hemma idag igen då :)

Publicerad 2011-03-31 15:15:56 i Din dröm, min vardag,

Hemma idag igen, frf ont i ryggen men ska till läkare imorgon! Har missat praktiken nu har inte varit där på 4 dagar :O Inte okej asså! Får se hur det blir imorgon efter läkaren om jag kan gå till praktiken då, men har ju ont i ryggen och man står hela tiden i 7 timmar på praktiken lixom... så de är ju inte så bra egentligen. Aa men får se hur de blir :)

Men liite glad är jag idag iaf :) Kolla vädret lixom!! Vår ju och när det är vår så betyder det att sommaren kommer snart :D hahaha!!

 
Från förra våren :)

Follow

Publicerad 2011-03-30 14:47:03 i kärlek,

When life is hard and you do not know what to do anymore..
Then there is only one thing to do. Follow your heart
.

Grattis till syster igen ;)

Publicerad 2011-03-30 14:06:28 i Din dröm, min vardag,

Hemma och är sjuk idag, har svin ont i ryggen, och sen så mår jag inte speciellt bra häller. eller jo egentligen gör jag de men ändå inte? asså jag vet inte! Men ska försöka vara så posetiv till allt nu!

Glömde kanske skriva.. att i måndags så fyllde ju Malin år, hela 18 år :D Från hennes kära världens finaste lillasyster (dvs Jag!) Fick hon en Tatuering! generös lillasyster eller vadå? :) så stort grattis (i efterskott) igen ;)

Titta vad gullig hon va för 18 år sen, och nu.. aa de är ju en annan sak :D hahaha skojja bara :)!!

bu

Publicerad 2011-03-29 10:09:09 i musik,

Godmorgon! Mår som skit just nu, orkar egentligen ingenting, har ont, fan Vill bara att smärtan ska försvinna så jag kan gå tillbaka, vill bli mig själv igen.. ååh! Men ska inte skriva om det här! Sitter just nu i sängen och kollar på tv, ska iväg snart. Sen får jag se vad dagen har att erbjuda.
Men jag skriver väll sen!

"Footprints on my heart"
"You stepped on me, you walked on me
Boy you left your
Footprints on my
Heart broken crying over the way you left your
Footprints on my
Heart aching you ran all over me and left your
Footprints on my heart
My heart"


Today Im Happy :D

Publicerad 2011-03-27 13:17:50 i Din dröm, min vardag,

Hallooooooj! :D Idag är jag glad! hahah fråga inte varför! Inte ett skit har jag sovit typ :P hahah men aa de är ju bra att vara glad eller hur? :D :D!

Igår var det jätte trevligt :) Släkten var ju här och de blev god mat och massa skoj :) Haha och jag och kära kusinen sjöng! haha vi filmade oxå, men tyyvär kommer inte lägga ut när vi sjöng men vi filmade annat som jag kaanske lägger upp hahahaha ;)
Men aa gästerna gick runt 12 tiden, så jag låg och kolla på film hela natten typ och pratade lite med Hjärtat :)


Kusinen och jag :)

Sen bara en random bild på mig, alltid lika fin... :)

Sminkat Lillan :)

Publicerad 2011-03-26 15:44:20 i Din dröm, min vardag,

Okej egentligen så brukar jag inte gillar när barn har smink på sig, men nu asså jag sminkade min lilla syster, inte mycket men lite skugga och lite rouge bara, men de blev super fint ju! ;)

(Man ser inte så mycket på bilden nu, men lägger upp bättre sen:))


Sann glädje!♥

Fira syster today

Publicerad 2011-03-26 13:28:29 i Din dröm, min vardag,

Åååh är så sjukt irretarad på människor, fattar inte vrf människor ska gå runt och ljuga och sprida massa äckliga falska rykten som bara förstör för mig! Och dom människorna kommer ångra sig grooovt mycke säger jag bara!! MEN ska inte tänka på de just nu, Idag så ska släkten komma hem hit och vi ska fira Malin som fyller år på måndag! Kan nog bli trevligt! :) Men håller på och fixar mig och rummet nu hehe, Men skriver sen! :)

Rumors

Publicerad 2011-03-26 13:10:33 i musik,


''I'm tired of rumors starting
I'm sick of being followed
I'm tired of people lying
Saying what they want about me
Why can't they back up off me
Why can't they let me live
I'm gonna do it my way
Take this for just what it is''


lite trött sådäääär

Publicerad 2011-03-26 00:21:41 i Din dröm, min vardag,

Usch så trött jag är, hmm vad har man gjort då? kollat på film, ätit, kollat mera film och proppat i mig godis, hmm jaa en rätt så mysig fredag trotts allt i min ensamhet! Men nu sitter jag iaf och chattar med folk :) Lite kul iaf!

Men kanske skriver innan jag sover :)


Jag just nu i mitt iiiskalla rum med morgonrock och grejer :D har aaldrig kännt mig vackrare (hooost!!) hahaha!

Kom på en grej!

Publicerad 2011-03-25 16:51:41 i

Satt och kolla runt lite bilder på datan eftersom jag typ inte har något liv eftersom jag måste va hemma för jag är sjuk.. aa iaf och kom fan på, jag brukar fan typ aldrig vara seriös på bilder? hahaha...



haha aa jag e fan rätt så konstig ibland.

Blä dag

Publicerad 2011-03-25 16:34:21 i Din dröm, min vardag,

Jag är sur! Va på mötet med dom tröga gubbarna, irriterad som fan men visade de inte :O Men när jag kom hem så blev jag bara depremerad för jag bara måste vara hemma idag för jag frf är sjuk!! Fan bajs helve oxå!! Inte kul :( Jag är så jävla rastlös och har inget att göra! Blä!

Nej ska ner och kolla om vi har godis och sen så ska jag nog ha harry potter maratoon i min ensamhet!! Hatar att va sjuk!!


Titta vad sur jag är!!  pffft haha.

Varit sjuk och blalalala XD

Publicerad 2011-03-24 20:57:47 i Din dröm, min vardag,

Jag är trött, fast neh ändå inte? hahahaha skum tjej jag är lixom.

Men aa iaf, jag är sjuk, hade feber i måndags och tisdags och igår och idag har jag inte haft nån känsel i kroppen typ, asså mina ben och armar har bara lagt av? asså skulle ställa mig upp men sen asså rammla bara ner, asså tappa helt kännseln ett tag? Och samma sak med mina armar och sen fingrarna, asså de är en så sjukt jävla Äcklig och Läsklig kännsla! Så aa har bara varit hemma och legat i sängen hela dagen, och imorgon så kanske jag ska till nån doktor får se om de inte blivit bättre, men imorgon så ska jag iaf på nått möte? blä orkar inte med några jävla tröga gubbar som ska sitta och prata med mig som jag skulle vara 3 år eller nått?så jävla jobbigt!! hahahahha!! 
 
Men aa nu iaf så ligger jag i sängen chattar med mina härliga vänner och lyssnar på musik :) Skriver sen!!

Juste hade super tråkigt idag, så fixade mina naglar lite, filade och fixade la på lite diamanter och sådär :) Blev rätt gulligt faktiskt :) ...



Mycket finar IRL! (hahaha ingronera min jättestora tumme XD)

Söndag

Publicerad 2011-03-20 13:36:46 i Din dröm, min vardag,

Nu ska jag och familjen hem till kusinerna på kalas, trevlans trevlans :)
Vet inte hur länge vi är där men skriver sen då :)


Jag och lillasyster :) hihi

Godmorgon

Publicerad 2011-03-20 09:57:41 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon!! trööött som fan är jag! Men idag så äre söndag, så då måste de städas här hemma, kuuul -.-! Skulle egentligen gått till tvättstugan imorse men sov lite för länge hehehe (A) ojjdå :)!

Men aa ska börja försöka städa mitt rum nurå, skriver sen!:)


hahah Gammal bild :)

Saknar Sommaren!!

Publicerad 2011-03-19 13:58:48 i



Kollar på massa bilder från sommras! Fan vad jag vill ha sommar nu! Det snöade fan igår!! Trööött på de här nu!!

Every little thing gonna be allright

Publicerad 2011-03-18 09:58:13 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon på er! Nu var det ett tag sedan jag skrev :O Men har hänt så mycket, men nu så tror jag nog allt är på bättrings vägen igen, allt löser sig ju alltid lixom ;)!

Så iaf ska nu straxt iväg till praktiken :D Kommer bli kul, idag så ska Torun komma dit och jag ska sminka henne :)Naaajs! Och igår så sminkade jag Emelies kompis som kom dit och i onsdags så sminkade jag Emelie och sen så kom Jossan dit så sminka henne oxå :D Jag är bara fööör grym (A) hahahaha!

Men aa måste skynda mig lite nu och fixa klart mig och så :) Men skriver senare idag :)

Handlat :)

Publicerad 2011-03-12 16:46:22 i Din dröm, min vardag,

Hejsan! Var nyss iväg och handlade lite mat och gott till kvällen :) Det är ju Melodifestivalen final ju! :D Har fan inte kollat en ända gång typ men asså dehär är ju finalen lixom? Då måste man ju XD Fasst har inte nån anning om vilka som är med eller nånting :P Haha men han oh my god är väll frf med? hahah såg faktiskt den och garva apmycke!! XD hahahahaha!

Men skriver sen!

Lovat mig själv ;)

Publicerad 2011-03-11 23:30:58 i Din dröm, min vardag,

Halllåå! :D Guuuud så trött jag är! Varit en lång dag, eller aa först så försov jag mig.. inte kul, lixom jag börjar kl 11 och ändå kommer jag sent? Lyckad människa lixom.. hahaha nej men de vara bara idag ska ALDRIG mer hända! Har lovat mig själv att om  jag kommer sent en dag till praktiken så ska jag inte sminka mig eller nått dagen efter!! haha är inte de bra? ;) Men jaa som sagt då praktiken.. har ju börjat på FACE de är super kul, efter tre dagar så känner jag mig som hemma där, så mysigt ställe och så härliga personer! :D Och igår så kom Moe och hälsade på :D Kulkul! :) Men har inte haft så mycket tid, för slutar klockan 6 varje dag, låånga dagar? yes I know, men de är kul ändå :P!

Asså min data är sjukt trög så pallar inte lägga in bilderna fråg kameran.. men bjussar på en gammal bild sålänge ;)...

hahahah!

Publicerad 2011-03-09 22:05:38 i

SItter nu och pratar med Tina i telefon, hahah rulig tjej den dära miss ganji asså, länge sen man träffade henne fan!! Aa men iaf vi snackar om massa minnen, och döööööör av garv för en video vi hitta på youtube asså omg killen är fööör asså hahaha sjuk! hahahah

Kort inlägg :P

Publicerad 2011-03-08 21:58:36 i Din dröm, min vardag,

Hejsan! Kom hem för typ nån timme sen, Vad kan man säga om dagen då.. varit både skit jobbig men ändå så Underbar(♥)!
Men aa och idag så är de ju semeldagen! :D Så sååklart så åt vi semlor :D muuummfsiigt! :D

Måste fixa lite grejer nu haha men skriver sen!! :)

Inte min dag precis..

Publicerad 2011-03-07 21:35:01 i Din dröm, min vardag,

Herregud! Fysatan vad trött jag är! Jag vill värkligen sova, jag behöver värkligen sova! Men de går inte, fyfan för de! Är ju på så otroligt grinit humör har varit de typ hela dan! Riktigt sur har jag varit så de har absolut inte varit min dag, allt har gått fel! cepe fan oxå!!

Aa fasst nu på kvällen hemma har varit lite små mysigt har suttit med familjen och kollat tv och pratat och så, trevligt trevligt!

Men aa är som sagt extremt jävla trött, så ska nog iaf försöka sova (jag vet att kl inte är så mycke med vafan, behöver min sömn!!!!) men skriver väll sen eller imorgon!


Kolla vad tokig man kan se ut när man är trött.. INTE OK!!

skola imorgon

Publicerad 2011-03-06 22:27:56 i Din dröm, min vardag,

Hejsan! Kom hem nyss från bion :) Filmen va bra och roolig :D!

Men ska nog inte skriva så mycket mer idag, har ju skola imorgon, fan då :/! Lovet har varit för kort, och har inte hunnit med nått jag ville göra, eller jo har ju shoppat, träffat kompisar och varit med Moe, så jo men hade velat hitta på andra saker med dom inte bara de gammla vanliga hahaha! Men aa kanske skriver sen om jag orkar sen :P!

bastu tyyp

Publicerad 2011-03-06 14:32:56 i Din dröm, min vardag,

Hejsan! Har precis fixat klart mig nu, Fast klockan inte är så mycket :O haha! Iaf idag så skajag på bio sen :D Yey! En film jag velat se sjukt länge nu :P

Asså de är sjukt varmt i mitt rum! Som värsta bastu typ :O Så jobbigt haha ligger typ och svettas som en jävla gris eller nått! :O hahahahah

Men orkar inte skriva nu, ska ner ochta et stooort iiiiskallt glas vatten nu ;) hahah skriver senare! :)

mango :D

Publicerad 2011-03-05 23:31:31 i Din dröm, min vardag,

Fan skrev nyss värsta långa inläggen och sen försvann allt :( fan då!!

Men aa iaf ligger i sängen och har världens jävla mensvärk :( Så ligger i typ fosterställning och mummfsar i mig choklad (A) men de e marabou med ny smak MANGO! :D hahhahah!

Men aa ska kolla på en film nu ! Men jag skriver väll efte tror jag ;)

Heaaj :)

Publicerad 2011-03-05 16:27:21 i Din dröm, min vardag,

Heej! Kom hem för ett tag sedan! Gick jätte bra ;)!

Men nu så ligger jag bara i sängen och lyssnar musik :) Väntar på ett svar och sen så ska jag ut! Men aa haha kommer inte på nått annat att skriva just nu, men jag skriver sen innan jag går eller efter eller aa haha senare idag iaf! ;)

Godmorgon!

Publicerad 2011-03-05 16:17:47 i Din dröm, min vardag,

(INLÄGGET SKULLE KOMMIT UPP KL 10 MEN DE VA NÅTT FEL PÅ BLOGG.SE?!!!)

Godmorgon på er! Ska straxt iväg och göra en sak, mohaha hemligheter ;) Nej men ska hjälpa Denise med en grej som kommer hjälpa henne få jobb sen och så :P Men kan inte avslöja för myck ifall vissa personer läser (hehehe) så aa får se sen när hon fixat klart en grej, hahaahahahaha herregud vad förrvirrande inlägget blev? eller? XD

Men aa ska ta och fräcsha till mig lite nu ;)


hahhaha men vadå? De är väll inte en ändå jävla människa som ser ut som värsta modellen på morgonen jöö!!

trött

Publicerad 2011-03-04 21:05:01 i Din dröm, min vardag,

Hejsan, liggen nu i sängen och har skit ont i magen :( Inte kul!!
Men iaf ska snart ner i köket och hämta nånting att äta sen så ska jag bara ligga o kolla på film hela kvällen/natten, orkar inte gör nått annat, är suuper trött sov inte nånting inatt!


Söta lillasyster och jag thihi :)!

#!?%$*!!!

Publicerad 2011-03-03 20:06:51 i Din dröm, min vardag,

åååh! Fyfan vad varmt de är i mitt rum! Svettas som fan! Plus att jag är sjukt jävla arg på folk, och irriterad och blalalal allt fan! Och inte nog med de så kan jag inte ens gå ut! (pga persnliga andledningar!!) Man bah kuuuuul lixom!! Fan häller! Men aa ska försöka ta de lite lungt nu, vettefan hur dåra men aa!!

Skriver sen!

FjolleFjopp! :D

Publicerad 2011-03-03 15:36:33 i Din dröm, min vardag,

Hejsan! Kom hem för ett tag sen :) Blev inte så mycket, köpte två tröjor bara :P Men de var väldigt roligt och trevligt och gå runt i centrum med kusinen min ;) Men aa vi kolla i affärer, lunchade och sen så åkte vi hem :P Så de blev ju inte så länge då :P Men ja som sagt alltid lika kuligt!.. XD


Godmorgon

Publicerad 2011-03-03 10:51:49 i Din dröm, min vardag,

Godmorgon! :)
 Har precis fixat mig och så, ska straxt iväg och möta Alicia :) Blir nog en liten shoppingtur i centrum :)!
Men ska snart iväg till bussen, Skriver sen! :)

hej

Publicerad 2011-03-02 16:24:54 i Din dröm, min vardag,

Heej! Kom hem för nån timme sen, har varit ute lite tag med Jossan, en mycket konstig prick är hon! Iaf vi tog massa bilder men jag kan ju ine lägga in dom på datan eftersom jag inte har nån sladd tyvärr..
Men aa jag skriver väll sen är inte på så jätte bra humör just nu, så trött på att hela tiden bli besviken, meen aa ska inte skriva massa skit i bloggen nu, men jag skriver väll senare om jag har lust, får se.

home

Publicerad 2011-03-01 19:32:26 i Din dröm, min vardag,

Tjena!
 Fy så satans trött jag är, kunde fan inte somna inatt :/ Ajaa,  Idag så har jag shoppat lite grejor, En ny skinn jacka, sminkväska, ögonskuggor, midjekjol och lite nagelack :D Allt va på rea!
Kan tyvärr inte lägga in bilder, har min gammla data här jue :/

Men iaf idag nu så blire bara vara hemma, kolla på lite tv och mysa för mig själv ;) hahaha!




Hehe jag för nån månad sen typ :P

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela