hemma idag

Publicerad 2011-08-31 12:01:25 i Din dröm, min vardag,

Hemma och är sjuk idag, eller är nog inte egntligen sjuk är mer helt jävla deprimerad, för mycke tankar i huvet så har bara huvudvärk, så aa bäst och stanna hemma dåra.
Fast jag måste nog antingen idag eller imorgon, köpa nya jeans, har rätt många redan men har tröttnat på dom, och sen så ansvänder jag typ bara leggins annars men har tröttnat på de oxå? hahah aa så måste värkligen köpa nya, och massa andra saker som jag behöver, måste köpa present till lillebror som fyller år snart! Ååh är så sämst på att komma på presenter.. hmm aa kommer väll på nått.
Men har skiiiit ont i huvet ska vila lite, Skriver sen!! :)

grinig och trött

Publicerad 2011-08-30 15:11:47 i Din dröm, min vardag,

Tjeeebba! Galet grinig och trött idag asså, Behöver nog egentligen sova men orkar inte? vill inte? Aja haha!
Idag skola, icke kul als idag faktiskt, eller asså vissa saker kul såklart men sen vissa små saker som jag bara blir så irriterad på!!

Jag har så brist på liv dom senaste dagarna, vill bara ut men sen så flippar jag bara för jag inte hittar några kläder fast jag har skit mycke kläder som passar skit bra och skit fina? sådär typsikt tjejproblem, men jag är ju fan extrem :O! hahah!

Aja men måste fixa nån typ ''läxa'' eller vad de nu va! Skriver sen! :)
Bläääää!

Inget data på länge..^^

Publicerad 2011-08-25 12:49:14 i Din dröm, min vardag,

Helloj! Är hos pappa nu egenligen så har ingen data, så drf har jag inte kunnat skriva! Men på måndag då går jag över till mamma igen så då kommer jag skriva vaarje dag :D! Iaf de har väll ändå inte hänt speciellt mycket, eller asså allt har varit uppochner, nerochupp och blalala! ahahha, lite små knasigt liv just nu massa konstiga tankar som snyrrar runt i huvet, men meen just nu tror jag iaf att jag mår rätt så bra? asså haha är ju glad iaf? hahah aa okej ingen fattar mig nu nog, Aa men iaf, ska snart om typ en timme ta mig in till stan möta upp en kompis och hjälpa henne med en sak, treevligt!
Juste sen så började jag ju skolan igår, de va väll okej, kul och täffa alla igen så de blev ju massa snack och så, mycket mycket trevligt! haha :) Men aja ska fixa lite saker nu, hörs sen! :)

Venne om man ser så mycket men har färgat håret iaf, sjukt jävla snyggt!! :D

Gooodmorgooon :)

Publicerad 2011-08-15 12:41:17 i outfits,

Godmorgon!! Lite halv seg morgon.. Men meen, håller på och fixar mig nu, ska bara kleta på mig lite smink sen och packa saker sen till papi och lämna saker sen hem till Felicia senare :) Fast de kommer typ ta flera timmar hahah asså är riktigt seg idag assåå, hahaha
Men asså Guuu' så skönt att vara hemma igen asså, i min egen sääng :D! tss haha, Aa men ska fortsätta fixa mig nu skriver sen! :)

Seg på o skriva så bjuder på bilder ;)

Publicerad 2011-08-14 18:46:48 i Din dröm, min vardag,

Hallååå! Nu har jag varit på landet i två veckor! Väldig mysigt, men ändå lite för mycket för mig, jag är värkligen ingen ''landetperson'' haha! Men orkar inte skriva allt som hände lixom, haha men aa bjussar på lite bilder bara, inte såå mycke messt lite ego bilder dåra men men hahaha! ;)



Haha Lilla Alicia därute ;)

haha cepe ansikte typ tss hahah.


Har flera men orkar inte ladda upp alla haha datan hackar to mutch asså, hehe :P Aa men badade nästan hela tiden när vädret tilllät de ;) Aa men ska fixa mig lite nu skriver sen!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela