ingen praktik idag

Publicerad 2010-09-30 10:24:19 i Din dröm, min vardag,

Heej! Idag så är det ingen praktik för min del! Jag är ju på en annan praktik plats nu, På en salong, asså dom gör naglar,hår, smink och sånt där, och visst sånt gillar jag men gillade värkligen inte personerna som jobba där! Dom va så dryga och allt! Så går inte tillbaka dit!-.- Men ska till skolan imorgon och prata med min lärare om det och så får hon fixa nått annat till mig!

Men idag så ska jag iaf över till pappa eftersom han fyller år♥ Och vara där ikväll, tror jag sover där oxå! Så de är väll de som kommer vara idag, ska baka tårta till han oxå:D!
Men ska fixa en grej nu! Skriver senare! :)


Jag nyyss :)

GRATTIS!

Publicerad 2010-09-30 10:14:32 i Födelsedagar!,

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år ja visst ska han leva, ja visst ska han leva, ja visst ska han leva uti hundrade år! HURRA HURRA HURRA HURRA ! GRAAATTIS TILL VÄÄRLDENS BÄSTA PAPPA!!!!♥♥♥

Morgon

Publicerad 2010-09-28 08:58:23 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon! Nu ska jag iväg till skolan! Har bara två lektioner idag, engelska och idrott! Skönt :D
Men har lite brottom nu, men skriver när jag kommer hem :)!

Snabbt om dagen

Publicerad 2010-09-27 20:41:23 i Din dröm, min vardag,

Hej! Orkar inte skriva just nu egentligen men skriver bara lite snabbt om dagen..
Va i skolan och hade super kul och efter skolan så gick jag och folk från klassen till donken och bara snacka och skrattade, haha har inte skrattat sååå mycke på länge!XD Aa men sen så åkte jag hem åt middag åkte till pappa hämta saker sen hem till mamma igen och har nu bara kollat på tv, ska fortsätta med det! Är för trött för att sitta vid datan nu!

Pöss!

Just nu!

Publicerad 2010-09-26 21:02:51 i Din dröm, min vardag,


Jag har tråkigt!! De kanske märks?^^
Hehe nä men de finns inte ett skit att göra hemma.. tror jag ska kolla på film snart, Den där ''I love you Phillip morris'' har inte sett den än :O Så seg är jag lixom.. XD Hehe jaja hörs sen!♥

Baaakat :D

Publicerad 2010-09-26 00:26:43 i Din dröm, min vardag,

Tjaaa! Har inte skrivit på hela daagen idag ju :O! Men har inte gjort så mycke, eller jo jag har bakat :) Jag baka Havreflan, Vaniljbullar och Chokladbiskvier, Suuper mummsigt ;)!



Aa sen har jag bara varit med familjen :)Kollat på filmer, (Kommer inte ihåg vad dom hette men ruuliga va dom iaf :D) Mer har nog inte hänt idag :O Jaja ska ta och slökolla på en till film nu!^^
Ses imorgon! Puss!♥

Hick^^

Publicerad 2010-09-24 23:36:32 i Din dröm, min vardag,

Heej! Kom hem för ett tag sedan av att varit ute med Jossan! Kulkul! Men orkar inte skriva just nu är rätt trött och skit irriterad för jag har fått hicka-.-! Jaja ska ta och kolla på film och äta kladdkaka nu^^ ses imorgon ;)

Jeans!

Publicerad 2010-09-24 08:48:07 i outfits,

Godmorgon!:) Nu har jag brottom! Men måste bara slänga på mig lite smink och sen platta håret! aa och äta nått oxå.
Aa men efter praktiken idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. hehe får se vad man hittar på :)!♥


Har på mig jeansen idag, länge sen jag hade jeans (Visst har ju haft jeansleggins och sånt, men de är inte samma sak!) skönt!
Men oj nu måste jag skyynda^^
Puss!♥

CSI MIAMI!

Publicerad 2010-09-23 21:03:55 i Din dröm, min vardag,

Nu ska jag stänga av datorn och kolla på CSI MIAMI! En av dom absolut bästa serierna!
Alla CSI är bra! :D




Asså kolla vad folk skriver till mig på msn! Vet inte ens vem människorna är, men jävla cepe människor är riktigt sur! Vad fan tror folk om mig!!:S

(Klicka på bilden så den blir större)
Asså jag är inte precis nån hora :@! Jävla särr människor de finns. Blir så jäkla irriterad. Det finns ju tjejer som inte säger nej till sånt :S!

Men de börjar nu, skriver imorgon bitti!♥

HAHAHAH!

Publicerad 2010-09-23 20:22:40 i

''Gillade'' nyss en sida på FB, ''I Hate Justin Bieber'' (Gör väkrligen de jävla juustiin BEEBBBIIISS!!) haha aa iaf och de va en bild som jag dog av garv på!
JAG VET JAG HAR VÄRLDENS DÅLIGASTE HUMOR! MEN DEN HÄR ÄR ROLIG! XD


HAAHHA!

De bara förstör..

Publicerad 2010-09-23 16:40:35 i Din dröm, min vardag,

En grej som händer jäkligt ofta när man typ snackar med nån på t.ex msn, nån som man tycker värkar shyst och sådär ni vet, killar alltså, dom ska alltid börja fråga massa saker om man är oskuld och sånt! Så jäkla jobbigt! Blockar bara folk när dom börjar med sånna frågor. Men de är bara så jäkla jobbigt, att dom aldrig fattar att tjejer inte gillar sånna frågor?? :S

äääh!!


Kom iaf hem för ett tag sedan och har satt på mig lite mjukiskäder, funderar på att gå ner och träna.. va ju ett tag sedan nu hehe, Men ska först ta nått att äta är super hungrig har inte ätit på hela dan! Hann inte äta frukost och glömde matlåda-.-!


Skriver sen!♥

Till praktiken

Publicerad 2010-09-23 08:09:57 i Din dröm, min vardag,

Nu ska jag iväg till praktiken! Orkar egentligen inte, fattar helt ärligt inte riktigt vad jag ska göra där häller? Alltså jag kommer ju inte fortsätta gå där resten av året? (Jag går ju somsagt lärling) Aja ska fixa lunchlåda nu! Men skriver när jag kommer hem! :)♥


Jag nu på morgonen :)♥♥♥

Jaaag vill sooooooova!

Publicerad 2010-09-23 06:42:48 i Din dröm, min vardag,

Assså ååh! Blev väckt för lite mindre än en timme sedan! Och är sjukt jäkla irriterad fick nästan en ''utskälling'' när jag blev väckt! Kuuul lixom, inte de bästa sättet att bli väckt på, de kommer förstöra heeela min dag för jag kommer inte precis vara på bra humör? Taaaack så myckee!!! Aja ska sminka och fixa mig nu skriver väll senare!!

Shaaabba!

Publicerad 2010-09-22 19:07:13 i Din dröm, min vardag,

Heeeeeej! :D Är på feeeeet bra humör just nu, vet inte varför haha! Jaja iaf idag så va jag hemma och inte gjort ett skit! Bara tagit de lungt lixoom :)
Aa men iaf just nu så sitter jag och chattar med massa ruliga människor! Asså jag känner massa sjuka människor, dåligaste humorn och allt! Jaja ska fortsätta prata med folk nu och så! Skriiiver sen! :D


Jag i lördags ;)

Seeg.

Publicerad 2010-09-20 20:06:40 i Din dröm, min vardag,

Är sjuukt trött! Pallar inte göra nått just nu ligger i sängen och käkar wasabi nötter och en jätte mummsig bakelse som jag köpte idag^^ Aja kollar på tv oxå. Orkar inte skriva eller ens göra nått annat är så jäkla trött, ses imorgon!



Puuuuuuss!♥

Svar :)

Publicerad 2010-09-19 19:06:27 i Din dröm, min vardag,


Svar: Aa visst är dom^^ haha dom är köpta på kapphal. Kommer inte ihåg exakt hur mycke dom kosta, men billiga va dom iaf!! :D
Tack! De ska jag göra ;)!





Söndag.

Publicerad 2010-09-19 18:08:18 i Din dröm, min vardag,

Heej!
Igår så gick jag ut en stund med Malin, men inte als länge de va så kallt!
Iaf sen så kollade vi på film, the last song inte så bra som jag trodde den skulle vara :P Men sen gick jag och la mig bara.
Sen idag har jag bara varit hemma och tagit de lungt, kollade på den andra filmen, the blind side Den va skiiit bra! Min nya favorit film typ..;D


Jag igår :P

Film

Publicerad 2010-09-18 20:55:04 i Din dröm, min vardag,

Va nyss iväg med Torun och hyrde filmer, och gud vad kallt de är! Märks värkligen att de är höst nu!
Aja iaf vi hyrde två filmer, The Blind side och The Last song! Så ska väll ta och titta på dom snart!:) Men kommer inte orka skriva mer idag så hörs imorgon!:)♥

Katt :)

Publicerad 2010-09-18 16:33:52 i Din dröm, min vardag,

Nu har vi massa gäster, men jag orkar värkligen inte vara social mot folk just nu. Haha, men dom pratar bara en massa vuxenprat sån som barn som jag inte fattar ;)Haha!

Men ligger i sängen och myser med katten, men de börjar klia lite i näsan(Jag är lite känslig mot katter/pälsdjur) men vill inte ta ner henne de är såå mysigt!:)

Så söt!♥

Städat

Publicerad 2010-09-18 12:59:35 i Din dröm, min vardag,

Fan vad duktig jag känner mig nu! Har städat hela rummet! rensat papper, fixat garderoben och har till och med dammsugit! Pappas fru brukar dammsuga mitt rum (ibland städa oxå) Men nu har hon slutat med de:/ Men klarade mig själv ;)! Haha.

Grattis lillebror!♥

Publicerad 2010-09-18 08:46:47 i Födelsedagar!,

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år ja visst ska han leva, ja visst ska han leva, ja visst ska han leva uti hundrade år! HURRA HURRA HURRA HURRA !
Grattis världens sötaste/bästatse lillebror som fyller hela 4 år idag! :D♥


Hihi Lillebror blev väckt imorse, (eller han låg och kollade på tv men han typ ''halv sov''^^) med tårta och en massa presenter! Snacka om att han blev glaad ;)!
♥♥♥

Hemma idag.

Publicerad 2010-09-17 18:10:37 i Din dröm, min vardag,

Hej! Idag så har jag bara varit hemma, ledig från praktiken :). Men min lillebror hade kalas här hemma! (Han fyller år imorgon) så de va massa småbarn här, supergulliga :)! Jag fick hjälpa till lite och ta hand om dom.

Men idag så ska jag bara vara hemma nu ikväll oxå! Orkar inte gå ut, har världen jävla mensvärk så de känns som jag kommer dö typ! Och vädret lockar ju inte precis...
Men ska ner och hjälpa till med middagen nu!


Haha Jag idag! ;)

Godmorgon

Publicerad 2010-09-16 08:10:27 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon! Nu ska jag snart iväg till praktiken ska bara sätta på mig ett par byxor^^ Och fixa matlåda.
Men har egentligen inte tid att skriva för min buss går snart hehe..
Aja hörs när jag kommer hem!


Puss♥

Loggbok.

Publicerad 2010-09-15 18:02:02 i Din dröm, min vardag,

Hejsan!
Kom hem för ett tag sedan och har precis tagit en lång, varm dusch!:)
...
Idag så va det första dagen på praktiken, rätt kul faktiskt, lite mysigt ställe och jobb, men vet inte riktigt om de va min grej att göra.. Men får se ska prova på det resten av den här veckan och ons,tors och fredag nästa vecka! Fick iaf stoppa om nån pall^^ inte så jätte kul då men men.. ;)

Men nu ska jag skriva i loggboken från skolan vad jag gjort och lärt mig i dag :P!

Bara för att jag har överdrivet tråkigt!!

Publicerad 2010-09-13 19:43:48 i

1. När gick du upp idag?
Typ 8..

2. Diamanter eller pärlor?
Diamanter

3. Senaste filmen du såg på bio?
Toy Story 3 :D

4. Favorit-TV- program?
One on One och mååånga fler :D

5. Vad åt du till frukost?
Juice

6. Vad är ditt andranamn?
Susanne

7. Din favoritmat?
Vet inte.. Nudlar :)

8. Vilken mat gillar du inte?
Korv och Pizza! Bajs mat!

9. Favorit chips?
Vet inte typ grill?^^

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Äger typ inte några CDs :O

11. Vilken bil kör du?
Har ingen bil :(!

12. Favoritmacka?
Gillar inte mackor.

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du inte stå ut med
Dryga,Bossiga.. Aa ni vet sånadär jobbiga.

14. Vilka är dina favoritkläder?
Vet inte? släger lixom alltid bara på mig några leggins och nån tröja bara..

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
Hawaii eller Grekland :)

16. Favoritklädmärke?
Asså bryr mig inte ett skit om märken, så inget^^

17. Var vill du dra dig tillbaka?
Vadå dra mig tillbaka? :O

18. Favorittid på dagen?
Typ kvällen?

19. Var är du född?
Solna

20. Vilken är din favoritsport att se på?
Boxning!! :D

21. Coca Cola eller Pepsi?
Cola

22. Fotboll eller ishockey?
Båda! :)

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
Nattuggla!

24. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Nä :O

26. Vad ville du bli när du var liten?
Polis

27. Bästa barndomsminnet?
Oj vet inte :O

28. Varit i Afrika?
Nä, men vill.

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Haha aa

30. Varit med om en bilolycka?
Nä!

31. Favoritdag i veckan?
Fredag! Eller Onsdag, båda :)

32. Favoritrestaurant?
Vet inte äter inte ute så ofta :P

33. Favorit blommor?
Gillar egentligen inte blommor men Rosor typ?

34. Favorit-snabbmatsrestaurant
Vet inte donken typ? :S

35. Äger du en cykel?
Aa, en postcykel^^

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Carlings!

37. Läggdags?
När jag är trött?

38. Vad lyssnar du till just nu?
Nån typ arabisk låt? HAHA!

39. Favorit färg
ROSA!

40. Hur många tatueringar har du?
Ingen än.. Men snart så :D!

Bio

Publicerad 2010-09-12 20:35:11 i Din dröm, min vardag,

Hemma nu:) Filmen va faktiskt rätt bra:$ den va lixom lite gullig sådär :)!

Ska snart ta bort sminket och fixa mig för natten och så, är ju skola imorgon! Jag orkar inte, asså klarar inte av att gå upp tidigt har frf inte ''ställt om tiden'' riktigt :P men men rätt skönt första lektionen i skolan imorgon ändå, då vi har hantverks orgentering(?) tror de heter nått sånt.. Iaf då vi får prova på massa olika saker i skolan, T.ex för två veckor sen så fick vi prova på i snickeriet och förra veckan prova frisör, och de ska vi göra imorgon oxå ;)

Men tror nog jag stänger av datorn nu så de blir inga fler inlägg idag, men puss på er!♥

Bio nu med lillasyster! :)

Publicerad 2010-09-12 16:42:47 i Din dröm, min vardag,

Hej! Har precis städat mitt rum och fan vad jobbigt det va! Asså hade sjuukt stökigt innan, man kunde knappt se mitt golv! :O Haha!

Aja ska snart iväg med lillasyster och kolla på bio :) Toy story 3 i 3D! Snacka och cooolt! Haha nej men lite mysigt sådära va ett tag sedan jag va på bio.. typ en vecka sen :O! Haha.. Nej men faktiskt när jag va liten älskade jag toy story och sen så gillar jag nu att gå på bio! spelar ingen roll vilken film egentligen, gillar bara att kolla på bio ;)!

Men ska iväg om en liten stund... Skriver senare! :)♥



Jag nyss ;)



Igår!

Publicerad 2010-09-12 10:29:55 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon! Vaknade för ett litet tag sedan och har precis varit nere i tvättis :/ Ska ner igen om typ en timme:(!

Igår så skrev jag ju inget, men satt inte vid datan och så orkade jag inte^^

Men på morgonen iaf så åkte jag och familjen till solna och lillasyster sprang ''gnagisloppet''! Hon va faktiskt jätte duktig, fasst hon hade fått håll så de va nån som jobbade som fick gå med henne och hålla henne i handen till en bit från målet så sprang hon de lilla sista, Men hon va jätte duktig och gullig iaf!

Men jag gillade inte att vara där så mycke dåra eftersom det bara va massa aikare överallt :S!
Haha men träffade på en tjejkompis där som jag inte träffat på rätt länge! Och de va lite kulig för de va hennes mamma som va ''gnagis'' så hon typ skämdes över hennes mamma typ :P..


Julia och gnagis :) Och Sen Julia och Dogge som höll i uppvärmningen! :)!

Sen efter jag varit där så mötte jag Jossan och vi åkte och hälsade på henne mormor på sjukhuset ett tag! Satt och pratade med henne lite,:)!

Sen åkte jag hem, åt middag! Sen gick jag ut igen med Jossan och Hilam! Vi gjorde inte såå mycke gick messt runt satte oss och pratade lite ett tag, rätt så mysigt faktiskt! :)
Lite bilder..



Thah Jag! :P


Jossan :)!

Jag ville inte vara med på bild^^ :P..

Inte Hilam häller :P

En papperskorg oxå! Fråga inte varför jag ens lägger upp den! Eller varför Jossan ens fotade den:O!

Men jag skriver senare!

Film och chips tajm :D!

Publicerad 2010-09-10 20:44:46 i Din dröm, min vardag,

Nu har jag hittat en film jag tror är lite kulig! Vet inte vad den heter och orkar inte kolla^^ asså har redan lagt in den! 
Kommer nog inte skriva nåe mer idag så puss och godnatt på er!:)
..
 Men nu ska jag sätta på den och äta chiiiips! :D

Jag just nu, med mystofflor och stoor mysig tröja!:)

Vet inte vad de är med mina ögon blir helt stört på alla bilder idag!:S

Hemma ikväll :)

Publicerad 2010-09-10 19:53:14 i Din dröm, min vardag,

Hej! Kom hem nyss, Har varit ett stund i solna och handlat lite små pyssel ;) Och så följde jag med lillasyster för hon skulle hämta nummerlapp, hon ska nämligen springa gnagisloppet imorgon:O! Aa och så åt vi och åkte hem :)!
Ska nog bara vara hemma och kolla på film nu! Orkar inte gå ut igen, det är kallt och de regnar!

Men skriver senare ska välja nån bra film och kolla på nu:)!


Jag! Skit dålig men hade bara mobilen och mina ögon blev cepe! :P

byta

Publicerad 2010-09-10 13:34:08 i Din dröm, min vardag,

Heej! Asså fan vad jag är trött känns som jag ska somna vilken sekund som hälst!:O.

Aja idag i skolan så har jag haft möte med min lärare. Jag ska byta inriktning, jag skrev ju förut att jag gick bageri/kondetori men kände att det inte va min grej riktigt! Så jag och min lärare har idag då suttit och pratat och sökt runt lite och sånt om vad jag skulle kunna tänka mig gå för nått annat! Jag skulle faktiskt vilja gå typ Bygg/Målare nått sånt, de skulle ja vara skit kul! Och vi kollade massa annat oxå, och hon hade tydligen nån kontakt med nån tapetserare så jag ska få komma till han på onsdag och prova på hur det känns att ''jobba'' där i tre dagar, kan nog bli rätt kul:)(ni som inte vet då, tapetserare är inte att man lixom tapetserar väggar utan man fixar möbler och sånt :P)!  Men efter vi hade pratat och jag hade sökt fakta och sånt så fick jag gå hem :)!
Och nu vill jag bara sova^^ hehe vet inte vad jag ska göra senare idag, men får se :P!


Men nu ringer min mobil!! Skriver sen!..

Idag :)

Publicerad 2010-09-08 17:37:09 i Din dröm, min vardag,

Heej! Idag efter skolan så träffade jag en tjejkompis och vi gick typ bara runt och prata typ :P Har lixom inte gjort så mycket mer idag.. I skolan så bakade vi bara skorpor -.- Skit tråkigt!..
 Asså jag går jue Bageri/Kondetori linje ju :) hehe väldigt kul! Eller asså jag går lärling Så jag är ute på praktik 3 dagar i veckan hela året! Förutom nu i början till höstlovet då jag och två till ska vara i skolan för att lära oss alla redskap och sånt! ;) Men de är faktiskt väldigt kul förutom dåra att jag gjorde äckliga skorpor idag-.-!

Aa men iaf har nog inte mycket mer att skriva nu!;)
Men bjuder på liite bilder från idag:)..


Jag;P

Jossan :)!

HAHAH Jag XD

Men skriver väll lite senare :)♥♥

Godmorgon!

Publicerad 2010-09-08 10:03:03 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon!
Nu ska jag börja blogga igen ;)

Ska jag snart iväg till skolan, ska bara leta efter väskan^^
Men efter skolan så kanske jag skulle träffa en tjejkompis :) Sen vet inte hehe..

Men tunnelbanan kommer snart så måste skynda! Skriver mera när jag kommer hem :)!


Jag nyss:)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela