At Izza's ;)

Publicerad 2011-04-30 20:02:55 i Din dröm, min vardag,

Shu! Sitter hemma hos Izza nu! Men vi ska snart ut med några till :D  Men har ingen data  hemma tyvärr men skriver så fort jag får tag på en :D! Kraaam :D


Lite gammal bild ^^

Förra veckan lite :)

Publicerad 2011-04-28 13:42:14 i Din dröm, min vardag,

Hejsan! Nu var de ett tag sen jag skrev :O Haft en najs påsk? De hade jag iaf :) Va ju på landet, sjuukt mycigt och sjuukt varmt :D gick fan runt i bikini i tre dagar, och de är ju bara april :O Men iaf aa vi solade, åt godis, hade vatten krig spelade kort ochfixade lite i trädgården aa allt sånt där som folk brukar göra på landet :) Riktigt mysigt!


Speela kooort :D:D!

Soooola :D

Fiiiira pååååsk :D hahahah!!

Idag

Publicerad 2011-04-20 13:35:18 i Din dröm, min vardag,

Heeii!:) Har precis fixat mig nu, Today its Bio som gäller :) hehe Jag och lillan ska på bio med Izza och hennes lillebror som går i lillans klass :) pluuuttigt ;) Iaf sen efter det vet inte men ska iaf träna ikväll! hahah! Men ska fixa lite till och så, men skriver sen! :)

Jag är typ lättroad hahahaahha

Publicerad 2011-04-19 22:36:33 i Din dröm, min vardag,

Hej! Kom hem nyss, ska snart sätta på en film och käka godis^^ nä fyfan måste nog ta och träna snart, hehe :$
Fan kom på en grej, asså jag garvar åt typ allt! som när jag va uta jag typ garva hela tiden lixom och ubgen fatta åt vad, hahahaha asså skojar inte kan typ sitta och garva åt en sten lixom? fatta vilket liv jag har? hahahah jävla cepe typ XD aa men ska leta efter nån film nu, skriver sen!

Måndag :)

Publicerad 2011-04-18 14:00:33 i Din dröm, min vardag,

Hallåå! :D Är egentligen hur trött som hälst men ändå så springer jag runt som en galning i lägenheten hahah! Aa men iaf imorse när jag vaknade så åkte jag och mötte upp Torun och vi fixade naglarna :) ¨hade råkat slå av några :/ Men de fixade hon som gör dom läätt :D blev sjuukt snyggt den här gången oxå!! :D

Men iaf ska snart möta upp Moe och han ska köpa skor typ? hah aa men skriver sen!! :D

Morgon :)

Publicerad 2011-04-17 12:41:55 i Din dröm, min vardag,

Goodmorgon! :D  Idag är jag på sjuukt bra humör :D haha fråga inte varför men tror inte nånting kan förstöra mitt humör asså hade typ väääärldens bästa dröm :D asså jag är en sån som blir på olika humör beroende på vad jag drömmer :P haha konstig jag är jag vet! ;)
Men ska städa nu! ser ut som de varit ett världskrig här inne! haha men skriver sen!

Grattis hjärtat

Publicerad 2011-04-16 13:17:15 i Din dröm, min vardag,

Hejsan!
Igår så fyllde Älsklingen år! 18 åår :D Så stooort grattis till han :)♥


Iaf idag så venne vad jag ska göra, känner mig för en hemma dag med godis och film, asså hela dagen, fast ikväll kanske ska gå ut :P Aa tror nog de blir så, kan ändå inte gå ut, glömde mitt smink hos Moe heheh, så aa men ska ha harry potter maratoon! yeey hahah har haft typ över 10  sånna redan iår, men ett till skadar ju inte :D:D:D!!! haha!


snabbt om dagen :)

Publicerad 2011-04-13 16:56:36 i Din dröm, min vardag,

Heej! Blev ingen praktik idag.. gjorde mina naglar idag, hos en super duktig tjej :) Sen efter det så åkte jag till skolan på möte.

Så ja sen bara hemma, men ska snart iväg och möta Alicia ochn gå på yoga? haha att hon ens vågar ta med mig, så som jag alltid skämer ut henne XD hahah! Men måste ifxa lite saker skriver sen! :)


100 gånger finare IRL :)

Sjuk? Nääh!

Publicerad 2011-04-08 20:36:42 i Din dröm, min vardag,

Rinner ur ögoen och nyser och snorar som inihelvete! Sjuk? nääh! haha okej jo men har betämt mig för att jag inte är de? asså hahah, orkar inte ligga hemma o vara sjuk nu igen! Så aa nej jag är inte sjuk! :D hahah!

Men har inte tid att skriva just nu, så skrev väll senare!!

Trött.

Publicerad 2011-04-08 09:21:55 i Din dröm, min vardag,

För trött för att göra nått idag egentligen! men ska pallra mig iväg till praktiken nu, sen efter vet inte vad jag hittar på.. fåår se vad som dyker upp.
Usch hemsk natt säger jag bara, vette fan vad de är med mitt huve!

Aja men ska bara fixa mig de sista sen åker jag, hörs sen!

Ben ont :(

Publicerad 2011-04-07 01:08:17 i Din dröm, min vardag,

Fysatan vad ont jag har i mina ben!! ååh så jobbigt! Aa men iaf ligger i sängen och kollar på csi, Borde egentligen sova så jag är nogorlunda pigg imorgon iaf.. men asså jag orkar inte sova, haha okej låter sjukt men jag är för trött för att faktiskt sova? okej nej fan vet inte själv hur jag tänker nu.. men aa ska kolla lite mer på tv och försöka typ massera mina ben på nått sett? hahah, men skriver imorgon! :)


Fan ett tag sedan man träffade den där pruttfian.. tror fan jag får ta och ringa henne i helgen? :D

Godnatt på er!

Elin♥Barnfilmer

Publicerad 2011-04-06 19:25:34 i Din dröm, min vardag,

Kom hem för ett litet tag sedan och har redan hoppat i myskläder och tagit fram godis och ska kolla på film :D Dumma Mej blir de :) Bara för att den är sjuk rolig och jag älskar barnfilmer :D!

Men skriver väll sen då! :)

Skönt :)

Publicerad 2011-04-06 09:41:44 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon!! guuuud så skönt :) Sov typ hela dan igår, så jävla skönt, sov hela dagen och natten fram till typ 3? sen kunde jag inte somna om dock, men men skönt vare iaf :D

Men aa nu ska jag iväg till praktiken, shit känns som jag inte varit där på för länge nu. Men ska se till att inte vara borta flera gånger, det är viktigt att jag sköter det här nu!
Men jag skriver när jag kommer hem :)

plööögg

Publicerad 2011-04-04 18:19:28 i Din dröm, min vardag,

Hejsan! :D blä så trött jag är, var i skolan hela dan idag :O asså hah ajag brukar alltid gå nån timme tidigare, men nej idag var jag hela dan! Så trött som fan är jag, men håller ändå på med läxor nu (duktig flicka :D)!.

Men iaf snart så äre Påsklov ju, och de betyder att min fina vän Izza kommer hem till sthlm :D Yeey! kommer bli så bääst! Längtar som bara den! Värkligen en sjukt underbar tjej, super snäll,rolig och litar på henne till 100! Så  aa kommer bli så bäst när hon kommer hit, och i sommar när hon kommer igen oxå! :)♥




Men ska fortstätta pluugga nu! Skriver sen! :)

Goooodmorgooon :D

Publicerad 2011-04-04 08:51:34 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon på er! Precis kommit ut från en lång vaaarm o sköön dusch! :D Najs start på dagen ju!! :D

Men ska fixa mig nu, får se om jag skriver innan jag åker iväg :)

I just wanna be me

Publicerad 2011-04-03 12:40:30 i Din dröm, min vardag,

Haallååå! :D Igår så var de människor här hemma :O hahaha asså Vi firade min syster här hemma (är ju hos papi nu :P) trevligt trevligt. :)

Idag så ska jag på bio :) kuligt!
Har annars inte så jättebra känsla för hur dagen kommer sluta och så, men ska bara tänka posetivt!! Skita i vad som händer och ändå vara glad! haha orkar lixom inte vara ledsen eller sådär längre, de är fan emo varning på mig lixom :O Så aa ska bara tänke braaa tankar :D Lixom i vanliga fall så är jag ju en tjej som typ alltid är glad och posetiv! :D





godiiis :D

Publicerad 2011-04-01 22:47:26 i Din dröm, min vardag,

Heeii! :D Frf lite dålig, var hos läkaren idag men dom hittade inget? haha aja men pallade ändå inte göra nått idag :( Så aa ligger i sängen käkar choklad och kollar ''The man'' haha skit rolig :D
Men aa skriver väll sen om jag inte somnar asså är fööör trött! -.- haha


muuuuumms :D

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela