jag orkar inte så är hemma idag och ska göra det bästa som finns när man mår så här, äta choklad och kolla på en roande film..



-Asså fyfan trodde ALDRIG de här om dig hur fan kan du göra såhär mot mig?

Puss o Kram

Heej :D

Publicerad 2010-05-14 15:49:32 i Din dröm, min vardag,

Heej, är på bättre humör nu :) Åkte hem till pappa och gjorde lite saker sen träffade jag två kompisar som gjorde så jag blev på toppenhumör :D haha fråga inte hur men dom får mig alltid att bli glad^^

Asså kolla vädret så jävla skönt! Dom sa ju typ att det skulle regna hela dagen idag? haha lite fel där, men märks att det är sommar snart ;D (på onsdag är det exakt 3 veckor kvar till skolavslutnigen!:D)

Men jag skriver senare :)♥



Puss o Kram

!!

Publicerad 2010-05-14 11:59:09 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon vaknade för ett tag sedan och är fett sur,irritarad, arg och blalal orkar inte skriva, hörs senare!!!

:)

Publicerad 2010-05-13 23:40:26 i Din dröm, min vardag,

Hejhej :) kom hem nyss va ute med en kompis och cyklat runt lite och så, mysigtmysigt :)
Men orkar inte skriva nu är jätte trött glömde ta min medecin imorse så mår inte så bra häller:/
Men skriver imorgon!
Puss o Kram

Godmorgon

Publicerad 2010-05-13 13:14:18 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon på er! Vaknade för ett tag sedan och har ätit frukost och lite så :) Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra än, men jag kommer säkert på nått ;)
Aja har inget att skriva just nu, så cya later!♥

hejhopp! :D

Publicerad 2010-05-13 01:11:16 i Din dröm, min vardag,

Kom hem typ nyss har varit ute med några kompisar och haft jätte kul men har frysit som f*n det är så kallt på kvällarna nu plus vi va vid vattnet så blev änu kallare :O , men annars har det varit roligt och mysigt :)
Asså mår skit illa och har huvudvärk och är hungrig så ska leta nått att äta nu sen sova :)



-hihi bike bike pling pling!
(haha min humor som ingen fattarXD)

Puss o Kram

dagen

Publicerad 2010-05-12 18:03:12 i Din dröm, min vardag,

Heej :)! Kom hem för ett litet tag sedan har varit i skolan och sen hämta lillasyster idag igen -.-! aja skit samma idag på morgonen skulle jag haft nationella men tbanan va sjukt seg, den stog i råcksta i typ en kvart eller nått så kom för sent så jag fick inte göra den, men ska typ göra de nästa vecka ist.
Sen på lunchen åkte jag iväg och träffade några kompisar som jag inte träffat på sjukt länge, hade jätte kul!♥ Aa sn va det bara skola och så blabla tråkigt ;).

Iaf idag så ska låtsas pappas föräldrar sova här för dom har varit på begravning här i sthlm så dom passar på att vara här då (dom bor i köping), men aa orkar inte skriva nu :P

Puss o Kram

hihi beroende(A)

Publicerad 2010-05-11 19:29:36 i Din dröm, min vardag,

Hejhej, fan vilket härligt väder det vari idag! På vägen hem idag så hämtade jag lillasyster och sen så satte vi oss i en park och solade och drack coola, jätte mysigt :) sen efter det åkte jag och mamma och handlade lite och så och nu kom jag hem för ett litet tag sedan ;)




Haha asså jag är beroende av DH (Desparate howsvifes) och idag så frågade min killkompis om vi skulle göra nått ikväll och mitt svar va bara ''är du dum eller?'' han ba ''va?'' jag ba ''aa det är tisdag idag ju?'' han ba ''jag vet och?'' ja ba ''aaa de är DH idag!!'' han ba ''asså jävla tönt du är ibland'' haha (haha oj vad mycke ''jag ba'' och ''han ba'' det blev haha XD!) haha asså det är inte mitt fel men är beroende, asså på tisdagar och torsdagar bara måste jag sitta vid tvn på kvällen, jag får inte missa ett avsnitt av DH eller Vampire diares! är helt beroende av dom!(A)

Aa men jag skriver senare, ska göra lite skolsaker nu -.-

Puss o Kram

hos pappa

Publicerad 2010-05-11 14:18:58 i Din dröm, min vardag,

Hejhej, är hemma hos pappa nu och ska bara hämta lite saker och ska snart iväg och träna :)
Asså jag har haft sjukt ont i huvet hela dagen idag, och huvudvärkstabletter har inte hjälpt :O Och sen nu för nån timme sen så släppte det bara sådär, känndes skit konstigt efter typ ''som en helt ny värld'' hahahah!!
Aa iaf idag va jag ju i skolan, slutade tidigare för vi inte skulle ha idrott så åkte hem hit och har hållt på och packa lite ;)
Men skriver när jag kommer hem till mamma..

Puss o Kram

Trött..

Publicerad 2010-05-10 21:45:59 i Din dröm, min vardag,

Har inte skrivit på hela dagen för har varit så trött. När jag och syster kom hem så spelade vi spel sen åt vi och kollade på tv sen somnade jag, haha duktig ''barnvakt'' man är va? haha men de va lungt storasyster kom hem rätt tidigt ändå och väckte mig sen somna jag om igen^^
Ligger i sängen nu och kollar på tv och håller på att somna, har varit så himmlans trött hela dagen och haft ont i huvet-.- Så nu ska jag ta och sova, så skriver imorgon!♥

Godmorgon! :)

Publicerad 2010-05-10 08:33:24 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon :) Nu ska jag snart iväg till skolan måste bara borsta tänderna först^^.
Ja idag efter skolan så ska jag träna sen måste jag hem och passa lillasyster för mamma och Micke ska iväg på bio, så får se vad jag och hon hittar på då :) Det är lite kul för hon är ju bara 7 år men hon och jag står ändå så nära varandra vi kan typ prata om allt (okej jag kanske inte ska sncka om min mens och så med henne men ni fattar!) hon kommer till mig när hon har sina små ''killproblem'' och sånt haha skit gullig :)♥

Aa men ska iväg snart så lägger snabbt upp dagns outfit, va ju ett tag sen ;)..


Lack leggins- GinaT
Tunika- GinaT

Visst är det sjukt snyggt med öppet där bak på tunikan?:)



Men skriver mer när jag kommer hem eller i skolan får se :)♥

Puss o Kram

ny design (A)

Publicerad 2010-05-09 19:44:29 i Din dröm, min vardag,

Så nu är jag tillbaka, och ska börja kolla filmen snart, minns inte riktigt vad filmen hette men de vad med eddie murphy :D! haha aa men ska inte skriva mera idag orkar inte, har lixom inget att skriva om? :O


BTW Vad tycker ni om den nya desigenen? Själv tycker jag den är as snygg, har gjort den (nästan) helt själv :) Är man bäst eller är man bäst lixom ;D!
haha aja skriver imorgon,

 Puss o Kram!

ajj

Publicerad 2010-05-09 18:43:16 i Din dröm, min vardag,

Jahapp då har man bara varit hemma och tråkat idag oxå da :O har helt ärligt inte gjort ett skit bara legat i sängen och hållt på med datan och lite då och då sprungit på toa hah. Asså har typ bitit mig i läppet utan att tänka på det asså ''små bitit'' typ så har skit ont där nu :( aja nu ska jag springa iväg och hyra film och köpa något mys till de ;)

God ehm middag? :)

Publicerad 2010-05-09 12:45:46 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon! Vaknade för några timmar sen, så aa okej kanske inte morgon ehm godmiddag? hahah aja skit samma! ;)
Ligger i sängen och kollar runt på datan lite och de har jag gjort i nån timme nu medan pappa och Torun har fixat i mitt rum dom har tagit upp ny byrå och lite sånt, och nu håller Torun på och lägga in mina kläder i min nya garderob, haha jag kanske borde hjälpa till istället för att ligga i sängen och lata mig?(A) hah aja men iaf snart är mitt rum klart då, ska bara sätta upp lite grejjer på väggarna sen är det klart då ;) (lägger upp bilder då)

Men aa ska klä på mig och fixa mig nu skriver sen :)♥


haha lillebror ville vara med på bild :)

...

Publicerad 2010-05-08 13:12:55 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon! eller nej vaknade för några timmar sedan men är frf sjukt trött.

Aa iaf pappa åkte nyss och hälsa på farfar på sjukhuset :( han mår typ sämre nu är sjukt orolig, skulle egentligen dit och hälsa på idag men han mår så dåligt och han ville inte att vi skulle se han så, så får hälsa på när han mår lite bättre, de va typ han tunntarm som hade spruckigt :O! aa men som jag sa är sjukt orolig!!
Men ska försöka att inte tänka på det nu.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vill ut och göra nått, får se vad jag hittar på sen ;)..



Mys :)

Publicerad 2010-05-07 20:10:47 i Din dröm, min vardag,

Va nyss iväg och hyrde filmer ''The ugly truth'' och ''old dogs'', så nu ska jag ha lite mys och kolla på film med familjen :)
Orkar inte vara ute idag, de är sjukt kallt ute ju :/ men men ska börja kolla film nu!


Puss o Kram

glass :)

Publicerad 2010-05-07 16:15:44 i Din dröm, min vardag,

Hejhej kom hem för ett litet tag sedan och sitter och tjockar i mig glass :)
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, får se om jag är hemma och har lite myskväll eller går ut.
Men nu ska jag iaf iväg och göra en sak skriver sen :)


 Me♥Ice cream
hahah!!

min dag,

Publicerad 2010-05-06 17:41:37 i Din dröm, min vardag,

Hejhej, bloggade aldrig igår för va så himmla trött så låg bara och kolla på tv hela kvällen.
Iaf idag så har jag ju varit i skolan da, sen efter skolan så träffade jag min tjejkompis och vi gick först runt i affärer och jag köpte en kofta och ett par solbrillor :) och så kollade vi snabbt på klänningar, de är ju bal snart så måste hitta nån fin ju!..
 Sen så gick vi och tränade och sen åkte jag hem bara. 
Men nu ska jag äta jag jag skriver sen!♥ 


 
De jag handla, (klick för större bild)


Jag idag ;)

Puss o Kram!

Godmorgon :)

Publicerad 2010-05-05 08:12:44 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon bloggen och mina läsare :D.
Har precis fixat klart mig och ska snart åka iväg till skolan :) Idag efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tror jag går och tränar eller åker till stan måste handla lite grejer, aja kanske hinner båda får se :)
Aa men iallafall ska nog åka iväg nu så jag hinner i tid idag iaf!! ;)



haha men skriver när jag kommer hem eller i skolan kanske ;)♥

Snabbt om dagen,

Publicerad 2010-05-04 18:37:43 i Din dröm, min vardag,

Hejhej, kom hem för ett tag sedan och har precis ätit, och nu väntar jag på att Helena ska ringa vi har lite skvaller och prata om hahah lite gossip sådär ;)!
Idag har det inte hänt så mycke.. hade prov idag i SO gick väll sådär, men skrev ner allt jag kunde iaf :) inte för de va svar på frågorna men eftersom jag skrev om de ämnet de handla om så borde jag ändå få bra på provet(A).
Haha aa sen har jag passat lillasyster lite eller kolla bara film med henne och halvsov, sen gick jag och tränade, typ så min dag sett ut?.
 Juste min mobil funkar nu :D!! Men nu ringer hon snart!
Skriver sen!♥



(hah och den klassiska puss-bilden ;)!)

mobilen funkar inte.

Publicerad 2010-05-04 08:51:29 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon!
Ska snart åka iväg till skolan ska bara fixa de sista.
Asså min mobil funkar inte, min mamma har fixat nått så vi får nya nr och så. så de nått blir bättre typ asså fatta inte va de va men skit samma, så idag funkar inte min mobil, eller jo mobilen funkar men inte kortet så de går inte att få sms eller smsa eller att få samtal eller ringa,:/!
Aja ska stänga av datan nu.



Btw, farfar är frf på sjukhuset och han mår inte bättre, skiit orolig!!:(

frisk nu..

Publicerad 2010-05-03 23:17:58 i Din dröm, min vardag,

Hejhej, har ine bloggat på hela dan men har inte haft tid, när jag vaknade idag runt 11 så kollade jag på film sen efter det så satt jag på framsidan och solade/pluggade till prov imorgon, sen åkte jag och pappsen och handlade skor sen hem kolla på tv och sen åt middag sen tv och lite plugg och nu ligger jag i sängen och ska kolla film och försöka sova, ska till skolan imorgon har blivit frisk, eller är frf liite förskyld och så men ändå skönt att de värsta är över :)!
Asså jag är fett orolig nu, för typ 3-4 timmar sen så åkte pappa till s-tälje för farfar ligger typ på sjukhus där :/ är fett orolig han hade typ skit ont i magen asså så ont att han skrek typ :O är värkligen skit orolig han har redan problem med rökning, asså han kan knappt gå 5 meter utan att bli skit andfådd för att han har rökt så länge så han har problem med lungorna, och så har han deabetes (eller hur de nu stavas) och massa annat och nu så fick han såhär ont asså är skit orolig vill inte att nått ska hända honom! Hoppas allt blir bra :(!
Måste nog sova nu eller ska kolla på film och försöka sova samtidigt, men aa skriver imorgon bitti
!

just nu

Publicerad 2010-05-02 21:43:19 i Din dröm, min vardag,

Ligger just nu i sängen och kollar 2 1/2 män och dricker the och försöker få i mig nudlar :( Ska stanna hemma från skolan imorgon och skulle typ till läkare också? eftersom jag är sjuk så ofta oxå måste man nog kolla de, men måste bli frisk imorgon för kan inte vara hemma från skolan så mycke eftersom jag ligger efter och de är inte långt kvar (på onsdag är de fem veckor :D!!) och måste hinna klart allt! Men aa ska nog stänga av datorn nu och vila mig!

Lista

Publicerad 2010-05-02 14:57:12 i

Har du:
Kysst någon - Såklart :)
Sovit brevid någon med samma kön - aa
Sovit brevid nån med motsatt kön - aa
Slagit ner nån - kan väll ha hänt nån gång.
Ljugit för en bra vän - Nej
Svikit någon - tror inte de?

Vem:
Skrev du senast till på msn - Natta
Kramade du senast - Min lillebror
Sov du hos senast - Hemma
Vill du vara just nu - Venne nån frisk människa?
Ringde dig senast - Minns inte har inte haft mobilen på sen fredags.

Vad:
Drack du senast - The
Köpte du senast - Halstabletter
Gjorde du igår - Låg hemma och tyckte synd om mig själv
Ska du göra imorn - Om jag blir frisk skolan, annars hemma och sova.
Vill du göra just nu - Bli frisk.
Åt du senast - Halstablett
Är närmast dig som är rosa - Mina väggar :)

Kärlek :
Du har sårat nån så den började gråta - Ja (fast de va inte meningen) :/
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Ja :(

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra - nån gång kanske..
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra - aa.
Jag har smugit ut utan lov - Hah aa
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är - haha de har väll alla? ;)
Jag har en hemlighet som ingen vet om - Ja
Jag har fuskat i ett spel - Jaa annars skulle jag alltid förlora ju.
Jag har struntat i ett prov - Aa, men skulle ändå faila på det..

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv - ..
Jag har druckit alkohol - Aa
Jag har tagit medecier mot drepression - Nej
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - Ja men bara för de är skönt ibland ;) 
Jag har vaknat gråtande - Aa,
Jag har somnat gråtande - Aa,

DÖDEN:
Jag hatar begravningar - Som fan.
Jag har sett någon dö - mm.
Någon du har känt som nyligen som dött - kände inte han riktigt, men hade träffat han några gr så typ.. :/

Frf sjuk :S:S

Publicerad 2010-05-02 14:42:45 i Din dröm, min vardag,

Hejhej, här är man frf sjuk, vill inte vara sjuk, idag skulle jag egentligen på fotboll (Dif-Aik) men istället ligger man hemma och är sjuk och hostar och snyter sig som en galning :S asså mår så dåligt har sjuukt ont i halsen oxå så har inte kunnat äta nått så har bara druckit the och knarkat halstabletter hela dan igår och idag har inte kunnat få i mig nått annat och jag är skit hungrig och mår illa för de :/ såå jobbigt hatar att vara sjuk, men jag är ju de så ofta,!
Aa men skriver senare!

sjuk...

Publicerad 2010-05-01 12:39:16 i Din dröm, min vardag,

Mår skit dåligt just nu! är ju sjuk, har jätte ont i halsen och huvet, och igår kväll hade jag så ont i halsen och va jätte hes så jag knappt kunde prata -.-! men gick hem rätt så tidigt igår, för jag mådde så dåligt ju, gillar inte ens valborg de är bara nån dålig ''högtid'' som alltid spårar ut :S! aja men ska vila mig nu och leta efter halstabletter.
Skriver kanske senare om jag inte mår föör dåligt!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela